Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Ouderlijke eigenschappen volgens jouw sterrenbeeld

In jouw sterrenbeeld kun je verschillende goede en slechte eigenschappen vinden, in dit blog lees je meer over welke ouderlijke eigenschappen welk sterrenbeeld bezit.

Ram

Een Ram ouder heeft zelf nog een kinderlijke spontaniteit. Ze begrijpen dat verveling verschrikkelijk is en weten hoe ze hun kinderen bezig moeten houden. Ze zijn niet zo zeer de meest zorgzame ouders van het dierenriem maar houden heel veel van hun spruiten.

Lees meer over het sterrenbeeld ram

 

Stier

Stier ouders nemen vaak een traditionele rol aan in de opvoeding van hun kinderen. Ze zullen vooral aspecten zoals veiligheid en een aangenaam huiselijk leven hoog in het vaandel hebben staan. Goede muziek, kunst en lekker eten zijn een belangrijk onderdeel in deze opvoeding, en in de omgeving van hun kind. Stieren kunnen wel erg koppig zijn wanneer ze een beslissing ergens over genomen hebben.

Lees meer over het sterrenbeeld stier

 

Tweelingen

Een tweeling ouder is vaak jong van geest, ze zijn flexibel en houden van een open opvoeding. Tweelingen ouders communiceren graag en zijn vaak onpraktisch. Ze slagen er overigens prima in om teleurstellende situaties om te draaien naar goede herinneringen. Een tweeling ouder kan meer moeite hebben met emotionele zelfreflectie.

Lees meer over het sterrenbeeld tweelingen

 

Kreeft

Kreeft is het meest moederlijke type van de dierenriem. Ze hebben vaak grote zorgen over hun kinderen, en houden ervan hun kinderen te overspoelen met knuffels en aandacht. Ze hebben een grote liefde voor hun kinderen en staan vooral met emotionele kwesties sterk aan hen zijde.

Lees meer over het sterrenbeeld kreeft

 

Leeuw

Leeuw ouders stellen regels op en vragen daarbij gehoorzaamheid. Leeuw ouders zijn enorm liefdevol en zijn erg vrijgevig, maar willen wel gerespecteerd worden. Als dit niet het geval is en ze ontvangen geen waardering dan zijn ze een tikkeltje drastisch. Leeuw ouders hebben een grote trots richting hun kinderen.

Lees meer over het sterrenbeeld leeuw

 

Maagd

Een maagd ouder is vooral een ouder die de kinderen wilt stimuleren, en het beste in de kinderen naar boven wilt halen. Ze kunnen hierin de nieuwsgierigheid bij hun kinderen aanwakkeren. Ze zijn doordacht en hebben altijd een antwoord op vragen. Wel heeft de maagd behoefte aan perfectie wat soms als kritiek kan overkomen.

Lees meer over het sterrenbeeld maagd

 


Wil je antwoorden op jouw vragen? 

Maak 2 minuten gratis kennis met Spiritchat.
Geen kosten. Geen abonnement.  Weegschaal

Het teken weegschaal staat voor rechtvaardigheid, en zal ook zijn/haar kinderen aan leren het juiste te doen. Weegschaal kan er wel lang over doen een keuze te maken. Ze wikken en wegen elke keuze af. Weegschaal ouder bekijkt beide kanten in een argument. Harmonie is het sleutelwoord in het opvoeden voor de Weegschaal.

Lees meer over het sterrenbeeld weegschaal

 

Schorpioen

Schorpioen ouders kunnen mysterieus zijn, ze kunnen aan de buitenkant beheerst lijken, maar kunnen ook ineens een stroom aan emoties tonen. Ze leren hun kinderen niet bang te zijn en zijn echte aanpakkers. Oplossingsgericht.

Lees meer over het sterrenbeeld schorpioen

 

Boogschutter

Boogschutter ouders zijn vooral gezellig. Ze zijn uitbundig, sociaal en enthousiast. Ze zijn geestelijk stimulerend. Een Boogschutter ouder heeft moeite met geduldig te zijn, maar heeft een grote liefde voor zijn kinderen. Ze zijn heel zorgzaam richting hun kinderen, maar hebben soms moeite om de controle los te laten.

Lees meer over het sterrenbeeld boogschutter

 

Steenbok

Een steenbok ouder kan soms wat ongevoelig overkomen. Ze kunnen wat stijfjes overkomen op anderen wanneer ze moeten laten zien hoe zij zich voelen. Maar wanneer ze dit doen is er geen twijfel aan hun oprechtheid. Steenbok ouders zijn motiverende ouders, en geven hun kinderen mee dat het onmogelijke mogelijk kan worden!

Lees meer over het sterrenbeeld steenbok

 

Waterman

Een waterman kan vanuit nature wat dwarsliggen wanneer hij moet voldoen aan sociale normen. Waterman ouders kunnen onvoorspelbaar zijn maar geven hun kinderen alle ruimte om te kunnen zijn wie ze zijn. Ze helpen graag met de ontwikkeling van onafhankelijkheid bij hun kinderen, en moedigen ze hierin voor de volle 100% aan.

Lees meer over het sterrenbeeld waterman

 

Vissen

Onvoorwaardelijke liefde heeft vissen voor zijn/haar kinderen. Vissen ouder kan moeite hebben om hun kinderen de ‘baas’ te blijven, maar vinden het belangrijker dat hun kind juist in zichzelf durft te geloven en moedigen hen aan om in contact te komen met hun spiritualiteit.

Lees meer over het sterrenbeeld Vissen


 

Maak 2 minuten gratis kennis met Spiritchat.
Geen kosten. Geen abonnement.  
Datum: 24-09-'21

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten