Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Gratis mediumchat

Bij Spiritchat kun je een gratis mediumchat starten met onze mediums.

 Gratis mediumchat

Bij Spiritchat vinden we het belangrijk dat een ieder de mogelijkheid heeft tot spiritueel contact. Wij geven dit vorm door wekelijks een gratis facebook live te verzorgen. Een medium van Spiritchat komt op facebook live om vragen van mensen te beantwoorden. De live is voor iedereen toegankelijk en je kunt live mee praten, en een vraag stellen of om een mooie boodschap vragen via de kaarten. Dit is één van de manieren waarop Spiritchat je de mogelijkheid geeft tot een gratis mediumchat.

 

Maak gratis kennis via onze mediumchat

Spiritchat geeft alle gebruikers die zich registeren éénmalig de kans om eerst kennis te maken met het medium. Je kunt natuurlijk eerst vooraf invoelen en bekijken welk medium het beste bij jou past. Oftewel welk medium trekt je het meest aan? Dit kun je eerst vooraf bepalen bijvoorbeeld door de beoordelingen van het medium te lezen, en zijn of haar gaven, en werkwijze. Bij een gratis registratie op Spiritchat ontvang je 2 gratis minuten om eerst kennis te maken op onze mediumchat. In 2 minuten kunnen onze meeste mediums een mooie kaart voor je trekken met een boodschap. Ook bij onze betaalde creditpakket vind je voordeel. Hoe meer minuten je aanschaft hoe meer voordeel.

Je ontvangt altijd een gratis gesprekverslag in je eigen persoonlijke account op Spiritchat. Zodoende kun je gerust het hele gesprek nog eens op je gemak teruglezen.

 

Gratis kaartlegging

Ook hebben wij op onze mediumchat een gratis kaartleggen pagina. Hier worden elke week verschillende kaartleggingen gedaan die persoonlijk worden geschreven. Op onze facebook laten we eerst iedereen een keuze maken welke kaart hem of haar het meest aantrekt. Pas de dag erna worden de kaarten 1 t/m 3 getrokken en vertaald in boodschappen voor die aankomende week. Registreer gratis en maak gratis kennis met één van onze top mediums.

 

Gratis mediumchat reading

We hebben een facebook groep voor iedereen opgezet die zich spiritueel wilt ontwikkelen en mooie aanbiedingen wilt ontvangen. In deze groep worden verschillende keren gratis readingen verloot onder alle mensen die dat graag willen. De gratis mediumchat readingen die worden weggeven door Spiritchat zijn altijd te gebruiken en verlopen nooit. Zodoende kun je écht contact hebben met mediums wanneer jij het nodig hebt. Op Spiritchat staan alleen échte en gescreende mediums. Alle profielen zijn échte mediums en paragnosten.

 

Waarom Spiritchat?

Spiritchat voorziet in alle klanten en hun behoefte. We hebben een chat systeem dat niet alleen eenvoudig in gebruik is maar ook voorziet van real-time foto readingen. Op Spiritchat ontvangen we dagelijks beoordelingen van onze klanten, maar elke beoordeling wordt geplaatst. Dat vinden wij namelijk transparant. Op soortgelijke medium contact websites zie je vaak dat er alleen positieve feedback wordt geplaatst. Spiritchat is hierin transparant en neemt haar feedback (positief of kritisch) mee voor verbeteringen.

 

Spiritchat voordelen

  1. Real time foto readingen
  2. Échte en gescreende top mediums
  3. Gratis kennismaking-chat
  4. Gratis gesprekverslag
  5. Échte beoordelingen
Maak 2 minuten gratis kennis met Spiritchat.
Geen kosten. Geen abonnement. 

Datum: 16-09-'21

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten