Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Leer de wet van aantrekking te gebruiken

Alles bestaat uit energie. De wet van aantrekking leert ons hoe we met deze energie krachtige doelstellingen kunnen behalen. De volledige potentie van jezelf, ligt binnenin jou.

De wet van aantrekking ook wel law of attraction genoemd wil zeggen dat wat je denkt, je kunt manifesteren. Gedachten hebben een enorme kracht in ons leven. Wanneer je negatief denkt dan heb je een grote kans dat je je wensen blokkeert. Wanneer je veel in angst of spanning zit is het bijvoorbeeld goed eerst de focus te gaan leggen om te leren ontspannen. Ademhalingsoefeningen kunnen je helpen om de wet van aantrekking te gaan gebruiken.
 
 

De wet van aantrekking is je richten op energie

Alles om ons heen bevat energie. Onze gedachten, de natuur en wij zelf. Meningen, bevindingen, en gedachten zorgen ervoor dat we onze eigen realiteit creëren. Doormiddel van positieve affirmaties, kunnen we de wet van aantrekking aantrekken. Hierdoor kunnen we ons leven dus drastisch veranderen. Wanneer je je verlangens wilt waarmaken is je denken van essentieel belang.
 
 

3 manieren om de wet van aantrekking toe te passen in je leven

Wanneer je vastzit in onzekere gedachtes is het van belang dat je evenwicht en ontspanning gaat vinden. Alleen op die manier kun je je richten op je zijn, je verlangens, en je dromen. Wanneer je lijf, en je gedachten vol zorgen zitten kan er een blokkade optreden. Ontspanning van je geest en lijf kun je vinden in de natuur, meditatie, gezonde voeding, en een evenwichtig slaappatroon. Daarnaast kun je je zorgen opschrijven. Begin vandaag nog met een dagboek bijhouden over je gedachten. Vergeet niet om op te schrijven waarvoor je vandaag dankbaar bent.
 
1. Gezonde voeding en een evenwichtig slaappatroon. Wanneer je bewust bezig gaat met je levensstijl, zul je zien dat je mentaal en fysiek sterker wordt. Drink voldoende water. 
2. Schrijf je doelen op. Zet elke dag 1 stap in de gewenste richting. Het gaat er niet om dat je grote stappen maakt. Het gaat tenslotte niet om alleen om het resultaat, maar juist om je gevoelens. 
3. Gebruik maken van mantra’s. Dit zijn woorden of zinnen, die je kunt zingen of hard op kunt uitspreken. Die van grote invloed zijn op ons denken. Positieve affirmaties werken ook goed. 
 

Inzichten op je vragen

De wet van aantrekking kunnen we allemaal gebruiken. Heb je hulp nodig om jouw wensen te gaan affirmeren? 
Start jouw reading met erkende mediums, paragnosten en affirmatie coaches, en ontvang prachtige boodschappen en affirmaties om mee aan de slag te gaan.

Erkende mediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 


Wat zijn mantra’s?

Een mantra is een woord, of een soort spreuk (gedicht) in een herhalende vorm. Zoals besproken bevatten woorden en gedachten veel energie. Wanneer je je richt op hoe jij dienstbaar kunt zijn voor je eigen wensen, trek je dit als het ware naar je toe. Positieve affirmaties zijn eigenlijk hetzelfde. Hierbij richt je je op positieve energie richting jezelf en anderen. Een affirmatie kan op verschillende momenten worden uitgesproken, of opgeschreven. Leer meer over positieve affirmaties.

 

Hoe start ik mijn dag positief?

Door je zelf en bepaalde patronen goed onder de loep te nemen kun je al vrij snel simpele aanpassingen doen in je dagelijkse leven. Wanneer je bijvoorbeeld geneigd bent om anderen als prioriteit te zien, kun je leren om assertiever om te gaan met situaties waarbij men beroep op je doet. Zorg ervoor dat je meer de natuur intrekt en probeer realistische doelen te stellen richting jezelf. Vermijd te veel elektronica. Bekijk dus goed waar je persoonlijke valkuilen liggen, en maak hier kleine aanpassingen in om mee te beginnen. En bedenk, alles wat je denkt… heeft enorme kracht, en kan maar zo werkelijkheid worden.
 
Datum: 10-04-'23

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten