Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

4 Tekens dat het universum je iets probeert duidelijk te maken

Wat zijn tekens van. het universum? Hiermee bedoelen we eigenlijk (energetische) vaak herhalende toevalligheden. Het universum is altijd in ons bestaan aanwezig. Alleen zijn we soms zo gehaast en druk met onze eigen verwachtingen, en uiteraard die van anderen mensen om ons heen.

Signalen van het universum kunnen we hierdoor onbewust missen. Wat willen bepaalde tekens van het universum ons vertellen? In dit blog bespreken we tekens die het universum kan geven, en welke betekenis erachter zit. 


Numerologie tekens

Tekens die gegeven worden door het universum zijn niet altijd direct zichtbaar of herkenbaar. Wanneer we ons verdiepen in numerologie is het misschien toch niet zo toevallig dat je continue wakker wordt op het tijdstip 3:33. Wanneer je veel dubbele getallen op een dag ziet, of een bepaald dubbel getal moet betalen zit hier een teken achter. Zo staat de 333 juist voor vernieuwing en dromen die uit kunnen komen. Het kan zijn dat je je druk maakt over je toekomst, of nieuwe plannen. Ook kan het zijn dat je al een langere tijd een nieuwe richting op wilt gaan. Het teken wat het universum je geeft is dat je met vertrouwen je eigen koers mag gaan varen. Lees meer over numerologie en dubbele getallen.
 
 

Dromen die voorspellen

Wanneer je veel droomt of dezelfde dromen hebt probeert het universum je iets te vertellen. Dromen die veel voorkomen betreft een ex-geliefde, de dood of andere onprettige situaties hebben vaak een diepere achterliggende betekenis. Zo staat de dood niet voor het overlijden, maar gaat het vaak over een periode die afgesloten wordt. Het representeert een nieuw begin. Afgedane zaken die zich vruchtbaar zullen ontwikkelen. Wanneer je over een ex-geliefde herhalend droomt duidt dit vaak op het feit dat de ander veel met je bezig is. De energie bereikt elkaar. Je kunt elkaar nog niet goed loslaten. Dit weerspiegelt groei, of eventueel het terugkeren. In sommige gevallen duidt het op een zielenconnectie zoals een soulmate. Lees meer over droomuitleg
 
 

Intuïtie en energie

Wanneer je bepaalde voorgevoelens hebt, of bepaalde gedachten hebt die zich herhalen is dit vaak ook een hogere energie die je iets probeert duidelijk te maken. Het kan zijn dat je zelf bepaalde woorden of voorwerpen herhalend in je leven blijft zien om je aan te sporen. Dit kan ook vanuit een beschermengel gebeuren. Bijvoorbeeld een overleden dierbare die je iets probeert duidelijk te maken. Tekens vanuit het universum in gedachten, energie of voorwerpen kunnen je aansporen om bepaalde stappen in je leven te nemen. Zoals het bijvoorbeeld voor jezelf kiezen. Wanneer je vaker tekenen van het universum negeert kunnen deze aangesterkt worden. Het universum kan je hierin ‘de juiste richting laten zien’ 
 
 

Harde levenslessen

Wanneer je een harde levensles ontvangt in je leven, oftewel een nare ervaring opdoet kan dit veel emoties oproepen die de boodschap oftewel de tekens van het universum vertroebelen. We zien nare ervaringen als een straf, terwijl het soms juist nieuwe deuren opent richting ons hogere bewustzijn en het grotere geheel. Tekens van het universum in moeilijke situaties liggen vaak in energie. Een sterk beschermend gevoel, of het gevoel dat je sterker bent dan je denkt. Emoties zorgen voor trillingen die het universum verlicht met haar trilling. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jezelf ontvankelijk opstellen en daarbij te vertrouwen op haar steun. Tekenen in moeilijke situaties zijn vaak bepaalde spirituele dieren in de natuur die gezien worden, of een duidelijk gevoel van energie die niet zichtbaar is maar zeer positief aanvoelt. 
 

tekens van het universum betekenis
Krijg inzichten op jouw levensvragen

Wil je meer inzichten in je leven?
Onze mediums en paragnosten geven eerlijk antwoord op jouw levensvragen.
Start een gratis proefchat geheel vrijblijvend met ervaren coaches.

Erkende mediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

 
 

Dit vind je vast ook interessant:

Datum: 09-11-'23

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten