Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Horoscopen

 

 

horoscoop ram
Sterrenbeeld Ram

(21 maart - 19 april)
 

 

Ram is vanuit nature leidinggevend, en weet goed wat hij wil. Ram steekt zijn mening niet onder stoelen of banken. Ram kan op andere arrogant overkomen, terwijl ram het zelf als zelfvertrouwen ziet. Daarnaast kan ram koppig uit de hoek komen, wanneer hij of zij ergens van overtuigd is. Ben je nieuwsgierig bij welk sterrenbeeld Ram het beste past? Bekijk hieronder of jullie een match zijn. 
 

 • Dominant
 • Doelgericht
 • Doorzettingsvermogen


» daghoroscoop van het sterrenbeeld ram❤️ Welke sterrenbeelden passen het beste bij een Ram? Je leest het hier

 

Horoscoop ram

 

horoscoop stier
Sterrenbeeld Stier

(20 april - 20 mei)

 

Stier is een loyale partner en vriend(in). Stier streeft naar eerlijke en betrouwbare relaties. Stier zal een ander niet om de tuin proberen te leiden, en weet een harmonieuze sfeer te creëren in het sociale leven. Stier is gedreven om het beste uit zichzelf, en anderen te halen. Stier houdt niet van leugens en bedrog. Dan is het snel klaar.  Ben je nieuwsgierig bij welk sterrenbeeld Stier het beste past? Bekijk hieronder of jullie een match zijn.

 • Loyaal
 • Empathisch
 • Vriendelijk


» daghoroscoop van het sterrenbeeld stier❤️ Welke sterrenbeelden passen het beste bij een Stier? Je leest het hier

 
Horoscoop stier


 

horoscoop tweelingen

Sterrenbeeld Tweelingen

(21 mei - 20 juni)

 

 

Tweelingen is een vrolijke persoonlijkheid. Hij of zij weet anderen in de omgeving te betoveren door een charmante houding aan te nemen. Tweelingen is vanuit nature iemand die graag op zoekt gaat naar een nieuwe uitdaging, doordat tweelingen snel verveelt raakt. Tweelingen houdt absoluut niet van een sleur. Tweelingen heeft een grote dosis aan humor.  Ben je nieuwsgierig bij welk sterrenbeeld Tweelingen het beste past? Bekijk hieronder of jullie een match zijn.

 • Onafhankelijk 
 • Avontuurlijk
 • Wispelturig


» daghoroscoop van het sterrenbeeld tweelingen❤️ Welke sterrenbeelden passen het beste bij een Tweeling? Je leest het hier

 
Horoscoop tweelingen

 

 

horoscoop kreeft
Sterrenbeeld Kreeft

(21 maart - 19 april)
 


Kreeft is een intuïtief, en gevoelig sterrenbeeld. Kreeft houdt ervan wanneer een ander zich uitslooft voor hem of haar. Kreeft kan jaloers reageren wanneer zij zich ongezien voelen. Kreeft is creatief, doelgericht en weet zichzelf goed te motiveren om het beste resultaat te bereiken. Kreeft is een echte go-getter. Grootse dromen behoren toe aan Kreeft. Ben je nieuwsgierig bij welk sterrenbeeld Kreeft het beste past? Bekijk hieronder of jullie een match zijn.

 • Gevoelig
 • Intuïtief
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel 


» daghoroscoop van het sterrenbeeld kreeft❤️ Welke sterrenbeelden passen het beste bij een Kreeft? Je leest het hier

 

Horoscoop kreeft

 

 

horoscoop leeuw
Sterrenbeeld Leeuw

(23 juli - 22 augustus)
 


Leeuw is vriendelijk, warmhartig en heeft een charismatische uitstraling. Leeuw is loyaal en vindt eerlijkheid en vertrouwen belangrijk in relaties. Leeuw heeft een beschermd karakter. Leeuw heeft graag een partner die hem of haar kan uitdagen, maar ook bereid is om met leeuw te sparren over de toekomst. Leeuw kan betweterig en jaloers overkomen, wanneer iets niet zint. Ben je nieuwsgierig bij welk sterrenbeeld Leeuw het beste past? Bekijk hieronder of jullie een match zijn.

 • Dominant
 • Speels
 • Creatief


» Lees de daghoroscoop van het sterrenbeeld leeuw❤️ Welke sterrenbeelden passen het beste bij een Leeuw? Je leest het hier

 

Horoscoop leeuw

 

 

sterrenbeeld maagd
Sterrenbeeld Maagd

(23 augustus - 22 september)
 Maagd is alert, analytisch en heeft altijd creatieve oplossingen. Wanneer zich er een probleem of obstakel voordoet weet een maagd altijd beroep te doen op zijn doorzettingsvermogen. Maagd kan kritisch reageren wanneer hij of zij ervaart dat de ander zich niet voor de volle 100% inzet. Hierdoor kan een Maagd zich soms sneller eenzaam voelen.. Ben je nieuwsgierig bij welk sterrenbeeld Maagd het beste past? Bekijk hieronder of jullie een match zijn.

 • Analytisch
 • Alert
 • Communicatief


» daghoroscoop van het sterrenbeeld maagd❤️ Welke sterrenbeelden passen het beste bij een Maagd? Je leest het hier

 

Horoscoop maagd

 

 

horoscoop weegschaal
Sterrenbeeld Weegschaal

(23 september - 22 oktober)
 


Weegschaal is perfectionistisch aangelegd, en wilt uit zijn carrière het beste halen. Wanneer zich na een tijdje nauwelijks of geen mogelijkheden voordoen tot een promotie, zal Weegschaal zijn weg vervolgen om de opties te bekijken, en zijn horizon te verbreden. Weegschaal is in de liefde een liefdevolle en zorgzame partner. Ben je nieuwsgierig bij welk sterrenbeeld Weegschaal het beste past? Bekijk hieronder of jullie een match zijn.

 • Denker
 • Gevoelig
 • Doelgericht


» daghoroscoop van het sterrenbeeld weegschaal❤️ Welke sterrenbeelden passen het beste bij een Weegschaal? Je leest het hier

 

Horoscoop weegschaal

 

   

horoscoop schorpioen
Sterrenbeeld Schorpioen

(23 oktober - 21 november)
 


Schorpioen heeft een belangstellend karakter. Schorpioen leert graag nieuwe dingen bij, en neemt graag positief advies van anderen aan. Wanneer een Schorpioen het gevoel krijgt dat hij of zij niet de gewenste vrijheid in vriendschappen of relaties ontvangt, zal Schorpioen zich snel uit de voeten maken. Schorpioen is een inspirerend teken, waarbij hij of zij een bijzonder groot inlevingsvermogen hebben. Ben je nieuwsgierig bij welk sterrenbeeld Schorpioen het beste past? Bekijk hieronder of jullie een match zijn.

 • Zelfbewust
 • Onafhankelijk
 • Direct


» daghoroscoop van het sterrenbeeld schorpioen❤️ Welke sterrenbeelden passen het beste bij een Schorpioen? Je leest het hier

 

Horoscoop schorpioen

 

horoscoop boogschutter
Sterrenbeeld Boogschutter

(22 november - 21 december)
 


Boogschutter kan goed alleen zijn, doordat Boogschutter zich altijd richt op de toekomst. Wanneer je het vertrouwen van Boogschutter beschadigd, zal hij of zij je niet eenvoudig vergeven. Boogschutter heeft baat bij directe communicatie, en wind er liever geen doekjes omheen. Boogschutter kan een tikkeltje arrogant op anderen overkomen. Ben je nieuwsgierig bij welk sterrenbeeld Boogschutter het beste past? Bekijk hieronder of jullie een match zijn.

 • Solistisch
 • Ondersteunend
 • Evenwichtig


» daghoroscoop van het sterrenbeeld boogschutter❤️ Welke sterrenbeelden passen het beste bij een Boogschutter? Je leest het hier

 

Horoscoop boogschutter

 

 

  sterrenbeeld steenbok
Sterrenbeeld Steenbok

(22 december - 19 januari)
 


Steenbok is intelligent, en heeft een kalme uitstraling. Steenbok is een goede bemiddelaar wanneer er een conflict is. Steenbok weet met zijn of haar kalme houding, andere de ruimte te bieden om hun verhaal te doen, zodat iedereen zich gehoord voelt. Steenbok kan koppig overkomen, wanneer Steenbok denkt dat hij gelijk heeft. Ben je nieuwsgierig bij welk sterrenbeeld Steenbok het beste past? Bekijk hieronder of jullie een match zijn.

 • Toekomstgericht
 • Loyaal
 • Gebalanceerd


» daghoroscoop van het sterrenbeeld steenbok❤️ Welke sterrenbeelden passen het beste bij een Steenbok? Je leest het hier

 

Horoscoop steenbok

 

 

horoscoop waterman
Sterrenbeeld Waterman

(20 januari - 18 februari) 
 


Waterman heeft een vrijgevig karakter en streeft naar onafhankelijkheid. In relaties heeft een Waterman geen regels, die Waterman weerhouden tot ontplooiing. Hoe Waterman dit het liefst invult, is het afstemmen van verwachtingen, en wensen voor de toekomst. Ben je nieuwsgierig bij welk sterrenbeeld Waterman het beste past? Bekijk hieronder of jullie een match zijn.

 • Avontuurlijk
 • Vernieuwend
 • Vrij


» daghoroscoop van het sterrenbeeld waterman❤️ Welke sterrenbeelden passen het beste bij een Waterman? Je leest het hier

 

Horoscoop waterman

 

 

horoscoop vissen
Sterrenbeeld Vissen

(19 februari - 20 maart) 
 


Vissen is een water teken. Vissen is zeer empathisch en gevoelig, en wilt het liefst iedereen begrijpen. Vissen kan jaloers, en wanhopig overkomen wanneer een ander de vriendschap of de liefde niet beantwoordt. Vissen is creatief, gul en zeer beschermend. Ben je nieuwsgierig bij welk sterrenbeeld Vissen het beste past? Bekijk hieronder of jullie een match zijn.

 • Intuïtief
 • Spiritueel
 • Vriendelijk


» daghoroscoop van het sterrenbeeld vissen❤️ Welke sterrenbeelden passen het beste bij een Vissen? Je leest het hier

 

Horoscoop vissen

 

Gratis horoscopen

Bij Spiritchat lees je gratis horoscopen. Lees je daghoroscoop, weekhoroscoop, maandhoroscoop, of jaarhoroscoop gratis op Spiritchat om meer inzichten te krijgen. Onze astrologen bestuderen de stand van de sterren en vertalen voor alle twaalf sterrenbeeld de astrologische voorspelling, en verwerken deze intuïtief in horoscopen. Horoscopen bieden meer inzicht in wat je kunt verwachten. Door horoscopen te lezen kun je jezelf voorbereiden op wat je te wachten staat.
 
 

Wat kan ik verwachten in horoscopen?

Je kunt verschillende dingen lezen in je horoscoop. Het kan gaan over persoonlijke ontwikkelingen, liefde, carrière of financiën. Wanneer je in je horoscoop leest dat je op dit moment voorzichtig moet handelen, is het een waarschuwing die je alerter kan maken. Wees niet onzeker of bang wanneer je een waarschuwing leest in horoscopen, maar zie het als een voorbereiding op wat er kan komen. 
 
 
 

Welke soort horoscopen kan ik lezen?

Er zijn verschillende soorten horoscopen waarbij je inzicht ontvangt. Zo heb je een persoonlijke geboortehoroscoop, een jaarhoroscoop, een maandhoroscoop, een weekhoroscoop, en een daghoroscoop. Deze horoscopen vind je allemaal bij Spiritchat en kun je gratis lezen. Onze horoscopen worden met zorg samengesteld door een team van astrologen. De horoscopen die je gratis op onze website leest zijn intuïtief vertaald door astrologen. 

 
 

Welke horoscopen zijn er?

Er zijn 12 sterrenbeelden in de astrologie die wij kennen. De twaalf sterrenbeelden zijn: ram, stier, tweelingen, kreeft, leeuw, maagd, weegschaal, schorpioen, boogschutter, steenbok, waterman en vissen. Daarnaast heeft elk sterrenbeeld een bijbehorend element. De vier elementen die worden toegekend aan de sterrenbeelden zijn: water, lucht, aarde en vuur. Wanneer je een teken hebt met het element water heb je vaak een sterk karakter maar kom je rustig over op anderen. Wanneer je een sterrenbeeld hebt met het element lucht heb je vaak een vrijgevochten karakter. Het element aarde staat voor verbinding. Als slot hebben we het element vuur dat vaak een dominanter karakter heeft. 

 

Daghoroscoop

Benieuwd wat jou vandaag te wachten staat? Lees je gratis daghoroscoop.

 

Weekhoroscoop

Benieuwd wat je de aankomende week te wachten staat? Lees je gratis weekhoroscoop.

 

Maandhoroscoop

Benieuwd wat je de aankomende maand te wachten staat? Lees je gratis maandhoroscoop.

 

Jaarhoroscoop

Wat staat je dit jaar te wachten? Lees je jaarhoroscoop.
 
 

Horoscopen en een persoonlijke reading

Het verschil tussen horoscopen lezen en een persoonlijke reading spreekt voor zich. Voor alle sterrenbeelden worden de astrologische voorspellingen globaal geschreven. Horoscopen zijn daarom nooit helemaal spot-on. Een persoonlijke geboortehoroscoop of een persoonlijke reading daarentegen wel. Tijdens een persoonlijke reading ontvang je inzichten op jouw levensvragen waardoor je weer duidelijkheid hebt, en verder kunt in je leven. Spiritchat gebruikers beoordelen ons dan ook met een 4.9 uit de 5 sterren. Ben je nieuwsgierig geworden? Start jouw gratis kennismaking chat met onze mediums, paragnosten en astrologen.

De vier elementen bij horoscopen uitgelicht

De vier elementen zoals eerder beschreven bestaan uit vuur, aarde, lucht en water. Hieronder kun je eenvoudig zien welke karaktereigenschappen er worden toegekend aan dat element.
 
 

Element vuur

Karakter vuur element: Leeuw, Ram, Boogschutter
Sterrenbeelden met het element vuur bezitten de volgende karaktereigenschappen:
 • Ondernemend karakter
 • Controle en streven
 • Onafhankelijk optreden
 • Eerlijkheid en loyaliteit
 • Competitief en deinst niet terug
 • Trots/ zelfvertrouwen
 • Uitdagend/uitdagingen
 
 
 

Element aarde

Karakter aarde element: Stier, Maagd, Steenbok
Sterrenbeelden met het element Aarde bezitten de volgende karaktereigenschappen:
 • Doorzet mentaliteit
 • Kalm en rustige houding
 • Driftbuien/ frustratie
 • Veerkrachtig en kan goed tegen verandering
 • Nuchter en soms oppervlakkig
 • Realistisch en rationeel denken
 • Materialistisch omringt zich graag met mooie dingen
 
 
 

Element lucht

Karakter lucht element : Waterman, Tweelingen, Weegschaal
Sterrenbeelden met het element Lucht bezitten de volgende karaktereigenschappen:
 • Nieuwsgierig karakter
 • Communicatief sterk
 • Is creatief
 • Oppervlakkig of neerbuigend
 • Interesse in veel onderwerpen
 • Leergierig
 • Vrijgevochten
 
 
 

Element water

Karakter water element: Vissen, Kreeft, Schorpioen
Sterrenbeelden met het element Water bezitten de volgende karaktereigenschappen:
 • Grote fantasie
 • Vriendelijk karakter
 • Emotioneel en gevoelig
 • Onvoorspelbaar en soms ondoordacht handelen
 • Emphatisch en sociaal
 • Luisteren en begrip
 • Sociaal en behulpzaam 
 
 
 

Sterrenbeeld elementen 

Sterrenbeeld vuur element 

Ram
Leeuw  
Boogschutter

 

Sterrenbeeld aarde element  

Stier 
Maagd 
Steenbok

 

Sterrenbeeld lucht element    

Tweelingen
Weegschaal
Waterman

 

Sterrenbeeld water element 

Kreeft
Schorpioen
Vissen

 


Horoscopen en volle maan

De stand van de maan heeft invloed op je horoscoop. Zo staat de volle maan altijd in een ander teken. Wanneer deze in jouw sterrenbeeld staat heeft dit vaak impact. Zo kun je je tijdens een volle maan in jouw sterrenbeeld vermoeider, overprikkeld voelen of juist enthousiaster en doelgerichter. Wanneer staat de volle maan in jouw sterrenbeeld? Bekijk onze volle maan kalender.Welke sterrenbeelden horen bij welke maand?

Als je horoscopen wilt lezen van jezelf, of van anderen mensen in jouw omgeving is het belangrijk om hun geboortedatum te hebben. Zowel de Chinese astrologie als de Westerse astrologie gebruikt deze datums om je sterrenbeeld en dus horoscopen te bepalen. Hieronder lees je welke sterrenbeelden er bij welke maand behoren volgens de Westerse astrologie die wij kennen. 

 1. Sterrenbeeld Januari : Steenbok en Waterman
 2. Sterrenbeeld Februari : Waterman en Vissen
 3. Sterrenbeeld Maart : Ram en Vissen
 4. Sterrenbeeld April : Ram en Stier
 5. Sterrenbeeld Mei : Stier en Tweeling
 6. Sterrenbeeld Juni : Tweeling en Kreeft
 7. Sterrenbeeld Juli : Kreeft en Leeuw
 8. Sterrenbeeld Augustus : Leeuw en Maagd
 9. Sterrenbeeld September : Maagd en Weegschaal
 10. Sterrenbeeld Oktober : Weegschaal en Schorpioen
 11. Sterrenbeeld November : Schorpioen en Boogschutter
 12. Sterrenbeeld December : Boogschutter en Steenbok


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten