Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

1111 betekenis

Zie je vaak 11:11 op de klok? Dit is een boodschap van jouw beschermengelen. Ze willen je vertellen dat je meer op je intuïtie mag vertrouwen, en je eigen pad mag blijven volgen.


Het nummer 11:11 heeft meerdere boodschappen. De engelen willen tegen je zeggen dat je het goed doet, maar dat je ook meer in je eigen gevoel mag geloven. Als je boodschappen of ingevingen ontvangt vanuit het universum, of bepaalde gevoelens hebt bij een situatie of bij personen, kan een 11:11 erop duiden dat je naar je intuïtie mag luisteren, en het juist aanvoelt.


Het cijfer 1111 heeft een betekenis voor jou als:

  • Als je vaak 11:11 op de klok ziet.
  • Veelal het bedrag van 11:11 moet afrekenen
  • Speciale datums met 1111


Het cijfer 1

Als we 11:11 willen uitleggen zullen we eerst het cijfer 1 onder de loep moeten nemen. Volgens numerologie staat het cijfer 1 voor moed en kracht. Je bent doelgericht, en je mag betreft jouw verlangens positief resultaat verwachten, als je maar je doorzettingsvermogen blijft gebruiken, en je niet teveel laat afleiden van je pad en je doel. Het cijfer #1 staat voor leiderschap, zelfvertrouwen, het ontwikkelen van nieuwe kennis, en zelfstandigheid. Mensen met het cijfer 1 mogen leren om open te staan voor inzichten en visie van anderen om hen heen, en toch ook te blijven vertrouwen op hun eigen gevoel. De combinatie: het verenigen van verschillende visies om een nog groter of beter resultaat te boeken richting de verlangens en of doelen. 


11:11 op de klok zien, wat betekent het?

Wanneer je vaker getallen als 11:11 ziet op de klok, is het geen toeval meer. De engelen willen je aangeven dat zij bij jou zijn, en je bescherming bieden. Als je met bepaalde vraagstukken rondloopt of alles wel goed verloopt, en je onzekerder bent over bepaalde kwesties, willen de engelen je vooral steun bieden dat je tot een keuze, of ommekeer zal komen, waardoor de zaken soepeler verlopen. 1111 wilt ook aangeven dat je meer mag vertrouwen op positieve uitkomsten, ook als deze nog niet zichtbaar zijn.


Zelfvertrouwen en zuiverheid

Het engelennummer 11:11 geeft aan dat je meer zelfvertrouwen mag hebben, en uit mag spreken in jouw zuiverheid. Als je vaak het cijfer 11:11 mag ontvangen vanuit het universum, staat het ontdekken van waarheden in de aankomende tijd centraal. Probeer negatieve gedachten om te zetten in positieve, door het grotere geheel te zien. Je kunt angst en negatieve gedachten veranderen in positieve gedachte door het volgende: Als je merkt dat je angstige gedachtes hebt, of negatieve.. probeer ze dan direct te veranderen in een gedachte wat je wel prettig en leuk vindt. Je kunt namelijk niet aan een positieve en negatieve gedachte tegelijk denken. Dit vereist wel wat oefening, maar uiteindelijk heb je het sneller onder de knie dan je denkt. Wil je meer weten over engelennummers? Onze ervaren mediums en paragnosten op onze mediumchat helpen je graag verder met inzichten en antwoorden.


Ingevingen en invoelen

Voel je de afgelopen tijd meer energie om je heen? Of voel je juist bij anderen emoties aan? Deze gevoelens van anderen kun je soms sneller absorberen als je gevoeliger bent. Het is van belang om hier bewust van te worden, en eventueel vaker een douche te nemen, of je terug te trekken in de natuur. Natuur en water zijn beide manieren om op te laden en de energie te reinigen. Muziek behoort ook tot manieren om jezelf op te laden. Plezier is tenslotte de hoogste trilling! De ingevingen en het invoelen kan bij veel zien van het cijfer 11:11 centraal staan. Het zien van deze dubbele getallen geeft weer dat je op je ingevingen mag vertrouwen, en dat je de zaken juist aanvoelt. Zelfs als je hier niet direct bevestiging van de ander van ontvangt, geeft het getal 11:11 jou die bevestiging. 

Lees meer over de betekenissen van cijfers: numerologie


11:11 in de liefde

Kom je veel het cijfer 11:11 tegen en loop je met kwesties rond betreft de liefde? De engelen hebben de boodschap om jezelf niet weg te cijferen. Neem het initiatief om juist je gevoelens op tafel te leggen, en erover te communiceren met jouw partner. Als je spanning mist in de relatie of het gevoel hebt dat je langs elkaar heen loopt, wilt het getal 1111 jou vertellen dat je hierover open en eerlijk mag zijn zonder schaamte, en de leiding op je mag nemen. 


1111 betekenis
Vragen over dubbele getallen?

Heb je vragen over dubbele getallen zoals 11:11? Onze ervaren mediums en paragnosten geven antwoord en inzichten mee op al jouw levensvragen. 

Start jouw reading ✨ ⟶ 


Datum: 07-06-'22

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten