Alle coachesUitlegEmail Consult Thema's Horoscoop KaartleggenContact

Danielle  
...

Business coaching
Carrière & Werk
Coaching
5 recensies
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met Danielle Nu niet beschikbaar
E-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
Afspreken
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt

Over Danielle

Mijn naam is Danielle van der Mars en ik ben een Medium Het mediumschap is een prachtig vak wat ik met heel veel liefde en plezier uitvoer. Het is mijn passie

Sinds mijn kindertijd voelde ik al een sterke verbinding tussen de geziene en ongeziene wereld. In de loop der jaren heb ik me ontwikkeld en dit doe ik nog steeds omdat ik weet dat ik mensen hierdoor beter kan helpen.

Specialisatie
Ik ben gespecialiseerd en opgeleid in het contact maken met overleden en het lezen van je energie. Dit doe ik vanuit het Engelse principe. Dit betekent dat ik geen toekomstvoorspellingen en tijdvoorspellingen kan geven,wel kan ik situaties die spelen in je leven zoals de liefde, relaties, financiële zaken en groeimogelijkheden in spiritualiteit, inzichtelijk maken. Soms komt het voor dat je totaal iets anders te horen krijgt dan wat je denkt te verwachten Dan is dit inzicht precies wat je in het Hier en Nu echt nodig hebt.
Het kan gebeuren dat je er even over na moet denken, misschien is het een totaal andere boodschap dan je had verwacht. Neem de tijd om erover na te denken, en weet dat jouw dierbaren je altijd vanuit liefde vertellen wat je nodig hebt. Ze zijn altijd bij je!

Aura Reading
Jouw aura is je persoonlijke energieveld en die heeft kleuren. Iedere aura is anders, en je eigen aura is steeds in beweging Aan de hand van je kleuren/energie `lees` ik je aura. Door je aura in te voelen door bijvoorbeeld je naam of energie kan ik je verder helpen
Engelenkaarten en Healing
Als je het leuk vind kan ik ter ondersteuning een engelenkaartje van Doreen Virtue erbij pakken, Dit doe ik meestal aan het eind van onze chatreading, lukt dit niet dan kan ik jou deze gratis toe sturen in een priveberichtje op verzoek! Wil je graag een gratis healing ontvangen, geef dit direct aan het begin van het gesprek aan dan zal ik deze dezelfde dag nog aan je sturen.
Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Mis jij een overleden dierbare? Wil je graag weten of ze nog bij je zijn of hoe het met ze gaat? Het kan zijn dat jij je niet helemaal gelukkig voelt met je werk of binnen je relatie. Er zijn altijd alternatieven! Met wat kleine tips kun jij die veranderingen toepassen, en kom je nog een stuk beter in je vel te zitten ook! Wat kun jij dan veranderen in je leven, en hoe kan ik jou daarbij helpen? Welke vraag je ook inzichtelijk wilt hebben of twijfel je ook hebt, ons warme en prettige gesprek zal maken dat jij je gehoord en begrepen voelt.

Wat heb ik van je nodig?
Wanneer de reading over jezelf gaat heb ik niet meer dan een naam of je energie nodig je hoeft geen vragen te stellen. Wanneer het gaat om een overleden dierbare verstrek me dan helemaal geen informatie geen foto en geen naam alleen een simpel ja of nee als je de informatie herkent. Als medium werk ik voor jou het is niet de bedoeling dat je me van informatie gaat voorzien. Hoe minder informatie jij me geeft hoe beter het contact zal zijn met de overledenen.Specialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands

Recensies (5)

dankje hoor
★★★★★ Anonieme gebruiker 21-09-2021
dankjewel ik kan er wat mee
★★★★★ Anonieme gebruiker 20-09-2021
Blij met dit consult
★★★★★ Anonieme gebruiker 20-09-2021
goed
★★★★★ Anonieme gebruiker 13-09-2021
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Danielle om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten