Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Lenormand kaarten

» Kaartleggen » Lenormand

Lenormand kaarten zijn bijzondere kaarten. Variërend leggen onze Spiritchat kaartleggers spirituele kaarten decks, zoals lenormand kaarten, engelenkaarten en andere spirituele kaarten. Je kunt onze wekelijkse kaartlegging volgen op onze facebook pagina. Je hebt de keuze uit 3 lenormand kaarten. Op intuïtie kies je één kaart en zodra de lenormand kaarten zijn omgedraaid ontvang je jouw persoonlijke boodschap. Lenormand leggingen worden gedaan door erkende mediums en paragnosten die jarenlange ervaring hebben. Een 3 kaarten lenormand legging kan je meer inzicht geven in het verleden, heden en de toekomst. Persoonlijke lenormand leggingen kun je laten doen door een spirituele coach op Spiritchat te kiezen en je vraag te stellen aan erkende lenormand kaartleggers. Hieronder kun je een lenormand dagkaart trekken en direct de boodschap lezen.Wat zijn lenormand kaarten?

Lenormand kaarten kunnen je inzicht en antwoorden geven op je vragen. Ze kunnen je zicht geven op een bepaalde situatie of juist een richting aanwijzen. Je kunt meer te weten komen over hoe je in de liefde staat of hoe je geliefde tegenover jou staat. De lenormand kaarten zijn duidelijk en worden door een kaartlegger van Spiritchat vertaald in de boodschappen die de kaart verkondigd. De kaartlegger trekt 3 kaarten, en uit deze 3 kaarten kun je er 1 of meerdere kiezen om meer inzicht te krijgen. Iedere kaart staat ergens voor en de betekenis lees je direct gratis online. 

Lenormand kaartleggingLenormand kaarten

Registreer je gratis en start jouw reading direct met een kaartlegger. Maak gratis kennis met één van onze lenormand kaarten leggers.

Start jouw reading ⟶ 

Start gratis een proefchat van 2 minuten

Geen kosten. Geen abonnement.Gratis Lenormand kaart trekken

Neem een onderwerp in je hoofd waar je meer duidelijkheid over wilt hebben en kies je kaart hieronder.
Lees direct je boodschap.
 lenormand kaartlenormand kaartlenormand kaart


De betekenis van de lenormand kaarten

Hier vind je de 36 kaarten van de lenormand waarzegkaarten. Kaarten die getrokken woorden door de kaartlegger van Spiritchat worden geheel naar eigen intuïtie vertaald. Hieronder kun je de madame lenormand kaarten vinden met hun bijbehorende 'sleutelwoorden'. Madame lenormand worden al heel lang gebruikt en staat bekend om zijn waardevolle betekenissen, die je kunt gebruiken op je eigen levenspad.
 
 1 - De Ruiter
Harten 9, Berichten, Bezoekers, Vervoer
 
 2 - De Klaveren
Ruiten 6, Stil Geluk, Hoop, Verrassing
 
 3 - Het Schip
Schoppen 10, Reizen, Handel, Erfenis
 
 4 - Het Huis
Harten Heer, Huiselijkheid, Voorspoed in huis
 
 5 - De Boom
Harten 7, De Gezondheid
 
 6 - De Wolken
Klaver Heer, Hindernissen
 
 7 - De Slang
Klaver Vrouw, Onheil, Verraad, Afgunst
 
 8 - De Doodskist
Ruiten 9, Het Einde, Dood, Ondergang
 
 9 - De Ruiker
Schoppen Vrouw, Geschenk, Geluk
 
 10 - De Zeis
Ruiten Boer, Gevaar, Breuk, Plots Einde
 
 11 - De Roede
Klaver Boer, Tweedracht, Strijd, Ziekte
 
 12 - De Vogels
Ruiten 7, Gedachten, Meevallers, Telefoontjes
 
 13 - Het Kind
Schoppen Boer, Kind, Vertrouwen, Wens
 
 14 - De Vos
Klaver 9, Wantrouwen, Sluwheid, Een List
 
 15 - De Beer
Klaver 10, Moeder, Kracht, Hulp, Geluk
 
 16 - De Sterren
Harten 6, Plannen, Vooruitgang, Succes, Wil
 
 17 - De Ooievaar
Harten Vrouw, Verandering, Verhuizing

 18 - De Hond
Harten 10, Trouwe Vriendschap, Waakzaamheid
 
 19 - De Toren
Schoppen 6, Levensloop
 
20 - De Tuin
Schoppen 8, Omgeving, Creativiteit
 
21 - De Berg
Klaver 8, Een Vijand, Tegenwerking
 
22 - De Weg
Ruiten Vrouw, Kruispunt, Keuze
 
23 - De Muizen
Klaver 7, Verlies, Diefstal
 
24 - Het Hart
Harten Boer, Minnaar, Liefde, Geluk
 
25 - De Ring
Klaver Aas, Huwelijk, Vereniging
 
26 - Het Boek
Ruiten 10, Studie, Een Geheim
 
27 - De Brief
Schoppen 7, Nieuws, Documenten
 
28 - De Heer
Harten Aas, Persoonskaart, De Vrager, Partner, Vriend
 
29 - De Dame
Schoppen Aas, Persoonskaart, Vraagster, Partner, Vriendin
 
30 - De Lelie
Schoppen Heer, De Vader, Geluk, Steun, Bescherming, Promotie
 
31 - De Zon
Ruiten Aas, Fortuin, Optimisme, Intuïtie
 
32 - De Maan
Harten 8, Maatschappelijke Vooruitgang, Succes, Inspiratie
 
33 - De Sleutel
Ruiten 8, Nieuw Begin, Welslagen, Werk, Oplossing, Ontdekking
 
34 - De Vissen
Ruiten Heer, Rijkdom, Vermeerdering
 
35 - Het Anker
Schoppen 9, Verlangen, Trouw, Thuishaven, Veiligheid, Hoop
 
36 - Het Kruis
Klaver 6, Leed, Ongeluk, Einde
Voorspellen Lenormand kaarten jouw toekomst?


Lenormand kaarten zijn er niet om specifiek jouw toekomst te voorspellen. Het is een hulpmiddel om meer inzichten en antwoorden te krijgen op je huidige situatie. Mensen die Lenormand kaarten leggen vertalen de boodschappen die uit de kaarten komen richting de vraagsteller. Er zijn verschilllende mogelijkheden om een Lenormand kaartlegging te doen. Liefde en relatie leggingen of meer weten over financiën en welvaart? De kaarten kunnen een goed beeld schetsen waar jij je nu bevindt, en waar je naar toe kunt gaan. Nieuwsgierig geworden naar een Lenormand kaartlegging? Kies één van onze lenormand specialisten op Spiritchat en start een gratis proefchat.Lenormand kaart 1

lenormand kaart 1

Lenormand kaart 1

23 - De Muizen
Klaver 7, Verlies, Diefstal

 

De Muizen

Deze kaart staat voor diefstal, stress, vermoeidheid en zorgen. Het kan zijn dat je op dit moment door een moeilijke periode heengaat waarbij eerlijkheid en vertrouwen een grote rol spelen. Iets of iemand heeft het niet goed met je voor gehad en is je te slim of te sluw af geweest. Geen zorgen, want het ergste is daarin voorbij. Toch vraagt deze kaart je te leren wat er te leren valt maar er ook niet te lang te bij blijven stil staan. Bedenk dat alle energie die verloren gaat ook voor het positieve in je leven kan worden ingezet. De kaart adviseert je om je te richten op wat je op het huidige moment hebt vergaard en dit te beschermen!
 
 
Sleutelwoorden
  • Verlies
  • Sluw
  • Onrechtvaardigheid

Lenormand kaarten

Registreer je gratis en start jouw reading direct met een kaartlegger. Maak gratis kennis met één van onze lenormand kaarten leggers.

Erkende kaartleggers
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat

Start jouw reading ⟶ 

Start gratis een proefchat van 2 minuten

Geen kosten. Geen abonnement.

 

Lenormand kaart 2

 

lenormand kaart 2

 

Lenormand kaart 2

 4 - Het Huis
Harten Heer, Huiselijkheid, Voorspoed in huis


Het Huis

Deze kaart staat voor huiselijkheid, stabiliteit en balans. Een huis heel belangrijk! De geborgenheid die een thuis kan geven staat op dit moment centraal. De persoon achter deze kaart biedt dan ook een warm thuis voor zichzelf en eventueel voor andere mensen! Je bent een veilige haven die vertrouwd wordt. Deze kaart geeft aan dat je de aankomende tijd eerbied hebt na je huis en of de energie beschermd op een juiste wijze. Als je al zou willen verhuizen geeft deze kaart een positief resultaat mits je geduld kunt opbrengen. Ook veranderingen binnen het huis zullen plaatsvinden met een geduldige houding.
 
 
Sleutelwoorden
  • Warmte
  • Genegenheid
  • Geduld

Lenormand kaarten

Registreer je gratis en start jouw reading direct met een kaartlegger. Maak gratis kennis met één van onze lenormand kaarten leggers.
 

Erkende kaartleggers
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat

Start jouw reading ⟶ 

Start gratis een proefchat van 2 minuten

Geen kosten. Geen abonnement.

 


Lenormand kaart 3

 
 lenormand kaart 3

 

Lenormand kaart 3

40 - Het Masker
Geheim, verborgen informatie

 

Het Masker

Deze kaart representeert houding en het gezien worden. Welk masker zet jij op? In hoeverre laat jij je ware aard aan mensen zien? Deze kaart vraagt je om naar binnen te treden en jezelf te omarmen met alle emoties die je hebt. Verwijder troep uit je leven en harmoniseer je eigen ik! De kaart roept je op om meer stil te gaan staan bij wat jij verwacht en wenst in het leven, en daarbij ook actief stappen te gaan zetten. Daarnaast geeft deze kaart ook aan dat als je vraag over een bepaald persoon gaat: deze wellicht niet helemaal te vertrouwen is, wees dus op je hoede!
 
 
Sleutelwoorden
  • Geheim
  • Gezien worden
  • Voorzichtigheid
 

Lenormand kaarten

Registreer je gratis en start jouw reading direct met een kaartlegger. Maak gratis kennis met één van onze lenormand kaarten leggers.

Erkende kaartleggers
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat

Start jouw reading ⟶ 

Start gratis een proefchat van 2 minuten

Geen kosten. Geen abonnement.
Ontdek jouw dagelijkse horoscoop

Naast kaartleggers, kun je op Spiritchat ook je gratis daghoroscoop, weekhoroscoop, maandhoroscoop en jaarhoroscoop lezen. Op deze manier weet je wat je volgens de astrologische voorspellingen van jouw sterrenbeeld kunt verwachten.
Ga naar » Horoscopen

 


Verschillende leggingen met lenormand

Je kunt lenormand kaarten combinaties maken door verschillende lenormand leggingen te doen. Als je een lenormand kaarten deck hebt aangekocht zit hier vaak een informatie boekje bij. Bij elke lenormand kaart hoort namelijk een betekenis. Natuurlijk gelden niet alle betekenissen als je bijvoorbeeld een lenormand dagkaart trekt, je zal hierin intuïtief kunnen ontwikkelen om de kaart te interpreteren. Een lenormand kaart trekken is eenvoudig, de betekenis ervan leren te interpreteren is een stuk lastiger. Spiritchat heeft erkende lenormand kaartleggers die volledige lenormand kaarten readingen geven. In een lenormand kaarten reading worden alle kaarten zorgvuldig uitgelegd en kom je meer te weten over bijvoorbeeld de liefde, werk, toekomst, persoonlijke ontwikkeling, spirituele ontwikkelingen en nog veel meer. Als je specifieke vragen hebt kun je deze altijd stellen aan één van onze lenormand kaarten leggers, en worden deze vragen zorgvuldig en eerlijk beantwoordt.


Lenormand kaarten leggen

Lenormand kaarten leggen begint met het schudden van de lenormand kaarten. Er is geen specifieke manier om jouw lenormand kaarten te schudden, als het ware gebeurt dit op gevoel. Wanneer trek je een lenormand kaart? Je kunt een lenormand kaart trekken op intuïtie. Stop met schudden van de lenormand kaarten als je het gevoel hebt dat het goed is. Als er kaarten uit het lenormand deck vallen tijdens het schudden is het belangrijk deze op te nemen in de lenormand reading. Deze kaarten vertegenwoordigen namelijk een boodschap die niet ontgaan mag worden. Trek ná het schudden van de kaarten een lenormand kaart en lees jouw boodschap, niet alle betekenissen gelden, en je zult goed onderscheidt moeten maken tussen wat je wilt krijgen als boodschap, en wat de daadwerkelijke boodschap is. Het vergt ervaring om lenormand kaarten juist te interpreteren zonder dat je er zelf ‘baat’ bij hebt. Lenormand combinaties

tenormand combinatieslenormand kaarten
Lenormand combinaties zijn bijvoorbeeld boom, ruiker en klaverbladen. De boom weerspiegelt je gezondheid, en staat voor blijheid. De lenormand kaart boom staat voor ontwikkeling. Zo staat de ruiker voor voor een boodschap of een bezoek. En de klaverbladen staat voor hoop, en geluk. Door combinaties te maken met Lenormand ook wel een 3 kaarten legging genoemd, kun je meer te weten komen over bepaalde situaties die op dit moment in jouw leven spelen. De kaarten hierboven zoals (11) de roede of (25) de ring betekenen bijvoorbeeld in een combinatie lenormand legging dat er strijd in het huwelijk is. Bekijk hier het overzicht van de lenormand combinaties. Ben je benieuwd welke combinaties jij krijgt bij het leggen van de Lenormand? Onze ervaren kaartleggers helpen je graag verder.


Spirituele kaart trekken

Bij Spiritchat hebben we verschillende kaartleggers die een spirituele kaart trekken. Onze spirituele coaches en kaartleggers hebben jarenlange ervaring in het trekken van kaarten en weten de spirituele kaarten goed te interpreteren in jouw huidige of toekomstige situatie.  Een spirituele kaart trekken kan inzicht geven in het verleden, heden of toekomst. Wat zeggen de spirituele kaarten over jou?

Start jouw reading ⟶ 
 


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten