Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Huisnummer numerologie

Huisnummer numerologie betekent dat jouw huisnummer een belangrijke betekenis heeft in jouw leven. Op welk huisnummer woon jij? Bereken het eenvoudig, en lees de betekenis volgens de numerologie van jouw huisnummer.

Elk huisnummer heeft zijn eigen energie. Je kunt je eigen huisnummer als volgt uitrekenen:  Stel je woont op het volgende huisnummer: 2976. Reken dan als volgt

  • 2+9+6+6 = 23 
  • Dat is 2+3=5 
Je woont in een 5-huis
 

Reken je eigen huisnummer uit en lees hieronder de betekenissen.Wat betekent huisnummer numerologie?

Volgens de numerologie hebben alle getallen in jouw leven die veelvuldig terugkomen, een betekenis. Dubbele getallen hebben een engelenboodschap, en alle meestergetallen hebben een krachtige werking op ons leven, en hebben een bijzondere boodschap.  Zo heeft jouw huisnummer ook een belangrijke betekenis in jouw leven. 

 

Als je in een 1 huis woont:

Vaak ben je individualistisch. Je bent meer op jezelf gericht. In een nummer 1 woning komen bepaalde inzichten tot je. Een sterke persoonlijkheid die zijn eigen weg bewandeld. Het kan zijn dat als je met meerdere sterke karakters in een 1-huis woont dat er bepaalde rivaliteit ontstaat. Het is de bedoeling juist in een 1-huis hiermee leren om te gaan. Temperament kan in een verhitte discussie ontstaan in een 1-huis tussen bewoners. In een 1-huis wonen vaak mensen die vooruit willen en hiervoor een grote doorzettingsvermogen beheersen. 


 

Als je in een 2 huis woont:

In een 2-huis kun je vaak op harmonie rekenen. Het mannelijke en het vrouwelijke bijeen. Yin en Yang. De huisgenoten van een 2-huis willen rekening met elkaar houden en zijn bereid om concessies te doen. Ze streven vaak naar een samenhorig gevoel. En doen met alle liefde water bij de wijn. Het 2-huis staat vaak in het teken van familie tradities. Vaak vind je in een 2-huis echte huismussen. Een belangrijk aspect in een 2-huis blijft ook naar buiten treden. En je niet alleen maar te verstoppen in je huis. 


 

Als je in een 3 huis woont:

Vaak hebben de mensen die in een 3-huis wonen een grote dosis aan gezonde nieuwsgierigheid om te leren. Ze hebben een positieve instelling, en kunnen de dingen erg mooi verwoorden. Geestelijke verbindingen kunnen in een 3-huis tot zijn recht komen. Bewoners die in een 3-huis leven willen zich graag omringen met mooie spullen. Kunnen een tikkeltje materialistisch ingesteld zijn, en impulsieve aankopen doen. Mensen die in een 3-huis wonen zijn energiek en staan middenin het leven.


 

Als in je een 4 huis woont

In een 4 huis vind je stabiliteit. Het gevoel van geborgenheid is wat een 4-huis voor je kan betekenen. Bewoners die op een 4 wonen leggen de lat hoog, en hechten veel waarde aan rechtvaardigheid. Normen en waarden staan hoog in het vaandel. Mensen die balans in hun leven zoeken kunnen dit weer terug vinden in een 4-huis. Een 4-huis kan zo stabiel zijn dat het saai wordt. Bijvoorbeeld op geestelijk of seksueel gebied. Het leren in een 4-huis is om spanning met stabiliteit te kunnen combineren. 


Spiritchat

Gratis registratie. Start direct gratis een proefchat.
Spiritchat is geen abonnement.

Numerologie kan veel over jou vertellen.
Kies een numeroloog, medium of paragnost, en start jouw reading.

 Erkende mediums
 Gratis gesprekverslag
 Gratis proefchat
Engelen dagkaart ⟶ 

Start proefchat ⟶ 

 

Als je in een 5 huis woont:

In een 5-huis kan het juist moeilijk zijn om het evenwicht te vinden. In tegenstelling tot het nummer 4 huis, is er in het nummer 5 huis vaker rommel en is de balans ver te zoeken. Het nummer 5-huis staat in het teken van socialiteit, en solidariteit. Je zult je in ieder geval niet snel vervelen in een 5-huis. Wel door alle drukte, kun je soms moeilijker in slaap komen in een 5-huis. 


 

Als je in een 6 huis woont:

In een 6-huis kun je echt je draai vinden als gezin. Het is een warm en sfeervol huis. Je kunt in een 6-huis ook het gevoel van waardering naar elkaar verwachten. In een 6-huis wonen mensen die zich vaak om anderen bekommeren en geven aan hen die het minder goed hebben. Voor artistieke mensen is een 6-huis perfect. 


 

Als je in een 7 huis woont:

In een 7 huis kun je je spiritueel ontwikkelen. Voor leergierige mensen is een 7-huis een huis waarbij ze veel groei mogen verwachten. Een 7-huis trekt vaak bijzondere bewoners aan die een eigen visie op het leven hebben. In een 7 huis kun je dan ook veel inspiratie verwachten betreft dromen en passies. 


 

Als je in een 8 huis woont:

Een 8-huis staat voor overvloed van rijkdom. Financieel kun je in een 8 huis veel vooruitgang en voorspoed verwachten. Doelen worden in een 8-huis verwezenlijkt. In een 8-huis vind je mensen die hun leven materieel gezien op orde hebben. Leidinggevende kwaliteiten ontwikkelen zich in een 8-huis. 


 

Als je in een 9 huis woont:

In een 9-huis kun je goede resultaten verwachten van je hard geleverde werk. In een 9-huis wonen vaak inspirerende mensen die een voorbeeld kunnen zijn voor anderen. Ze hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en geven graag aan anderen. In een 9-huis staat vooral het afronden van projecten centraal.

Spiritchat

Gratis registratie. Start direct gratis een proefchat.
Spiritchat is geen abonnement.

Numerologie kan veel over jou vertellen.
Kies een numeroloog, medium of paragnost, en start jouw reading.


 Erkende mediums
 Gratis gesprekverslag
 Gratis proefchat
Engelen dagkaart ⟶ 

Start proefchat ⟶ 

 

Meestergetallen 11, 22 en 33

Kom je ook op een 11 uit:
Toevoeging op 2:
Geeft een juiste ontwikkeling van intuïtie weer.  Een spirituele groei.
Eigenschappen die ontwikkelen. Iemand die zichzelf is en een voltooid gevoel heeft.

 
Kom je ook op een 22 uit:
Toevoeging op 4:
Een groot potentieel op het gebied van meesterschap.
Emotioneel, mentaal, en fysiek.

 
Kom je ook op een 33 uit:
Toevoeging op 6:
Alles is mogelijk.
Je geestelijke kracht bereikt het hoogste punt tot bewustzijn. huisnummers numerologie

Huisnummers numerologie

Wil je graag weten wat de getallen in jouw leven betekenen? Lees dan meer over numerologie

Numerologie kan veel over jou vertellen.
Kies een numeroloog, medium of paragnost, en start jouw reading.

 Erkende mediums
 Gratis gesprekverslag
 Gratis proefchat

Start proefchat ⟶ 

 

Datum: 10-12-'21

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten