Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

1818 betekenis

Zie je vaak 18:18 op de klok? Of komt het getal 1818 veel in jouw leven voor? Dit is een boodschap van jouw beschermengelen. Het universum vraagt aan jou om je te focussen op positieve energie en intenties. Dit zijn hoge trillingen die meer positieve energie aantrekken, wat er voor zorgt dat de gestelde doelen binnen handbereik zijn en voorzien worden van positieve ontwikkelingen.

Het nummer 1818 heeft meerdere boodschappen. Als je veel 1818 in je leven ziet verschijnen, is de boodschap niet teveel focus te leggen op negatieve uitkomsten of eerdere negatieve ervaringen. Als je een nieuwe richting op wilt, ondersteunt het universum je. De engelen vragen je om vertrouwen te hebben in je eigen kracht, en je wensen te manifesteren. Lees meer over dubbele getallen


Het cijfer 1818 heeft een betekenis voor jou als:

  • Als je vaak 18:18 op de klok ziet.
  • Veelal het bedrag van 18,18 moet afrekenen
  • Speciale datums met 1818


Angel number 1818

Omdat 1818 en andere dubbele getallen tot de engelen getallen horen zit er een bijzondere boodschap in verborgen. Als je 1818 veel in je leven ziet dan is het de beste tijd om veranderingen door te voeren. Als je nog niet precies weet hoe je de veranderingen moet doorvoeren is het goed om kleine stappen te zetten. Doordat je dan ervaart dat je het kunt, leer je meer vertrouwen te hebben in je eigen kracht en kwaliteiten. Een nieuwe richting op gaan kan onzekerheid voor de toekomst met zich meebrengen, focus je op positieve uitkomsten.


18:18 op de klok zien, wat betekent het?

Wanneer je vaker getallen als 18:18 ziet op de klok, is het geen toeval meer. De engelen willen je aangeven te vertrouwen op je ingevingen. Als je het gevoel hebt dat niemand je begrijpt of mensen niet luisteren, neem het heft in eigen handen. Jij voelt het beste aan wat je verlangt in het leven. Leg jouw geluk niet in de handen van een ander, neem initiatief betreft je eigen wensen. 


Persoonlijke groei

Het engelennummer 1818 geeft aan dat wanneer je moedige keuzes durft te maken je hier juist van zal groeien. Pas wanneer je een nieuwe weg inslaat, kun je ervaren of het de juiste weg voor je is. Als dit niet het geval blijkt te zien, is dat geen ramp. Je leert juist wat wel en niet voor jou werkt. Wees niet bang voor een tegenslag. De engelen vragen je vertrouwen om je persoonlijke groei te bevorderen door nieuwe kansen op je pad te sturen. 


1818 angel number

Als het getal 1818 veel in jouw leven voorbij komt dan is dit het teken dat er spoedig veranderingen in je leven zullen komen die positief effect zullen hebben op je leven, en persoonlijke ontwikkelingen. Als je niet direct ontwikkelingen ziet betreft nieuwe plannen, geef dan niet direct op, en laat zeker de moed niet zakken. Alles heeft tijd nodig om te ontwikkelen. Er wordt beroep op je geduld, en doorzettingsvermogen gedaan. 

Lees meer over de betekenissen van cijfers: numerologie


1818 in de liefde

Als je het dubbele getal 1818 ziet dan is de boodschap je niet teveel op angst te richten. Als je een muur om je heen hebt opgebouwd zorgt dit voor bescherming, maar het zorgt er ook voor dat mensen geen toegang krijgen tot je ware gevoelens. Neem de tijd om jezelf open te stellen voor de liefde, en opnieuw te vertrouwen. Kleine stappen kunnen je helpen om je hart opnieuw te openen, en te vertrouwen.

1818 betekenis
Vragen over dubbele getallen?

Heb je vragen over dubbele getallen zoals 1818? Onze ervaren mediums en paragnosten geven antwoord en inzichten mee op al jouw levensvragen. 

Start jouw reading ✨ ⟶ 

   
  
 Datum: 17-08-'22

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten