Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Linda  
...

Allround medium
Coaching
Engelen
5 beoordelingen
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met LindaNu niet beschikbaar
E-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
SMS-alertKrijg een sms als consulent online komt
Afspreken
Gratis afspreken

Over Linda

Vanuit mijn essentie en verbinding met de bron help ik jou terug te keren naar jouw essentie en kracht. Mijn helderwetendheid stelt me in staat boodschappen te ontvangen die ik met liefde aan jou doorgeef. Daarnaast bied ik Numerologie diensten aan en maak ik verslagen van jouw unieke levenspad, om je te ondersteunen op jouw reis naar de beste versie van jezelf.

Lieve jij,

Al van jongs af aan voel ik een innerlijke roeping, een diep innerlijk weten dat me aanmoedigt om mijn waarheid te delen met de wereld. Ik geloof sterk dat we als individuen en als collectief zoveel meer kunnen bereiken dan we ons kunnen voorstellen. We zijn vaak beperkt en onderdrukt door systemen en overtuigingen die ons klein houden, maar ik ben ervan overtuigd dat we allemaal unieke talenten en gaven hebben die wachten om ontdekt en gedeeld te worden.

Net zoals mijn zesde zintuig zich sterk heeft ontwikkeld, geloof ik dat iedereen de potentie heeft om verbinding te maken met hun innerlijke wijsheid en kracht. Het vereist bewustwording en spirituele groei, maar de beloning is een diepgaand begrip van het leven en de mogelijkheid om te handelen vanuit een plek van diepe innerlijke wijsheid.

Ik vertrouw op mijn gevoel in plaats van mijn gedachten, en ik geloof dat alles wat van binnen wordt gevoeld, uiteindelijk in de buitenwereld wordt gemanifesteerd. Dit innerlijke weten geeft me de kracht en zekerheid dat ik mijn stem mag laten horen en anderen mag helpen door middel van numerologie en dat ik je op weg mag helpen op jouw unieke pad.
Specialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands

Beoordelingen (5)

top
★★★★★ Anonieme gebruiker 26-02-2022
prettig gesprek
★★★★★ Anonieme gebruiker 22-02-2022
Hele vriendelijke dame die mij goed verder geholpen heeft✨
★★★★★ Anonieme gebruiker 22-02-2022
helder in inzichten en weet waar ze het over heeft
★★★★★ Anonieme gebruiker 17-02-2022
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Linda om een beoordeling te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten