Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Valentijnsdag 2024: Hoe verras je jouw geliefde volgens zijn of haar sterrenbeeld?

Lees hoe je jouw geliefde kunt verrassen op Valentijnsdag 2024!

Een verassing op Valentijnsdag wie wil dat nou niet? Niet elk sterrenbeeld zit te wachten op allerlei cadeaus. Sommige sterrenbeelden hebben juist baat bij een simpel complimentje, of een luisterend oor. Waar andere sterrenbeelden het liefst groots uitpakken. Hoe verras je jouw geliefde volgens zijn of haar sterrenbeeld? Ram, Leeuw en Kreeft treden graag op de voorgrond met Valentijnsdag. Deze sterrenbeelden zijn niet alleen creatief, maar ook zeer gul op Valentijnsdag. Ze pakken graag groots uit om hun geliefde in de watten te leggen. Hoe ze dit doen, lees je in dit blog!

 


 

Ram 21 Maart t/m 19 April

Valentijnsdag horoscoop 2024 ram
 


De beste Valentijns tips voor Ram
Ram is gepassioneerd en houdt ervan om zijn passie te delen met zijn of haar partner. Ram wordt ook zelf graag verwend als een blijk van erkenning, en waardering door zijn partner. Hoe maak je voor een Ram Valentijnsdag écht compleet? Door hem of haar mee te nemen naar dat ene favoriete restaurant. Door te laten zien dat je echt hebt opgelet, kun je Ram veroveren op Valentijnsdag. Daarnaast houdt Ram ook van een avontuurlijke date op Valentijnsdag. Dit zorgt ervoor dat Ram zijn of haar vuur en passie kan laten gelden. Sky diven of bungeejumpen behoren tot een actie date die Ram op prijs stelt!
 

Stier 20 April t/m 20 Mei

 Valentijnsdag horoscoop 2024 stier
 
De beste Valentijns tips 2024 voor Stier
Het sterrenbeeld Stier is op Valentijnsdag afwachtend wat zijn of haar partner voor moeite doet. Stier probeert de balans te bewaren en zal niet snel over de top gaan met cadeaus. Simpele cadeaus zoals een mooie rode roos, of een doos chocolade wordt gewaardeerd. Stier zal zelf romantisch kaarsjes aansteken om zijn of haar partner te veroveren. Romantiek doormiddel van een hapje en een drankje dat is wat Stier graag doet op Valentijnsdag. Wanneer de partner van Stier geen moeite toont op Valentijnsdag zal Stier zeer teleurgesteld zijn. 
 

Tweelingen 21 Mei t/m 20 Juni

 Valentijnsdag horoscoop 2024 tweelingen
 
De beste Valentijns tips 2024 voor Tweelingen
Tweelingen is zeer geïnteresseerd in extravagante cadeaus. Je zal een Tweelingen op Valentijnsdag echt moeten verrassen met een uniek cadeau. Een persoonlijk geschenk zorgt ervoor dat een Tweelingen zich gewaardeerd voelt. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd sieraad. Voeg hier zijn of haar favoriete snacks bij, en je hebt Tweelingen in zijn nopjes! Dus een afgezaagd cadeau wordt absoluut niet gewaardeerd…
 

Kreeft 21 Juni t/m 22 Juli

 Valentijnsdag horoscoop 2024 kreeft
 
De beste Valentijns tips 2024 voor Kreeft
Kreeft is romantisch en verlangt het beste. Aangezien Kreeft zichzelf compleet geeft in de liefde wanneer ze in een verbonden relatie verkeren is het aanbevolen om een Kreeft dan ook goed in de watten te leggen. Kreeft zal zelf zeker weten uitpakken met Valentijnsdag! De beste ideeën om Kreeft te verrassen op Valentijnsdag is een combinatie van moeite, cadeaus en complimenten. Niet 1 roos, maar een bos bloemen, met chocolade, een gepersonaliseerd cadeau inclusief een romantisch diner bij kaarslicht. Vergeet niet te benoemen hoe bijzonder hij of zij voor je is! Dan weet je zeker dat je er alles aan hebt gedaan om de gevoelige en gepassioneerde Kreeft te laten weten dat hij of zij alles voor je betekent!
 

Leeuw 23 Juli t/m 22 Augustus

 

Valentijnsdag horoscoop 2024 leeuw

De beste Valentijns tips 2024 voor Leeuw
Leeuw is een leider en wacht dan ook niet af. Leeuw begint al vroeg met het oriënteren van de beste cadeaus voor zijn of haar partner. Een Leeuw zal snel te maken hebben met keuze stress om het beste cadeau te vinden. Leeuw verwacht van zijn of haar partner dan ook echt niets anders dan dezelfde inzet op een romantische dag zoals Valentijnsdag. Leeuw houdt zelf van luxe en extravagante cadeaus. Wees alert op waar een Leeuw naar kijkt, maar nog niet heeft aangeschaft. Door je oog voor detail te laten zien zal je een Leeuw verrassen!
 

Maagd 23 Augustus t/m 22 September

Valentijnsdag horoscoop 2024 maagd


 
De beste Valentijns tips 2024 voor Maagd
Maagd heeft baat bij een gezellige avond samen op Valentijnsdag. Voor een Maagd hoeft het allemaal niet zo uitgebreid. Maagd zelf verrast zijn of haar geliefde graag met een favoriet gerecht, en slooft zich dan ook graag uit in de keuken. Ondanks dat Valentijnsdag voor een Maagd vaak overdreven aanvoelt wordt een simpel cadeau zeker gewaardeerd. Tenslotte streeft een Maagd naar perfectie. Als een blijk van waardering kan een simpele roos of een kaars aanlichten al het hart van Maagd verwarmen.
 

Weegschaal 23 September t/m 22 Oktober

 

Valentijnsdag horoscoop 2024 weegschaal

De beste Valentijns tips 2024 voor Weegschaal
Weegschaal laat Valentijnsdag zeker niet zomaar voorbijgaan. Weegschaal neemt het liefst zijn of haar partner een weekend mee naar een bijzonder romantische plek. Waarbij samen activiteiten doen centraal staat. Zelf wordt Weegschaal graag verrast met een kleine attentie die toch persoonlijk is. Door jezelf kwetsbaar op te stellen en je van je beste kant te laten zien zal Weegschaal zich zeker gewaardeerd voelen op deze romantische dag. Een persoonlijk cadeau zoals een foto van jullie samen met een mooi gedicht of liefdevolle woorden zullen het goed doen.
 

Schorpioen 23 Oktober t/m 21 November

Valentijnsdag horoscoop 2024 schorpioen

De beste Valentijns tips 2024 voor Schorpioen
Een Schorpioen verwacht zeker dat er voor hem of haar moeite wordt gedaan op Valentijnsdag. Je kunt deze dag dan ook het beste compleet plannen voor Schorpioen. Wanneer je aan Schorpioen laat zien dat je aan alles hebt gedacht weet je zeker dat je een schot in de roos schiet. Schorpioen houdt van mooie en bijzondere cadeaus. Diamanten of mooie luxe andere items scoren altijd goed bij Schorpioen.
 

Boogschutter 22 November t/m 21 December

Valentijnsdag horoscoop 2024 boogschutter
De beste Valentijns tips 2024 voor Boogschutter
Boogschutter kan moeite hebben met de commerciële kant van Valentijnsdag. Boogschutter heeft wel degelijk behoefte aan erkenning en waardering maar verwacht dit gedurende de relatie over het algemeen. Boogschutter verwacht dan ook niet te veel van zijn of haar partner op Valentijnsdag maar kan het zeker waarderen wanneer er wordt stil gestaan bij de moeite die een Boogschutter voor zijn of haar partner doet. Wanneer je goed hebt opgelet dan weet je precies wat een Boogschutter prettig vindt. Je verrast hem of haar al door de kaarsjes in de avond aan te steken en zijn of haar favoriete film op te zetten.
 

Steenbok 22 December t/m 19 Januari

 

Valentijnsdag horoscoop 2024 steenbok

De beste Valentijns tips 2024 voor Steenbok
Steenbok zal niets laten blijken en is goed in het organiseren van een verrassing op Valentijnsdag. Steenbok laat een bijzondere dag als Valentijnsdag dan ook niet zomaar voorbijgaan. Je kunt er dan ook wel vanuit gaan dat Steenbok voor zijn of haar geliefde een romantisch diner heeft georganiseerd of een bioscoop avondje heeft gepland! Steenbok verwacht zelf een kleine attentie terug, of een sexy outfitje om de passie te ervaren tussen de lakens.
 

Waterman 20 Januari t/m 18 Februari

Valentijnsdag horoscoop 2024 waterman


De beste Valentijn tips 2024 voor Waterman
Waterman staat helemaal niet stil bij Valentijnsdag. De kans dat Waterman deze dag vergeten is, of onzin vindt is groot. Verwacht dan ook niet te veel van een Waterman op deze romantische dag of herinner hem of haar er op tijd aan. Wil je een Waterman verrassen? Plan dan een avontuurlijke date in zoals karten of een escaperoom! Sluit af met een lekkere cocktail of een ander favoriet drankje!

Vissen 19 Februari t/m 20 Maart

 

Valentijnsdag horoscoop 2024 vissen
De beste Valentijns tips 2024 voor Vissen
Vissen ademt romantiek. Valentijnsdag is de dag van de romantiek en daarvoor zal een Vissen ook alles uit de kast trekken! Vissen is zeer gevoelig en wordt niet graag vergeten op deze bijzondere dag. Vissen is echter al heel blij met een kleine attentie als blijk van waardering. Hoe meer je voor een Vissen uitpakt des te groter de blijdschap zal zijn. Vissen zal zich gewaardeerd voelen wanneer je een diepgaand gesprek kunt voeren op emotioneel of spiritueel niveau. Cadeaus zoals een bullet journal of een pluche dier doen het goed!

» Jaarhoroscoop Vissen

Valentijnsdag 2024

Passen jullie bij elkaar?

Onze betrouwbare mediums, paragnosten en astrologen staan voor je klaar!

Kom er achter ❤️ 

 
Datum: 02-02-'24

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten