Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Volle Maan in Kreeft

Op 7 januari 2023 om 00:09 uur is het volle maan. Dit is direct de eerste volle maan van het jaar 2023 en zal in het teken Kreeft staan.

Kreeft is gevoelig, intuïtief en empathisch. Kreeft streeft naar huiselijkheid en vriendelijkheid. Recht tegenover de maan staat de Zon in Steenbok. Je kunt je hierdoor overprikkelt voelen, en een vermoeider gevoel ervaren. Een Volle Maan heeft namelijk veel impact op ons. Je kunt bijvoorbeeld slechter slapen, en onrustiger zijn dan normaal. Toch heeft een volle maan ook veel voordelen zoals het afsluiten en of aansterken van bepaalde aspecten.


 

Kracht van de maan

De volle maan van 7 Januari 2023 staat in het teken van kreeft, en heeft een krachtige werking op intuïtie, zachtaardigheid, en fantasie. Je zintuigen kunnen hierdoor aangescherpt zijn in deze periode, of zelfs daarna. Tijdens een volle maan kun je ook jouw edelstenen opladen. Edelstenen tijdens volle maan kun je reinigen en opnieuw opladen door ze voor het raam te leggen, of in een glas met water te zetten.


 

Liefde en empathie

Naast de sterke intuïtie van kreeft, waarin zaken duidelijker kunnen worden, zal de volle maan ook een werking hebben op empathie en liefde. Banden kunnen worden aangesterkt tijdens deze volle maan als de energetische verbinding wederzijds is. Hierdoor kan het huiselijker gevoel meer tot stand komen, en daarnaast kun je meer harmonie binnen bestaande relaties verwachten.


 

Gratis horoscoop

Eigen weg

De volle maan van 7 Januari 2023 om 00:09 staat in het teken van Kreeft recht tegenover de maan staat de zon in het teken Steenbok. Dit kan zorgen voor een haastig gevoel. Steenbok is gedreven en wilt het beste uit zichzelf halen. Belangrijk is dat je rond de volle maan periode wat vriendelijker tegen jezelf en je omgeving bent. Gebruik hiervoor je intuïtie, en maak gebruik van je helende vermogen. Je hoeft niet altijd alles snel, en alleen te doen. Door jezelf de tijd te geven, en de ruimte te bieden kun je betere resultaten behalen. Het is echter wel een goed moment om je doelen op te schrijven voor 2023. De volle maan en haar energie zal je hierbij helpen.


 
 

Volle maan in 2023

Er zijn verschillende volle manen in 2023. Ben je benieuwd naar alle volle maan datums in 2023? Bekijk dan de volle maankalender van Spiritchat. Hier weet je wanneer de eerstvolgende volle maan in 2023 is. 
 


 

volle maan kalender 2023

Volle maan en haar energie

De volle maan heeft veel impact op ons. Je kunt daardoor bepaalde vragen hebben. Onze astrologen, mediums en paragnosten staan voor je klaar met heldere inzichten om je verder op jouw levenspad te begeleiden.

Start jouw reading ✨ ⟶ 

 
 
Datum: 07-01-'23

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten