Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Relatietherapeut

Wat kan een relatietherapeut voor je betekenen? Wat kan Spiritchat hierin betekenen? Op Spiritchat stellen mensen dagelijks vragen over de liefde. Het kan zijn dat je vastloopt in je relatie, of dat je niet weet waarom je partner zo afstandelijk is. Je kunt verliefd worden op een ander, of is je partner verliefd geworden op een ander? Een relatietherapeut kan je inzichten geven in zaken wat je wellicht over het hoofd ziet. Een relatietherapeut helpt je om op een positieve manier met elkaar te communiceren, en elkaar meer te leren begrijpen.


 

Relatietherapeut op afstand

Wil je graag praten over jouw relatie en hoe het nu verder moet? Het leren doorbreken van bepaalde patronen bij jezelf, en om meer inzichten te krijgen in gedrag. Op Spiritchat vind je life coaches, en relatie coaches die je hierin inzichten kunnen verschaffen. Het is namelijk in sommige gevallen lastig om je partner ook zo ver te krijgen om samen in relatietherapie te gaan, waardoor je opnieuw tegen een muur aanloopt, en zelf toch behoefte hebt aan een gesprek waarbij inzichten en antwoorden gegeven worden.
 
 

3 Tips voor relatietherapie

Heeft je partner geen behoefte aan relatietherapie, en heb je het op verschillende manieren aangekaart om hiermee te starten? Het is belangrijk dat je beide achter het idee staat. Begin eerst eens een gesprek voor jezelf met een coach zodat je naast inzichten ook je hart kunt luchten. Dit werkt vaak bevorderend doordat de emoties zich niet blijven opstapelen en je ook tips ontvangt in hoe je het beste met de situatie kunt omgaan.
 
1. Neem de tijd om erover te praten, probeer je partner niet te overtuigen maar begin een gesprek met begrip, en geef je eigen verwachtingen aan, de reden waarom het jullie zou kunnen helpen in de relatie. Geen positieve reactie? Laat je partner erover nadenken en word niet direct boos.
2. Plan samen een leuke date om echt samen te zijn en neem de tijd voor elkaar.
3. Geef elkaar de ruimte om na te denken over zaken, schrijf een brief aan elkaar en geef aan wat je waardeert in de ander. Vaak zijn de emoties hoog opgelopen waardoor we alleen nog maar de negatieve aspecten belichten, en de positieve punten aan elkaar niet meer zien of benoemen.
 
 
 

De welbekende relatie sleur

Ben je verliefd geworden op een ander of is er iemand in je omgeving die je enorm seksueel of geestelijk (of beide) prikkelt? In hoeverre is dit realistisch? Het zijn zaken die onze relatietherapie coaches vaker krijgen dan je in eerste instantie zou denken, niets om je voor te schamen. In sommige gevallen is de sleur zwaar gevallen waardoor de complete spanning weggevallen is in de relatie met je partner. Het kan zijn dat je door de dagelijkse drukte, bijvoorbeeld kinderen, afstand in elkaar zien, de spanning en de genegenheid bij elkaar bent gaan missen. Vaak gaan we gewoon door, waardoor er meer druk en gemis kan ontstaan in de relatie. Het is prettig om hierover een gesprek aan te gaan zodat je weet waar je staat in jouw relatie, welke middelen zijn er nodig om samen weer door te kunnen, of is de koek echt op? In sommige gevallen is het zo dat je echt je levenspartner hebt ontmoet en dit noemen we ook wel een tweelingziel, in deze verbintenissen is het vaker complexer als je nog in een relatie zit, en ontstaat er vaak een schuldgevoel. Wil jij weten of je jouw tweelingziel hebt ontmoet of gaat ontmoeten? Start een reading met een van onze relatiecoaches. Ben je er zeker van dat je jouw tweelingziel hebt ontmoet, en zit je nog in een relatie? Bespreek (hoe moeilijk het ook is) eerlijk wat je is overkomen, dit lucht enorm op. 
 
 
 

Relatietherapie Amsterdam

Op Spiritchat kun je dag en nacht relatiecoaches vinden die je helpen, zeker als het fysiek niet mogelijk is om in relatietherapie te treden is het prettig om een gesprek voor jezelf aan te gaan om meer duidelijkheid te krijgen. Op Spiritchat zijn alle coaches gescreend en hebben jarenlange ervaring. Al onze coaches hebben echte profielfoto’s en helpen je graag verder. 
 
 
 

Fysieke relatietherapeut 

Ben je op zoek naar een relatietherapeut bij jou in de buurt om samen naar toe te gaan? Het is verstandig om met je partner zaken te bespreken of op te schrijven waarin jullie nu vastlopen. Dit maakt het voor jou en je partner minder spannend, want uiteindelijk is er geen reden om onzeker te zijn, tenslotte kent elke relatie hoogtepunten en dieptepunten. Het vereist moed, doorzettingsvermogen, en bewustzijn om erachter te komen dat je aan jouw relatie wilt werken, en dat je hierin naar verheldering zoekt naar elkaar om tot een hoger niveau te komen. 
 
 

Relatie therapie kwesties

De reden die vaak voorkomt is dat je er samen in communicatie niet meer uitkomt, patronen die niet doorbroken kunnen worden doordat gesprekken veelal in ruzies eindigen. Een verschillende levensstijl, en of een te drukke levenstijl. Elke dag staan ons namelijk zowel individueel als partners veel verantwoordelijkheden te wachten waardoor we soms belangrijke zaken uit het oog verliezen. Zaken waarvoor mensen in relatietherapie kunnen gaan zijn:
  1. Elkaar beter te begrijpen 
  2. Spanning die weg is in de relatie
  3. Te veel ruzies/confrontaties
  4. Jaloezie
 

relatie coaches

Spiritchat relatie coaching

Wil je meer duidelijkheid over jouw relatie? Heb je vragen over je partner, jezelf en de relatie? Onze relatie coaches staan voor je klaar om je meer inzichten te geven in hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Je kunt als je wilt zelfs anoniem blijven, en op deze manier aftasten of het wat voor je is. Daarnaast zijn onze relatie coaches gespecialiseerd in meerdere zaken en dit lees je allemaal op hun eigen persoonlijke profiel. Je kunt je gratis registeren op Spiritchat en een gratis consult starten om het te proberen. Het handige aan Spiritchat is dat je geen onverwachte kosten ontvangt, en beoordelingen van klanten vooraf kunt lezen. Je ontvangt altijd een gratis gesprek verslag in je persoonlijke account om alles nog eens rustig door te nemen. 

 


 
Start gratis reading ❤  

         
 [ 2 minuten gratis testen ]

 

 

 
Datum: 11-04-'22

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten