Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Aura

» Aura

aura
Wat is een aura? Veel mensen zijn benieuwd wat een aura is, en waar deze vandaan komt. Wat betekenen de aura kleuren om ons heen? Wat zegt het over ons? Een aura is een energieveld om ons lichaam heen, maar is ook iets wat je kunt waarnemen om je heen, in de natuur. Aura kleuren zijn er om ons een verhaal te vertellen over hoe we ons voelen, waar we staan. Een aura kleur ontstaat dus voornamelijk uit energie, wat een kleur vormt, die weer veel over ons zelf kan vertellen. Lees meer over de meest voorkomende aura kleurenWat kun je met een aura?

De verbondenheid die men heeft met een aura om zich heen, zegt veel over de persoon. Via een aura kun je iemand helpen om zijn of haar gemoedstoestand te verbeteren. Er zijn aura specialisten die zich hier mee bezig houden, en kunnen zich afstemmen op de aura van een ander, en op deze manier hen ondersteunen met moeilijke processen. 


Aura lezen

Sommige mensen die heel gevoelig zijn kunnen een aura waarnemen om iemand heen. Vaak is dit iemand die zeer hooggevoelig is, en dit heeft mogen ontwikkelen. Heel bijzonder, en ook iets waar veel mensen nieuwsgierig naar zijn. Welke kleuren zitten er in je aura? Het is verschillend welke kleuren er in iemands aura zichtbaar zijn afhankelijk van de gemoedstoestand. Er zijn mensen die maar 1 kleur waarnemen, en er zijn mensen die er meerdere kunnen waarnemen.Wat zegt jouw aura?

Wil je graag weten weten wat jouw aura kleuren zijn? Of heb je vragen over de liefde, werk of toekomst? Start jouw persoonlijke reading op Spiritchat.
Stel hier gratis jouw vraag ⟶ 
 

Aura lagen

Een aura bestaat uit zogeheten lagen. Het energieveld om ons heen is veranderlijk afhankelijk van ons levenspad, en hoe we ons voelen op dat moment. Zo kun je de aura lagen versterken maar ook verzwakken door bijvoorbeeld je gedachten en de mensen waar je mee omgaat. De situaties die je blij maken, of juist angstig kunnen je aura beïnvloeden. Aura lagen hebben verschillende kleuren, en tijdens een aura reading kan de aura lezer deze waarnemen.Aura voelen

Door je hand van een object of een persoon af te houden, en heel geleidelijk richting het object of de persoon te bewegen, kun je op een gegeven moment (als je dit traint) een bepaalde weerstand voelen. Dit is het energieveld van de ander, of het object en wordt aura genoemd. Zo kun je een aura dus voelen, maar je kunt er ook een gevoel bij krijgen. Als je hooggevoelig bent hoef je niet altijd deze beweging of oefening toe te passen om dit door te krijgen. Een aura kun je soms van een afstand al zien, voelen of zelfs proeven.Positieve aura

Een gezonde aura zit vol vitaliteit, creativiteit en levensvreugde. Een zwakkere aura kan moeite hebben met emoties, en veel angsten bij zich dragen. Een aura specialist kan een 'zwakkere' aura helpen om weer in zijn kracht te komen door af te stemmen op zwakkere aura. Aura healing

Een aura healing oftewel het versterken van een aura kan worden toegepast, en hier kunnen veel positieve effecten uit ontstaan. Een aura healing is ook zelf toe te passen, door bepaalde oefeningen te doen om bijvoorbeeld je aura meer af te sluiten voor 'indringers'. Hooggevoelige mensen hebben bijvoorbeeld de neiging bewust of onbewust om gevoelens van een ander over te nemen. Dit kan ontstaan door entiteiten, maar het kan bij wijze van spreken ook van je buurvrouw komen. Wanneer een ander zich vervelend of angstig voelt, kan een hooggevoelig persoon dit al snel overnemen, en door een aura healing of versterking kun je zorgen dat dit minder is, en of minder invloed gaat hebben op jouw leven.Aura edelsteen

Een aura versterken kan bijvoorbeeld door een edelsteen te gebruiken. Een edelsteen kun je bij je dragen, maar ook in je woonkamer of slaapkamer leggen. Er zijn veel verschillende edelstenen die een verschillende werking kunnen hebben op ons gestel. Een aura edelsteen kan het beste worden samengesteld door een aura specialist, zij voelen goed aan door zich af te stemmen op je aura welke edelsteen het beste past om je aura te versterken en eventueel te reinigen. Een edelsteen kun je opladen bij volle maan. Je kunt een edelsteen buiten leggen bij volle maan, maar je kunt een edelsteen ook in een glas met water bij het raam zetten. 


Aura meditaties

Om je aura te versterken kun je lichamelijke en geestelijke oefeningen doen, en een mooi hulpmiddel kan mediteren zijn. Door een mantra oftewel wens/spreuk uit te spreken kun je je eigen geestelijke kracht en dus daarmee ook je fysieke kracht, en je aura versterken. Je kunt een meditatie voor je aura versterken vinden op ons youtube kanaal, of kies een meditatie die je aanspreekt. Als je je gevoel volgt, die tegen ons spreekt kies je de juiste. Lees meer over wat meditaties voor jou kunnen betekenen.


Vragen over de toekomst?

Wil je graag weten weten wat jouw aura kleuren zijn? Of heb je vragen over de liefde, werk of toekomst? Start jouw persoonlijke reading op Spiritchat.
Stel hier gratis jouw vraag ⟶ Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten