Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Valentijnsdag horoscoop voor 2023

Het ene sterrenbeeld is romantischer dan het andere sterrenbeeld. Welk sterrenbeeld is het meest romantisch?


Leeuw, schorpioen en vissen worden graag in de watten gelegd door hun partner, maar zijn zelf ook zeer vrijgevig. Boogschutter en een waterman vinden Valentijnsdag commercieel, en te overdreven. Het is goed om te weten welk sterrenbeeld je partner heeft zodat je weet wat je te wachten staat. Daarnaast kan je partner in jouw valentijnsdag horoscoop voor 2023 lezen wat jij graag ziet gebeuren op deze bijzondere dag die in het teken van warmhartigheid en liefde staat.Ram 21 Maart t/m 19 April

Valentijnsdag horoscoop 2023 ramValentijnsdag voor Ram ziet er zo uit
Ram is temperamentvol en geeft graag een extra compliment weg tijdens Valentijnsdag. Ram laat zichzelf op deze bijzondere dag het liefst van zijn beste kant zien door een exclusief cadeau tevoorschijn te toveren. Ram maakt het graag gezellig thuis om te genieten van de luxe en romantische sfeer samen. Wanneer je Ram vergeet op Valentijnsdag zal dit niet in dank worden afgenomen. Ram wil graag belangrijk genoeg gevonden worden door zijn of haar geliefde. Een kleine attentie zorgt ervoor dat ram zich gewaardeerd voelt op deze speciale dag.


 

Stier 20 April t/m 20 Mei

Valentijnsdag horoscoop 2023 stier

Valentijnsdag voor Stier ziet er zo uit
Stier houdt van warmte en een harmonieuze sfeer tussen zijn geliefde. Het liefst neemt stier het voortouw en steekt alvast de kaarsjes aan op Valentijnsdag. Stier hoopt op een verrassing van zijn of haar partner in de vorm van een uniek cadeau. Bloemen hebben een voorkeur bij Stier. Een romantisch uitje naar de bioscoop waarbij er gedacht wordt aan lekker eten kan Stier uitermate waarderen. Voor Stier is het belangrijk dat zijn of haar partner initiatief toont en laat zien dat zij of hij niet vergeten wordt. 
Tweelingen 21 Mei t/m 20 Juni

Valentijnsdag horoscoop tweelingen

Valentijnsdag voor Tweelingen ziet er zo uit
Tweelingen is heel divers en houdt van afwisseling. Wanneer je een avontuurlijke date gaat plannen voor Tweelingen met Valentijnsdag onthoudt dan goed dat zij stiekem ook wel een vleugje romantiek kunnen waarderen in de vorm van een lekker duur diner. Tweelingen zelf zal je zeker niet vergeten, en komt met een origineel cadeau aan op jullie Valentijnsdag samen. Valentijnsdag voor Tweelingen voelt als een opleving van jullie relatie.


 

Kreeft 21 Juni t/m 22 Juli

Valentijnsdag horoscoop 2023 kreeft

Valentijnsdag voor Kreeft ziet er zo uit
Voor een Kreeft staat Valentijnsdag in het teken van geborgenheid, over gevoelens praten en vooral genieten met elkaar. De tijd die je samen kunt spenderen op deze bijzondere dag is voor Kreeft pas echt belangrijk. Kreeft is gevoelig en intuïtief en weet heel goed de wensen van zijn of haar partner te vervullen. Vergeet een Kreeft zeker niet goed in de watten te leggen op Valentijnsdag, dit zullen ze op prijs stellen en zal niet vergeten worden. Een mooie foto shoot van jullie samen zal Kreeft koesteren en waarderen.


 

Leeuw 23 Juli t/m 22 Augustus

Valentijnsdag horoscoop 2023 leeuw

Valentijnsdag voor Leeuw ziet er zo uit
Leeuw weet zich goed te presenteren op Valentijnsdag. Hij of zij trekt haar mooiste outfit aan, en zal zeker een bijzondere en verrassende dag verwachten van zijn of haar partner. Voor een Leeuw is het belangrijk om alles aandachtig te regelen, aangezien de kritische blik van Leeuw. Ze voelen zich graag bijzonder, gewaardeerd en gezien. Leeuw wil geen afgezaagd cadeau op Valentijnsdag van zijn of haar geliefde. Hoe uitbundiger deze dag voor Leeuw is, hoe meer Leeuw zich in zijn nopjes zal voelen.
Maagd 23 Augustus t/m 22 September

Valentijnsdag horoscoop 2023 maagd
Valentijnsdag voor Maagd ziet er zo uit
Maagd heeft op Valentijnsdag moeite om zich kwetsbaar open te stellen. Maagd heeft het niet op alle poespas en zorgt ervoor dat er lekker eten op tafel staat. Als je partner het sterrenbeeld Maagd heeft dan is van belang het zo rustig en intiem mogelijk op Valentijnsdag te laten verlopen. Een mooie roos die voor de liefde staat zal zeer op prijs worden gesteld. Echter heeft een Maagd weinig behoefte aan dure en luxe cadeaus. Maagd heeft het liefst een fijne filmavond knus op de bank. 


 

Weegschaal 23 September t/m 22 Oktober 

Valentijnsdag horoscoop 2023 weegschaal

Valentijnsdag voor Weegschaal ziet er zo uit
Op Valentijnsdag wil een Weegschaal zich van zijn of haar beste kant laten zien, en hoopt op een romantische dag. Weegschaal is al vroeg bezig om zich te oriënteren welke cadeaus er passen bij zijn of haar partner. Je lievelingseten zal worden bereid op deze bijzondere dag. Alles om zijn of haar partner in de watten te leggen. Dit doen ze vanuit hun pure hart! Weegschaal hoopt op dezelfde waardering, en gaat ervan uit dat zijn of haar partner actief meedoet.


 

Schorpioen 23 Oktober t/m 21 November

Valentijnsdag horoscoop 2023 schorpioen

Valentijnsdag voor Schorpioen ziet er zo uit

Een Schorpioen ademt passie en zal op Valentijnsdag verwachten dat er meerdere verrassingen zijn, hoe klein dan ook. Elk initiatief tot een romantische sfeer wordt dan ook gewaardeerd. Schorpioen gaat het liefst op een date waarbij intimiteit en gezelschap voorop staat. Samen lekker uiteten, waarbij luxe voorop staat is een succes. Daarnaast zal je een Schorpioen verblijden op deze bijzondere dag met handgemaakte bonbons, of een andere speciale lekkernij! 


 

Boogschutter 22 November t/m 21 December

Valentijnsdag horoscoop 2023 boogschutter
Valentijnsdag voor Boogschutter ziet er zo uit
Een Boogschutter hecht niet zoveel waarde aan Valentijnsdag, en weet dat deze dag vooral gebaseerd is op cadeaus. Voor een Boogschutter hoeft het allemaal niet zo uitbundig. Samen een gezellig drankje doen is prima voor Boogschutter. Hoe luchtiger de sfeer hoe beter je ervan afkomt. Boogschutter zelf zal hoogstens een leuk compliment maken, of een kleine attentie geven.

 

 

Steenbok 22 December t/m 19 Januari

Valentijnsdag horoscoop 2023 steenbok

Valentijnsdag voor Steenbok ziet er zo uit
Bij Steenbok is het elk jaar weer een bijzondere nieuwe verrassing. Steenbok kan zich goed uiten op deze liefdevolle, en speciale dag tegenover zijn of haar partner. Bloemen, en chocolade zijn altijd een must voor Steenbok. Zelf verwacht Steenbok niet veel terug, al is wordt dat zeker gewaardeerd. Neem het favoriete nieuwe boek mee van Steenbok en hij of zij voelt zich in het zonnetje gezet.


 

Waterman 20 Januari t/m 18 Februari

Valentijnsdag horoscoop 2023 waterman

Valentijnsdag voor Waterman ziet er zo uit
Een Waterman ziet deze dag niet als een bijzondere dag, hij of zij is juist van mening dat je altijd je waardering moet blijken. Echt dure cadeaus hoef je van een Waterman niet te verwachten. Waterman verrast je liever op Valentijnsdag door iets actief te gaan doen samen. Genieten is belangrijk voor een Waterman maar niet alleen op deze dag… maar het liefst het hele jaar door waar mogelijk.


 

Vissen 19 Februari t/m 20 Maart

Valentijnsdag horoscoop 2023 vissen

 

Valentijnsdag voor Vissen ziet er zo uit
Voor Vissen is deze dag juist heel belangrijk. Het gaat Vissen niet zozeer om de cadeaus, maar vooral om het gebaar. Een kleine attentie op Valentijnsdag kan Vissen al een bijzonder gevoel geven. Vissen zelf zal in ieder geval met een origineel cadeau aankomen zoals een foto die ingelijst is van jullie tweeën. Samen uiteten of een avondje bowlen kan een Vissen echt het gevoel geven van genegenheid en waardering. Wil je meer weten wie het beste bij je past? Lees dan meer over sterrenbeelden en kom erachter welk sterrenbeeld de beste match is voor jou.Passen jullie bij elkaar?

Onze betrouwbare mediums, paragnosten en astrologen staan voor je klaar!

Kom er achter ❤️ 

 
 
Datum: 10-02-'23

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten