Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Spiritueel verbonden zijn met iemand

Wat is een spirituele connectie en hoe uit zich dat met betrekking tot relaties? Spiritueel verbonden zijn met iemand uit zich vaak in een thuis komen gevoel, en wordt gekenmerkt als intens, respectvol en moeilijk te weerstaan.

 
Spiritueel verbonden zijn met iemand op liefdesvlak zorgt voor veel mooie, wijze momenten samen. Wanneer je spiritueel verbonden bent heeft dit vaak betrekking op vorige levens. Jullie zielen herkennen elkaar. Vaak zit hier ook een diepere betekenis achter en hoeft het niet altijd te betekenen dat jullie op liefdesvlak samenblijven. Het kan zijn dat jullie elkaar tegenkomen om elkaar verder te stimuleren en de nodige lessen te leren om tot de essentie van je bestaan te komen.

 

Herkenning van de ziel

Spiritueel verbonden zijn met iemand of een situatie is vaak het herkennen van de ziel. Het kan betekenen dat jullie elkaar getroffen hebben in dit leven maar ook eerder ‘contact’ hebben gehad. Wanneer je spiritueel verbonden bent met iemand kan dit intense emoties met zich meebrengen. Je kunt bijvoorbeeld op hetzelfde moment zaken of emoties uitspreken of op afstand bepaalde gevoelens aan elkaar overdragen. In sommige gevallen kun je spreken van telepathisch contact. Wanneer je spiritueel een connectie hebt met iemand kan dit moeizaam verlopen wanneer één van de twee zich afsluit. Het afsluiten van een persoon in connectie gebeurt vaak wanneer de omstandigheden het niet toestaan om zich open te stellen. Vaak speelt angst en onzekerheid een grote rol mee.

 

Signalen dat je spiritueel verbonden bent

Er zijn verschillende kenmerken toe te schrijven aan spiritueel verbonden zijn met iemand. Wanneer je de onderstaande kenmerken herkent kun je stellen dat je spiritueel verbonden bent met iemand.
 
  1. Je kunt elkaar aanvoelen, of elkaars zinnen afmaken
  2. Wanneer je samen bent voelt het als thuiskomen
  3. Op afstand ervaar je emoties van elkaar
  4. Bepaalde onderwerpen of situaties lijken op een deja vu
  5. Je kunt energie met elkaar uitwisselen (elkaar rustiger maken)
  6. Overeenstemming over normen en waarden
  7. Ervaringen lijken op elkaar of hebben overeenstemming
 

Spirituele connectie en de les erachter

De les van spiritueel verbonden zijn met iemand is vaak het groeien richting jezelf de essentie, de kern. Het grotere geheel. Wanneer je je vastklampt aan een spirituele connectie waarbij je in ‘verwachting’ treedt kun je het gevoel hebben dat je er alleen voor staat. Wanneer je spiritueel verbonden bent met iemand zegt dit iets over jullie energetische connectie maar het wil niet per definitie betekenen dat jullie ‘aards’ bij elkaar blijven. Het is dus belangrijk om te kijken wat jezelf nodig hebt. In sommige gevallen is er te spreken van een soulmate. Uiteindelijk heb je energetisch gemanifesteerd om de verbondenheid aan te gaan om te groeien. 
 
 

Moeizame spirituele connectie

Wanneer je merkt dat je niet verder kunt doordat je spiritueel verbonden bent met iemand is het gewenst om je los te maken. Uiteindelijk is het niet de bedoeling dat je blijft vastklampen wat niet meer dient. Om jezelf los te maken is het eerst belangrijk te begrijpen wat jullie in eerste instantie heeft verbonden. Vanuit de kern werken is belangrijk zodat je jezelf kunt losmaken. Omarm alle ervaringen en lessen die je juist verder helpen richting het grotere geheel, je potentie. 
 

spiritueel verbonden
Vragen over de liefde?

Wil je meer inzichten in je (liefdes)leven?
Onze mediums en paragnosten geven eerlijk antwoord op jouw levensvragen.
Start een gratis proefchat geheel vrijblijvend met ervaren coaches.

Erkende mediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

 
 

Dit vind je vast ook interessant:

» Telepathische connecties
Datum: 01-11-'23

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten