Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Reiki behandeling: blokkades opheffen

Reiki kan je helpen om je persoonlijke groei te stimuleren en bepaalde blokkades te verwijderen. Daarnaast kun je leren om jezelf bewuster te worden van je eigen doelen en dromen wanneer deze op de achtergrond zijn geplaatst wegens bepaalde omstandigheden.

 

Reiki behandeling

Wat is reiki? Een reiki behandeling is het werken met energie vaak doormiddel van het gebruik om de handen op of boven een lichaamsdeel te plaatsen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van energie. De energie die door het menselijk lichaam stroomt en om ons heen hangt kan hierbij positief worden ingezet. Dit noemt men ook wel de levensenergie.

 

Reiki behandeling op afstand

Een reiki behandeling kan worden gegeven op afstand, maar kan ook fysiek worden gegeven in een praktijk. Doormiddel van de energie aan te spreken kan men op afstand de reiki behandeling toepassen. Vaak wordt er een open en ontspannen houding gevraagd zodat de energie goed in banen geleid kan worden. Doormiddel van een chat of een belgesprek kan een reiki behandeling toegepast worden. 

 

Reiki verlicht

Een reiki behandeling verlicht en kan zorgen voor meer ontspanning of een beter slaappatroon. Reiki behandelingen kunnen ook worden ingezet wanneer mensen last hebben van emotionele blokkades. Een emotionele blokkade kan bijvoorbeeld inhouden dat je moeite hebt om je eigen gevoelens uit te spreken doormiddel van je jeugd. Anderzijds kun je bijvoorbeeld tijdens reiki ook juist emoties leren loslaten door hier energie naartoe te sturen. Reiki kan veel zaken oprakelen en hierdoor juist verlichten zodat jouw levenspad weer zichtbaar is en hierdoor ook ervaren wordt. 
 
 
Reiki heeft meerdere effecten zoals:
  • Ontspanning
  • Bevordert slaaproutine
  • Stimuleert ongezonde patronen te doorbreken
  • Verwijderen van blokkades
  • Kan ondersteunend werken bij paniekaanvallen
  • Vermindering van stress
  • Bewuster worden van jezelf
 

Spirituele blokkades en reiki

Spirituele blokkades kunnen ontstaan door bijvoorbeeld het niet goed kunnen afsluiten tegenover hardere en negatievere energie. Maar kunnen ook komen door geen begeleiding in je spirituele ontwikkeling bijvoorbeeld in je jeugd. Spirituele blokkades kunnen worden verwijderd door een reiki behandeling. Vaak zijn er meerdere sessie nodig om jezelf volledig te kunnen openstellen. Uiteraard is dit geheel in overeenstemming met wat jij nodig acht en verlangt. Wanneer een reiki behandeling blokkades heeft weggehaald of heeft kunnen verminderen is het nog altijd aan jezelf om jezelf spiritueel te herontdekken. Dit kan zorgen voor onzekerheid en spanning waardoor een langere tijd reiki behandelingen volgen juist een uitkomst kunnen zijn tijdens dit proces.  

 

Het kiezen van een reiki specialist

Het kan lastig zijn om een reiki specialist te kiezen. Wanneer je niet goed weet welke reiki specialist juist voor je is, is het altijd een aanrader beoordelingen te lezen en hierin je vooral te laten leiden door je gevoel. Wie spreekt je het meest aan? Voordat je een reiki specialist kiest, is het goed om te onderzoeken voor jezelf of je dat allereerst op afstand wilt laten uitoefenen of juist liever persoonlijk fysiek contact hebt. Alles op een rijtje gezet? Vind jouw reiki specialist, en ervaar wat reiki voor jou kan betekenen.
 

reiki behandeling
Antwoord op je levensvragen

Wil je meer inzichten in je leven?
Onze mediums en paragnosten geven eerlijk antwoord op jouw levensvragen.
Start een gratis proefchat geheel vrijblijvend met ervaren coaches.

Erkende mediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

 
 

Dit vind je vast ook interessant:

 
Datum: 26-09-'23

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten