Alle coachesUitlegEmail Consult Thema's Horoscoop KaartleggenContact

26 mei Volle maan, super bloedmaan en Maansverduistering

Op 26 mei vinden er 3 magische wonderen plaats, we hebben een Volle maan, een super bloedmaan en een maanverduistering.

Drie hele unieke momenten op Woensdag 26 Mei. Namelijk een Volle maan plus een super bloedmaan en een maansverduistering.Dit gaat allemaal gebeuren op één dag! Ze hebben een enorme grote invloed op ons. Je kunt namelijk inzichten verkrijgen die je een hele andere richting op gaan sturen. 

" rond deze periode sta je stil bij hetgeen wat ertoe doet voor jou.


Bijzonder moment

De 2e en de laatste supermaan van dit jaar valt in het teken Boogschutter en op deze zelfde dag is er ook een maansverduistering tussen 13:10 en 13:29 uur. Je kunt alleen helaas de verduistering vanuit Nederland niet zien.
Een supermaan betekent dat de maan dichter bij de aarde staat dan normaal ze oogt hierdoor groter en het geeft een extra sterke uitwerking. Tijdens een Bloedmaan wordt de maan rood, en zo verschijnt zij als een Bloedmaan!


Werking van de Bloedmaan

Een supermaan een maansverduistering en een bloedmaan zijn drie enorm uniek gebeurtenissen met een sterke invloed op ons. Het kan zijn dat je al 2 dagen hiervoor (dus vannacht) of hierna slecht of moeilijk slaapt. Zij brengen diepere gebeurtenissen naarboven in onze emoties. Die zitten wat verder in onze emotionele lijn. Je kunt ook meer vocht vasthouden en of andere lichamelijke klachten zoals onderrugpijn ervaren. Het kan zijn dat je wat meer gaat piekeren over de toekomst: dit kan je natuurlijk ook wat onzekerder maken. Maar deze periode kan je ook juist richting geven in hetgeen wat je juist wel wilt in je leven.


Doe er je voordeel mee

Naast het feit dat het een hele bijzondere gebeurtenis is, is het ook een waardevol moment voor je groei en inzicht. Het heeft te maken met hoe jij tegen jezelf aankijkt en anderen, maar ook die verandering die je door deze gebeurtenis juist kunt gaan maken. De klachten die erbij komen die kunnen als vervelend worden ervaren op het moment zelf, maar na dit proces kun je juist een gevoel van bevrijding ervaren. Wat is nou echt belangrijk voor mij in het leven? Het proces wordt hierin juist ondersteund door deze bijzondere maan op Woensdag 26 Mei.

Je gevoelens kunnen dus erg uitvergroot worden. Oude pijnen en emoties die je hebt weggestopt kunnen nu juist naar boven toe komen. Denk aan teleurstellingen in bepaalde mensen. Het geeft juist inzichten en opnieuw weer wat jij belangrijk vindt.


Communicatie

Met je eigen tweelingziel kun je hierin wel problemen ondervinden: Minder communicatie en of het aantrekken en afstoten van elkaar. Belangrijk is open en eerlijk te communiceren maar dat kan in deze periode wel moeilijk verlopen. Probeer het denken en het voelen bij elkaar te houden, misschien een hele opgave rond deze periode. En het gevoel hebben dat jij meer moet inleveren dan de ander.. Het kan een tijdelijke afstand inhouden voor jullie wat weer nieuwe inzichten brengt.

Meer vragen?
Start direct jouw chat  

Datum: 30-11-'-1

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten