Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Werken als medium of paragnost op Spiritchat

Ben je een spirituele coach en wil je dagelijks graag mensen helpen? Beschik je over een snelle typvaardigheid en ben je flexibel in werktijden? Dan zijn we op zoek naar jou! 

 
Bij Spiritchat zijn onze spirituele coaches stuk voor stuk allemaal uniek in zijn of haar gaven, en staat klantvriendelijkheid voorop! Dagelijks zijn er mensen op zoek naar een spiritueel coach die hun verder kan helpen met belangrijke (levens)vragen betreft de liefde, werk en persoonlijke ontwikkelingen.

Sluit je als spiritueel coach aan bij een snelgroeiend, eerlijk en transparant spiritueel contactplatform en treed in contact met klanten over heel Nederland en België. 
Aanmelden als coach ⟶ 

    
                

In ons team

Wat wij jou kunnen aanbieden is het volgende:

 

Spirituele begeleiding, een persoonlijke spirit-coach die je helpt met je profiel gereed zetten.

Per minuut uitbetaald, en een snelle en correcte uitbetaling

Een gezellig team van spirituele coaches

E-mail consulten beantwoorden

Je bepaald zelf je inlog-uren

 

 

Wat wij zoeken

Wat wij van onze consulenten verwachten:
  • Je bent (min) 10 uur per week beschikbaar.
  • Je mag zelf je tijden invullen, maar je bent wel flexibel. 
  • Je beheerst de Nederlandse taal, en je hebt een snelle typvaardigheid.
  • Stabiele internet verbinding & beschikking tot een laptop/pc.
  • Wij monitoren klantfeedback en koppelen dit terug naar jou. 
  • Op deze manier kun je jezelf verbeteren en werken we ook aan de kwaliteit van Spiritchat.
 


Veel gesprekken 

Spiritchat staat voor transparantie, eerlijke en échte spirituele coaches! In heel Nederland en België helpen we dagelijks klanten die op zoek zijn naar inzicht en advies betreft levensvragen. Door het prettige systeem zowel voor klant als coach maken dagelijks veel mensen gebruik van ons platform om meer inzicht te verkrijgen! Spiritchat coaches en de gesprekken die zij voeren worden beoordeeld met een 4.9 uit de 5 sterren!


Het beste chat systeem

Spiritchat is in 2021 gestart met direct één van de best werkende nieuwe systemen. Spiritchat is gestart vanuit een spirituele achtergrond en marketeer kennis. Ons chat systeem is samengesteld door de wensen van de gebruiker en consulent in één klap te verenigen. Dit geeft zowel consulent als gebruiker een plezierig communicatiesysteem waarbij veel extra’s zijn. Zoals het gratis nalezen van het gesprek voor de klant. En voor de consulent het eenvoudig aanpassen van je eigen profiel. Een ander voordeel voor de klant is dat zij eenvoudig een afspraak verzoek kunnen sturen naar de consulent, middels een berichtensysteem. Daarnaast kunnen klanten een sms-alert instellen. Zo ontvangen ze direct een sms zodra hun favoriete coach online is!

Voel jij je geroepen om in contact met ons te komen om samen nog meer prachtige mensen te helpen? Versterk ons team en meld je aan!
Aanmelden als coach ⟶ 
 Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten