Alle coachesUitlegEmail Consult Thema's Horoscoop KaartleggenContact

Gratis spirituele kaartlegging

Ontvang elke week een mooie boodschap of voorspellende boodschap van onder andere engelenkaarten, tarot kaarten, lenormand kaarten of andere spirituele kaarten online bij Spiritchat. Deze kaarten kunnen je een duwtje in de juiste richting geven of weer vertrouwen en motivatie bieden voor de toekomst. Elke week is er een kaartlegging van verschillende decks. Hier kun je elke week terugkeren om een kaart te kiezen. En direct online de boodschap te lezen.
Kaart leggen

Een spirituele kaart trekken kun je ook zelf doen, als je een spiritueel kaartendeck hebt, maar het vergt ook zeker ervaring, en je moet spirituele kaarten goed kunnen interpreteren. Je begint met je spirituele kaarten deck te schudden, tijdens het schudden kunnen er spirituele kaarten uitvallen, deze dienen in de spirituele kaarten reading opgenomen te worden als belangrijke boodschap. Stop de spirituele kaarten die uit het deck vallen, niet terug in het kaartendeck. Maar lees zorgvuldig de boodschap. Vervolg het schudden en trek een spirituele kaart. Het kan zijn dat je niet het antwoord krijgt waar je op had gehoopt of moeite hebt om de spirituele kaart te interpreteren. Onze ervaren kaartleggers kunnen spirituele kaarten goed interpreteren en hebben geen persoonlijke invloed op de kaarten reading. Start jouw gratis spirituele kaartlegging
Kaarten trekken online

Online kaarten trekken is op Spiritchat heel eenvoudig. Onze kaartleggers gebruiken verschillende kaartendecks. Je kunt een persoonlijke reading ontvangen en vragen naar een spirituele kaart. Je kunt ook een complete tarot reading, lenormand reading, engelen reading of een ander spiritueel deck reading ontvangen. Registreer je gratis op Spiritchat, ontvang 2 gratis kennismaking minuten, kies een voordelig creditpakket en volg vooral je intuïtie tijdens het kiezen van een kaartlegger. Start jouw reading door op "chatten" te klikken, en vraag naar een kaartlegging. Nieuwsgierig geworden wat de spirituele kaarten over jou kunnen vertellen? Start jouw reading met één van onze unieke kaartleggers.
Spirituele kaart trekken

Een spirituele kaart trekken kun je gratis op Spiritchat doen. Spiritchat heeft verschillende gratis spirituele kaartleggingen, zoals lenormand kaarten, engelenkaarten, tarotkaarten en een variërend spiritueel deck. Zoals bijvoorbeeld elfen tarot kaarten. Op onze facebook pagina kun je wekelijks een spirituele kaart trekken. 
Verschillende wekelijkse gratis dag kaartleggingen en trekkingen 

Bekijk wekelijkse onze gratis engelenkaarten, lenormand kaarten, en tarot kaarten op facebook. Elke week draait onze kaartlegger 3 kaarten om. En kun je eenvoudig de betekenis online lezen. De kaart kan je inzichten meegeven betreft je situatie of vraag. 

 
   

 

Tarot kaart trekking 

Ontdek de boodschappen van de tarot kaarten. Trek een gratis tarot kaart en bekijk wat de tarot kaarten je willen vertellen. Neem een vraag of een situatie in je hoofd en kies op je intuïtie een kaart uit. Lees daarna in alle rust jouw tarot boodschap voor die week of gebruik het als tarot dagkaart.
Tarot kaarten trekking ➜

 

Lenormand kaart trekking

Ontdek de boodschap van deze week van de lenormandkaarten. Trek een gratis kaart van onze lenormand kaarten en lees direct online de boodschap. Onze kaartlegger legt wekelijks 3 kaarten waaruit je kunt kiezen. De lenormand kaarten worden persoonlijk vertaald door onze lenormand kaartlegger in boodschappen.
 

 

Spirituele kaart trekken           Spiritchat ©  

Chat met een spiritueel medium of paragnost.

Registreer je gratis en kies een voordelig creditpakket.
Bij registratie ontvang je 2 gratis minuten om een proefchat te starten.
Kies een specialist en start jouw persoonlijke reading.
Spiritchat is geen abonnement.


 Erkende mediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

[2 minuten gratis proberen]

Geen abonnement | Geheel vrijblijvend
Engelenkaart trekking

Ontdek de boodschap van de engelenkaarten. Bekijk de magische boodschap van de engelen. Trek een engelen dagkaart en lees direct online de boodschap.  Onze kaartlegger legt elke week 3 kaarten waaruit je kunt kiezen.
Elke maandag delen we op onze facebook pagina de engelenkaarten, tarot kaarten, en lenormand kaarten.
Je kunt kiezen uit 3 verschillende kaarten die de volgende dag worden omgedraaid.
De verschillende kaarten worden vertaald door onze kaartlegger van die week. 
Kies jouw engelen dagkaart, lenormand dagkaart, of tarot dagkaart gratis en laat je motiveren en inspireren door de magische boodschappen.
Kies hieronder een kaart die je het meest aantrekt. Neem een situatie in gedachten en klik op de kaart.
De spirituele kaartlegging is een variërende kaartlegging waarin allerlei kaartendecks voorkomen.

Trek kaart 3

Kaart 1

 

Maan in het vaste kruis 

Wijk niet af van je standpunt

 

Met deze kaart zijn er twee mogelijkheden. De eerste betekenis geeft aan dat je bij je standpunt moet blijven, in welke situatie je ook zit. De andere betekenis kan zijn dat er iets is vastgelopen, bedenk wat je kunt doen om de ketting te smeren, zodat de dingen weer vooruitgaan. Blijf realistisch kijken naar je doelen en zet concrete stappen. Je mag vertrouwen hebben in een positieve ontwikkeling.Verdere betekenissen:

 • Uithoudingsvermogen
 • Geloof
 • Geduld 
 • Relaties in stand houden
 

Spirituele kaart  ~ Spiritchat ©

Registreer je gratis en kies een voordelig creditpakket.
Start een gratis proefchat met een medium naar keuze.

 Erkende mediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

[2 minuten gratis proberen]

Geen abonnement | Geheel vrijblijvend

 
 

Kaart 2 Nieuwemaaneclips

Verwacht een krachtige verandering

 

Als je bevestiging wilt dat je je dromen kunt waarmaken en het gewenste resultaat kunt bereiken in de situatie waarover je een vraag hebt, dan ontvang je die nu. Dit is een kaart die een begin markeert en er zijn nu krachtige energieën aan het werk. Maar wees voorbereid: het zou weleens niet eenvoudig kunnen zijn en er kunnen zelfs onaangename dingen gebeuren. Maar elke nieuwe weg die je in slaat, zal bijna altijd leiden naar een betere plek. Wat er ook gebeurt, het gebeurt om een reden die je later zult ontdekken en waarderen. Er gaat een nieuwe deur voor je open, je hoeft alleen maar de moed te hebben om het verleden een plek te geven en door de deuropening heen te gaan. 

 

 

Verdere betekenissen:

 • Je wordt geduwd in de richting van je levensdoel 
 • Wat er nu gebeurt, is voor je eigen bestwil
 • Dit is een belangrijk keerpunt in je leven.Spirituele kaart   ~ Spiritchat ©

Registreer je gratis en kies een voordelig creditpakket.
Start een gratis proefchat met een medium naar keuze.

 Erkende mediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

[2 minuten gratis proberen]

Geen abonnement | Geheel vrijblijvend

 

 


Kaart 3


 
     

Vollemaaneclips

De ontknoping is nabij

 

Als je deze kaart hebt getrokken geeft dat aan dat de situatie waarover je een vraag hebt haar hoogtepunt heeft bereikt of net heeft bereikt en dat je er nu niets meer aan kunt veranderen. Wat je nu meemaakt, is wat je ziel verwachtte: voor jou een kans om te leren en voor je ziel om zich te ontwikkelen. Dus laat de dingen op hun beloop en wees niet te streng voor jezelf. Als je iets of iemand loslaat, weet dan dat dit het goede moment is, hoe moeilijk het ook is. Iemand vergeven voor wat hij of zij heeft gedaan, kan een goede manier zijn om het probleem op een positieve manier op te lossen. Het praat niet goed wat de ander heeft gedaan, maar jij laat het dan los en kunt verder.

 


Verdere betekenissen:

 • Deuren die nu dichtslaan, zullen dicht blijven
 • Tijd om je leven weer op de rails te zetten
 • Laat los en laat de dingen zich voltrekken
 • Vergeven


Spirituele kaart   ~ Spiritchat ©

Registreer je gratis en kies een voordelig creditpakket.
Start een gratis proefchat met een medium naar keuze.

 Erkende mediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

[2 minuten gratis proberen]

Geen abonnement | Geheel vrijblijvend

 


Elfen tarotkaarten

Elfen tarotkaarten zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen. De boodschappen die vanuit dit deck komen zorgen voor meer vertrouwen en rust. De elfen tarot bestaat uit 78 betoverende kaarten en elke kaart heeft een inspirerende afbeelding. De elfen tarot kaarten kun je heel goed samen combineren met de engelentarot. De spirituele kaarten die onze kaartlegger trekt zijn onder andere van de Elfen tarotkaarten.

 Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten