Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Spirituele kaarten

Spirituele kaarten zijn in allerlei soorten te verkrijgen. Op Spiritchat gebruiken onze spirituele kaartleggers verschillende decks. Welke spirituele kaarten zijn het beste om te gebruiken, en hoe gebruik je spirituele kaarten? Je leest het in dit blog!

Spirituele kaart trekken

Spirituele kaart trekken kun je op Spiritchat gratis doen. Spiritchat heeft wekelijks een gratis Lenormand kaarten trekking, afwisselend tussen de Engelen kaarten trekking, en Tarot kaarten trekking. Daarnaast hebben we een spirituele kaarten legging waarbij verschillende decks gebruikt worden. Onze kaartlegger legt 3 kaarten, waaruit je kunt kiezen. De boodschappen van de kaarten worden intuïtief vertaald en deze lees je direct online, ná het klikken op jouw gekozen kaart.

Trek kaart 3
Tarot kaart trekking 

Ontdek de boodschappen van de tarot kaarten. Trek een gratis tarot kaart en bekijk wat de tarot kaarten je willen vertellen. Neem een vraag of een situatie in je hoofd en kies op je intuïtie een kaart uit. Lees daarna in alle rust jouw tarot boodschap voor die week of gebruik het als tarot dagkaart.
Tarot kaarten trekking ➜

 

Lenormand kaart trekking

Ontdek de boodschap van deze week van de lenormandkaarten. Trek een gratis kaart van onze lenormand kaarten en lees direct online de boodschap. Onze kaartlegger legt wekelijks 3 kaarten waaruit je kunt kiezen. De lenormand kaarten worden persoonlijk vertaald door onze lenormand kaartlegger in boodschappen.
 
 

Kaart trekken online  © Spiritchat

Chat met een spiritueel medium of paragnost.

Registreer je gratis en kies een voordelig creditpakket.
Bij registratie ontvang je 2 gratis minuten om een proefchat te starten.
Kies een specialist en start jouw persoonlijke reading.
Spiritchat is geen abonnement.

 Erkende mediums
 Gratis gesprekverslag
 Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 
Engelenkaart trekking

Ontdek de boodschap van de engelenkaarten. Bekijk de magische boodschap van de engelen. Trek een engelen dagkaart en lees direct online de boodschap.  Onze kaartlegger legt elke week 3 kaarten waaruit je kunt kiezen.
Engelenkaart trekking ➜
 


Spirituele kaarten trekking

Spirituele kaarten worden afgewisseld door verschillende decks. Zoals bijvoorbeeld elfen tarot of de maan orakel kaarten. In de spirituele kaarten trekking zal je afwisselend deze bijzondere kaarten ontdekken.
 
Spirituele kaart 

Hoe leg je zelf spirituele kaarten? Tijdens het kopen van spirituele kaarten is het goed om te weten dat geen enkel spiritueel kaarten deck beter is. Het is puur intuïtief uitzoeken welke spirituele kaarten jou het meeste aantrekken. Nadat je jouw persoonlijke spirituele kaarten hebt uitgekozen is het belangrijk ze goed te leren interpreteren. Ontdek alle spirituele kaarten in het kaarten deck en lees zorgvuldig de boodschap. Je kunt beginnen met jouw spirituele kaarten deck in te wijden door je hand op elke kaart even te laten liggen. Nadat jouw kaarten zijn ingewijd met jouw energie, kun je beginnen de spirituele kaarten te schudden. Mocht er één kaart uit springen (of meerdere) is het belangrijk deze mee te nemen in je reading of als jouw dag boodschap. Bij een spirituele kaarten deck wordt er vaak een 'betekenis' boekje meegeleverd. Hierin lees je eenvoudig allerlei betekenissen van de door jouw getrokken kaart. Natuurlijk zijn niet alle betekenissen van toepassing. Als je net begint met spirituele kaarten te trekken kan het meerdere vragen oproepen, of onduidelijk zijn welke boodschap de kaart nou precies wilt meegeven. Onze ervaren spirituele kaarten readers staan voor je klaar om je meer inzichten en antwoorden mee te geven.


» Start jouw persoonlijke reading 
Ná een gratis registratie ontvang je eerst gratis minuten om jouw proefchat te starten. Spiritchat is geen abonnement. Je kunt om een gratis spirituele kaart vragen!

 

Welke spirituele kaarten passen bij mij?

Ga je voor die prachtige engelenkaarten? Of voor een complexere veriant: De Tarot. Als je net begint is het handiger als je voor een engelenkaarten deck kiest. Heb je deze al, en ben je inmiddels een stuk ervaren hierin? Kies dan voor een uitdaging om de tarot te gaan leren interpreteren via jouw intuïtie. Spirituele ontwikkeling staat je dan gegarandeerd te wachten. De tarot kaarten zijn magisch, maar lastig om te interpreteren. Bij engelenkaarten zul je op de voorzijde van de kaart een betekenis lezen terwijl dit bij de tarot alleen een aanduiding is, bijvoorbeeld: Bekers 10. Bij de tarot kaarten worden vaak ook een informatief boekje geleverd zodat je de tarot kunt leren. Zo betekent "de dood" in de Tarot niet letterlijk "de dood" maar heeft deze de betekenis: een nieuw begin. Of nieuwe deuren die opengaan, en het oude dat wordt afgesloten. 
 

 
 

Verschillende manieren om spirituele kaarten te leggen

spirituele kaartspirituele kaartenspirituele kaart trekken
 
Er zijn verschillende leggingen die je kunt doen met spirituele kaarten. De meest voor de hand liggende (zeker in het begin) is de verleden, heden, toekomst legging. Het zijn 3 kaarten die je intuïtief trekt uit jouw spirituele kaarten deck. De kaart links vertegenwoordigd jouw verleden situatie/gevoel. De kaart in het midden het heden, en de kaart rechts vertegenwoordigt de toekomst en oftewel de uitkomst. 
 

   

Spirituele kaart  © Spiritchat

Chat met een spiritueel medium of paragnost.

Registreer je gratis en kies een voordelig creditpakket.
Bij registratie ontvang je 2 gratis minuten om een proefchat te starten.
Kies een specialist en start jouw persoonlijke reading.
Spiritchat is geen abonnement.

 Erkende mediums
 Gratis gesprekverslag
 Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

Datum: 19-02-'22

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten