Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoopKaartleggenContactVacature

Ascendant

Wat is een ascendant? Of wat is mijn ascendant? Het is een veel gestelde vraag. Om je ascendant te berekenen, heb je jouw geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd nodig.

Je ascendant is een gegeven wat geschreven staat in de sterren op het moment van je geboorte, en weerspiegelt hoe je op anderen over komt. Een astroloog kan aan de hand van jouw persoonlijke gegevens zoals je geboortedatum, geboortetijd, en geboorteplaats je ascendant berekenen. Ook zijn er verschillende tools voor om je ascendant te laten berekenen. Een ascendant is dus heel leerzaam om te bekijken. Je kunt ervaren hoe een ander je ziet, en een sterrenbeeld geeft juist duidelijk weer wat je karakter eigenschappen zijn. Lees jouw positieve en negatieve eigenschappen op onze sterrenbeelden pagina.


Ascendant en sterrenbeeld samen

Door je ascendant te combineren met je sterrenbeeld krijg je een steeds completer beeld over wie jij bent, en waar je sterrenbeeld en ascendant voor staan. Je kunt natuurlijk van je moeder, vriendin of partner ook de ascendant laten berekenen. Zo krijg je inzicht en duidelijkheid over elkaar. Wat vaak voor meer begrip, en respect kan zorgen.


Ascendant met een persoonlijke reading

Je kunt doormiddel van je ascendant berekening erachter komen hoe jij over komt op jouw omgeving. Een persoonlijke reading kan meer informatie geven over verschillende zaken. Zo ook over de mensen op dit moment in jouw leven, en welke energie er stroomt tussen jullie. Zo worden er in een persoonlijke reading verschillende aspecten behandeld, die jij zelf bepaald. Heb je vragen over de liefde, carrieré of toekomst? In een persoonlijke reading stel je jouw brandende vraag, en ontvang je duidelijke inzichten, waardoor je verder kunt in je leven.
Start jouw reading ⟶ 


Ascendant berekenen

Ben je nieuwsgierig geworden naar jouw ascendant? Dan hebben wij voor jou een gratis tool, waarmee jij je eigen ascendant kunt berekenen. Maar als je ook de geboortedatum/tijd/plaats van je geliefde hebt, kun je die ook direct berekenen. De tool is gratis en kan ongelimiteerd gebruikt worden.

Ascendant berekenen

Ascendant Ram

Is je ascendant ram? Dan kom je vurig over op anderen. Je hebt een sterke mening, en je bent krachtig. Je weet wat je wilt, en gaat hier ook voor. Je komt betrouwbaar over op anderen. Je bent graag onafhankelijk, en neemt graag het initiatief. 


Ascendant Stier

Is je ascendant stier dan kom je betrouwbaar en behoudend over op anderen. Je staat vaak voor een ander klaar, en je bent harmonieus ingesteld. Je bent zeker geen ruzie-zoeker. Als je ascendant stier is dan ben je een goede vriend, waar veel waarde aan gehecht wordt. 


Ascendant Tweelingen

Is je ascendant tweelingen? Dan kom je mysterieus over op een ander. Je bent niet makkelijk te peilen. Speelsheid en humor weerspiegelen een tweeling. Tweeling weet over elk onderwerp iets, en praat graag over oppervlakkige onderwerpen. 


Ascendant Kreeft

Is je ascendant kreeft dan kom je juist gevoelig en empathisch over op een ander. Je staat altijd klaar om te helpen en je bent bereid om emotionele steun te bieden waar nodig. Intelligent en intuïtief zijn jouw sleutelwoorden.


Ascendant Leeuw 

Is je ascendant leeuw? Dan zegt dit dat je krachtig en moedig op anderen over komt. Ascendant leeuw is gul naar anderen, maar houdt er ook van om mooie dingen te hebben, en kan soms wat materialistisch overkomen. Leeuw heeft een avontuurlijk karakter, en neemt graag de leiding.


Ascendant Maagd

Is je ascendant maagd? Dan heb je baat bij orde en regelmaat, je komt op anderen direct over. Je geeft je kritische mening. Mensen weten bij jou dat je altijd eerlijk zal zijn. Je bent zeer betrouwbaar. Maagd is creatief en zorgt voor evenwicht.


Ascendant Weegschaal

Is je ascendant weegschaal, dan houd je graag evenwicht in relaties. Je wilt het liefst vriendelijkheid uitstralen, en doet hier ook je best voor. Je bent geneigd om jezelf sneller weg te cijferen voor de mensen waarvan je houdt.


Ascendant Schorpioen

Is je ascendant schorpioen? Dan ben je toekomst gericht. Je bent gefocust op je dromen, en je laat je zeker niet tegenhouden. Je hebt een sterke persoonlijkheid, en weet anderen vaak te betoveren met je charmes.


Ascendant Boogschutter

Is je ascendant boogschutter dan ben je berekenbaar, intelligent maar ook een echte doorzetter. Je bent vredelievend en zeer duidelijk. Tikkeltje kritisch maar wel rechtvaardig. Bij jou weet je waar je aan toe bent.


Ascendant Steenbok

Is je ascendant steenbok dan kom je flexibel over op anderen. Je bent doelbewust en je wilt graag slagen in wat je goed kunt. Als je een mening hebt, deel je deze ook! In een confrontatie of een ruzie, ben jij het koppigst!


Ascendant Waterman

Is je ascendant een waterman dan kom je vrij over op een ander. Je bent een dromer, maar je doet het ook echt! Je vernieuwt graag, en je bent niet bang om een nieuw avontuur in te stappen zonder erover na te denken.


Ascendant Vissen

Is je ascendant vissen dan ben je gevoelig, intuïtief en impulsief. Je bent vrolijk, en warmhartig. Je steekt graag de mouwen uit de handen. Je gelooft in wonderen, en je straalt als je praat over je verlangens, en dromen.


Bekijk hieronder de ascendanten van alle sterrenbeelden

» Ascendant Ram
» Ascendant Stier
» Ascendant Tweelingen
» Ascendant Kreeft
» Ascendant Leeuw
» Ascendant Maagd
» Ascendant Weegschaal
» Ascendant Schorpioen
» Ascendant Boogschutter
» Ascendant Steenbok
» Ascendant Waterman
» Ascendant Vissen


Zijn jullie een match?

Wil je meer inzichten over de liefde? Krijg duidelijke antwoorden op jouw liefdes-vragen! Eerlijke en betrouwbare mediums en paragnosten staan voor je klaar.

Start jouw reading ✨ ⟶ 

 

Datum: 01-11-'22

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten