Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Engelenkaart

» Kaartleggen » Engelen 
 
Op Spiritchat kun je een gratis engelenkaart trekken. Onze engelenkaarten worden gelegd door een kaartlegger van Spiritchat, en de persoonlijke boodschappen worden vrijgegeven. Je kunt deze engelenkaart verder op de pagina trekken, en direct de boodschap online lezen. Een engelenkaart trekken gebeurt op intuïtie. Je kunt hierbij in je hoofd eventueel een vraag stellen. Nieuwsgierig geworden? Scrol dan snel verder, en lees wat jou te wachten staat.Wat zijn engelenkaarten?

Engelenkaarten zijn hele mooie magische kaarten die je richting geven. Vaak zijn het ook duidelijke boodschappen die intuïtief vertaald worden door onze kaartlegger. De engelenkaarten geven heldere boodschappen mee bijvoorbeeld over de liefde en relatie. Neem een situatie of onderwerp in je hoofd en kies zelf een kaart. Bekijk hieronder de wekelijkse engelenkaart trekken.

engelenkaart

 
 

Trek kaart 3

  

Engelenkaart

Registreer je gratis via Spiritchat en start jouw proefchat. 
Kies een engelenkaart kaartlegger naar keuze.
Geen abonnement / 2 minuten proberen

Start jouw reading ⟶ 

 
 

Engelenkaarten

Wekelijks legt onze kaartlegger 3 kaarten waarbij er een keuze kan gemaakt worden uit 3 engelenkaarten. Volg deze kaartlegging ook op facebook! Zo kun je op tijd een engelenkaart kiezen en jouw persoonlijke engelen boodschap ontvangen. Je leest deze eenvoudig online.Engelenkaart trekken

Kies zelf een engelenkaart vanuit je gevoel. Neem een situatie in je hoofd waar je meer duidelijkheid over zou willen hebben. Kies daarna één van de engelenkaarten gratis hieronder. Lees direct de boodschap die de engelenen voor jou hebben. Engelenkaart trekking is volledig gratis en vertaald door een erkende kaartlegger van Spiritchat.
engelenkaart     engelenkaart    engelenkaart

De betekenis van de engelen kaarten

De aartsengelen orakelkaarten zijn ontwikkeld om je inzicht te geven. De aartsengelen orakelkaarten zijn gebaseerd op de engelentherapie. Engelentherapie is een spirituele helingmethode. Beschermengelen en aartsengelen worden in deze therapie gebruikt om je leven in harmonie te brengen. en daarbij behorende boodschappen vanuit de engelen mee te geven.Contact maken met engelen

Engelen kun je op verschillende manieren waarnemen. Iedereen kan ze waarnemen, jij dus ook. Doorgaans zit een ervaring in een bepaalde aanraking, een geur of het gevoel dat je beschermd wordt. Het is geen rationele waarneming. Je weet intuïtief dat je met een engel in aanraking bent geweest. Engelenkaarten kunnen je helpen de connectie te versterken. Wat is de boodschap die de engelen jou willen vertellen? Een engelenkaarten deck kan hierbij mooie boodschappen geven, maar het kan ook moeilijk zijn om een engelenkaart te interpreteren. Onze kaartleggers zijn ervaren en kunnen de engelenkaarten voor jou vertalen. 
 
 

Engelenkaarten ter ondersteuning

Engelenkaarten helpen je om contact te maken met engelen. Spiritchat heeft wekelijkse een gratis engelenkaart legging. Via deze kaarten communiceren de engelen met jou. Je kunt ook in een reading vragen om een kaartlegging met engelenkaarten. Engelenkaarten kunnen een ondersteunde boodschap meegeven of juist een bevestiging meegeven. Je kunt ná het trekken van een kaart de boodschap zo lang lezen als dat nodig is, eventueel kun je zelfs opschrijven waar je aan kunt of mag werken. Dit kan inspirerend werken op jezelf.Vertrouw op je eerste gevoel

Belangrijk bij het pakken van een engelenkaart is dat je jouw eerste gevoel volgt. Neem een situatie in je hoofd of een vraag in gedachten waarover jij graag meer duidelijk zou willen. Vertrouw vervolgens op je intuïtie, en de boodschap die je ontvangt kan je verder helpen. Mocht je er niet direct uitkomen kun je altijd een spiritueel-coach raadplegen op Spiritchat.
 

 

Engelenkaart 1

engelen1

Schrijf je gedachten op en gevoelens op

Gebed: Dankjewel voor je hulp, zodat ik je kan putten uit mijn goddelijke creativiteit en wijsheid, waardoor ik mezelf helder kan uitdrukken en inzicht, zegeningen en healing verkrijgt.

 

Deze kaart geeft aan dat je de aankomende tijd creatiever bezig gaat zijn. Dit kan op verschillende aspecten zijn. Door creatief bezig te zijn komen er nieuwe inzichten tot je die je verder helpen en een groot stuk helen vanuit je verleden. Je gaat met een nieuwe frisse moed de toekomst tegemoet. Als je in zware tijden hebt gezeten is deze kaart een voorbode van een nieuw geluk, een nieuwe relatie, een nieuw huis, of (weder)geboorte.

 
 

Engelenkaart

Registreer je gratis via Spiritchat en start jouw proefchat.
Kies een kaartlegger naar keuze.

Geen abonnement / 2 minuten proberen

Start jouw reading ⟶ 

 

 

Engelenkaart 2

engelenkaart2

Degene over wie je een vraag stelt is betrouwbaar

Gebed: Dankjewel dat je mij geholpen hebt vertrouwen te hebben, zodat ik mijn hart wijder open kan stellen in mijn relaties. Ik ben heel dankbaar voor je bescherming en de geruststelling dat er alleen maar betrouwbare mensen in mijn leven zijn.
 
Deze kaart geeft aan dat je op een andere manier naar je relaties bent gaan kijken. Dit heeft betrekking op vrienden, familie en een eventuele partner. Oude patronen heb je doorbroken en je bent bereid jezelf compleet open te stellen voor het onbekende vol vertrouwen. Hierdoor trek je de aankomende tijd mensen aan die bij je passen en je inspireren.
 

Engelenkaart

Registreer je gratis via Spiritchat en start jouw proefchat.
Kies een kaartlegger naar keuze.
Geen abonnement / 2 minuten proberen

Start jouw reading ⟶ 

 

Engelenkaart 3

engelen3

Vraag Aartsengel Michaël om hulp in deze situatie

Gebed: Aartsengel Michaël, dankjewel voor je hulp bij (beschrijf de situatie). Help mij alsjeblieft om op elk moment vervuld van vertrouwen en vrede te zijn.
 
Deze kaart geeft aan dat er bepaalde zorgen op dit moment in je leven zijn die je kunt overwinnen door vertrouwen in je eigen kunnen te hebben. Hoe je denkt en handelt bepaald ook de uitkomst. De energie die je in zaken stopt zowel positief als negatief hebben een domino-effect. Als je dit in acht houdt en je richt op positieve energie en zaken die je verder helpen en die nut hebben kom je dichter bij je doel.
 

Engelenkaart

Registreer je gratis via Spiritchat en start jouw proefchat.
Engelenkaarten kunnen in een persoonlijke reading nog meer inzichten geven.
Geen abonnement / 2 minuten proberen

Start jouw reading ⟶ 

Aartsengelen kaarten 

Heb je een vraag aan de engelenkaarten en weet je niet hoe je zelf moet beginnen?  Stel een vraag in je hoofd en schud de engelenkaarten. Kies een kaart via intuïtie. Soms valt er ook een kaart uit het engelenkaarten deck. Deze kaart is een directe boodschap. Soms komt er niet direct antwoord zoals je had gehoopt of had verwacht. Probeer niet opnieuw te beginnen maar geef jezelf de tijd om deze boodschap te begrijpen. Het is namelijk niet altijd het antwoord wat je hoopt te krijgen, maar de boodschap is van belang. Vind je het moeilijk om zelf boodschappen te vertalen?  Op Spiritchat zijn er verschillen engelenkaarten readers die je graag verder helpen. Klik op Engelenkaart trekken en kies een engelenkaart, geschreven door een kaartlegger van Spiritchat.

 
 
 

Soorten engelenkaarten

Er zijn verschillende soorten engelenkaarten. Engelenkaarten kun je het beste kopen op intuïtie. Welke engelenkaarten vind je het mooist? Lees ook zeker even de achterkant om de afbeeldingen te bekijken. Welke engelenkaarten passen het beste bij jou, ook hier is je intuïtie je raadgever. Je kunt kiezen uit de volgende engelenkaarten.

 • Engelenorakel
 • Angel powerkaarten
 • Romantische engelenkaarten
 • Aartsengelenkaarten
 • Helen met de engelenkaarten
 • Engelen op Aarde kaarten
 • Engelendromen kaarten
 • Engelentarot

 
 

Engelenkaart Aartsengel Michaël 

Engelenkaarten hebben prachtige afbeeldingen welke niet alleen inspirerend zijn maar ze hebben ook een duidelijke boodschap. Engelen communiceren op verschillende manieren, hieronder staan de Aartsengel Michaël kaarten afgebeeld. Je ziet hieronder hoe een engelenkaart er uit kan zien. Er zijn natuurlijk zoals hierboven beschreven veel verschillen engelenkaarten decks te verkrijgen, maar aartsengel Michaël is een bekende kaarten deck, die veel wordt gebruikt.


   

engelenkaart trekkenengelenkaart
Engelenkaart als dagkaart

Een engelen dagkaart kun je zelf trekken via je intuïtie. De boodschap die naar boven komt kun je op verschillende manieren interpreteren. Vaak zit er bij een engelenkaarten deck ook een uitleg waarin je verschillende betekenissen kunt lezen. Natuurlijk gelden niet alle betekenissen van de getrokken kaart op jouw situatie of voor die huidige dag. Op Spiritchat staan ervaren en deskundige engelenkaarten readers die boodschappen via hun intuïtie vertalen. Het kan namelijk best lastig zijn om engelenkaarten zelf goed te interpreteren.  


» Gratis proefchat

» Engelenkaart trekkenEngelenkaart reading

Tijdens een engelenkaart reading kun je verschillen vragen stellen, bijvoorbeeld over de liefde. Onze ervaren paragnosten en erkende mediums zullen jou hierin de boodschap meegeven die de engelenkaart aangeeft. Het komt ook voor dat de engelenkaart een andere boodschap bevat dan dat je had gehoopt. Onze paragnosten, kaartleggers en mediums kunnen ook invoelen op al jouw vragen, en hier inzichten in mee geven. Een engelenkaart reading geeft de juiste boodschappen mee die voor jou van belang zijn, maar soms is het prettig om wat meer inzicht te verkrijgen van de kaartlegger of paragnost.

Voorbeeld vragen tijdens het engelenkaart trekken zijn:
 1. Zit ik op de juiste weg?
 2. Wat is mijn engelen boodschap voor de aankomende tijd?
 3. Komt er vernieuwing op mijn pad?

Engelenkaarten 

Registreer je gratis en start een proefchat met een kaartlegger op Spiritchat ©
Engelenkaarten kunnen in een persoonlijke reading nog meer inzichten geven.

Start jouw reading ⟶ Welke vragen kan ik stellen aan de engelenkaarten?

Aan de engelenkaarten kun je elke vraag stellen die je hebt. Bijvoorbeeld over de liefde, carrière, financiën of de toekomst. Engelenkaarten geven de inzichten mee die op dat moment nodig zijn om verder te kunnen. Engelen oordelen niet en houden onvoorwaardelijk van jou. Als een engelenkaart aangeeft dat je meer rust moet nemen voor jezelf kan dit soms in de gehaaste wereld lastig zijn. Neem de tijd om de engelenkaart te interpreteren en in stapjes toe te passen in je dagelijkse leven. Een engelenkaart reading kan je meer inzichten geven in wat de belangrijkste stappen op dit moment zijn, maar bieden vooral steun, en rust. Een engelenkaart trekken kan je de bevestiging geven die je nodig hebt. 
Vragen tijdens een engelenkaart reading:
 
1. Wat is op dit moment belangrijk voor mij?
2. Hoe kom ik meer in mijn kracht?
3. Ik zoek meer inzichten in de liefde, wat is mijn boodschap?
 
Engelenkaarten geven geen directe ja/nee antwoorden. Alhoewel sommige engelenkaarten juist wel zó geïnterpreteerd kunnen worden is het een vereiste om hierin ervaring te hebben. Niet iedereen kan de engelenkaarten goed interpreteren, oefening baart kunst. 
 

 

Engelenkaarten in de liefde

Engelenkaarten kun je zeker gebruiken betreft liefdes-vragen. Je kunt een engelenkaart vragen om een boodschap betreft een relatie. De boodschap die de engelen aan jou willen meegeven betreft jouw relatie zal niet altijd de boodschap zijn die je wilt of hoopt te ontvangen. Alhoewel engelen vaak liefdevolle berichten meesturen, is het een kwestie van open staan voor hun berichtgeving. Engelen kunnen de boodschap geven bijvoorbeeld “Meer naar buiten toe te treden”. Voor de ene persoon is dit eenvoudiger dan de voor de ander, hoe dan ook mag je bij een ontvangen kaart vanuit de engelenkaarten rekenen op ondersteuning van de engelen. Soms levert een engelenkaart betreft de liefde juist meer vragen op, en is het fijn om een gesprekspartner te hebben die met je mee denkt, inzichten mee kan geven en boven alles een luisterend oor kan bieden. Onze ervaren liefdes experts staan voor je klaar.  


Engelenmeditatie

Je kunt tijdens het leggen van engelenkaarten de boodschap krijgen dat een engel contact met jou wilt maken. Of je ondervindt in je eigen leven dat een engel jou een boodschap wilt geven en of contact met jou wilt maken om je verder te helpen op jouw pad. Engelen zijn in onze dagelijkse bezigheden altijd betrokken met ons en ondersteunen ons in het leven. Hoe kom je in contact met een engel? Het is belangrijk om een rustige plek op te zoeken waarbij jij je prettig voelt. Je kunt eventueel meditatie muziek op de achtergrond aanzetten en kaarsen aansteken. Zet je voeten op de grond zodat je goed geaard bent en visualiseer een grote licht bol om je heen.  Laat alle emoties over je heen komen en probeer niets weg te drukken. Visualiseer dat er een engel naar je toe komt, het maakt niet uit in welke vorm of in welk beeld je dit visualiseert. Observeer rustig de beelden die je ziet, en vraag aan jouw beschermengel of hij/zij in de aankomende periode een teken wilt geven van aanwezigheid. Dit kan in de vorm van jouw lievelingsbloemen zijn of iets anders specifieks. Ook dit kun je tijdens deze meditatie vragen aan jouw beschermengel. Wanneer jij er aan toe bent kun je de beschermengel bedanken, en je langzaam weer bewegen en terug komen naar de plek waar je je nu bevindt. Blaas de kaarsen uit die je voor deze meditatie hebt aangestoken, en neem desgewenst een heerlijke douche om even tot jezelf te komen. 


Engelen Tarot

Engelen tarot boodschappen zijn duidelijk, en kunnen verschillende boodschappen hebben. Een engelen tarot kaart kun je laten leggen door erkende kaartleggers op Spiritchat. Engelen tarot is magisch zoals de engelen, met de combinatie van krachtige duidelijke boodschappen uit de tarot. Als je duidelijke inzichten wilt ontvangen is de Engelen tarot een prachtig deck om te raadplegen. Engelen tarot kun je gebruiken voor persoonlijke vragen, liefdes vragen, werk vragen, geld vragen, of spirituele vragen. Je ontvangt niet altijd de boodschap die je wilt ontvangen, maar je ontvangt de engelen tarot boodschap die belangrijk is op dat moment. Leer meer over engelen tarot


Engelenkaart reading

Wil je met een ervaren engelenkaartlezer in contact treden? Of wil je meer weten over hoe je in contact kunt treden met jouw beschermengel?
Start jouw reading ⟶ 

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten