Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

1212 betekenis

Zie je vaak 12:12 op de klok? Of komt het getal 1212 veel in jouw leven voor? Dit is een boodschap van jouw beschermengelen. Ze willen je vertellen dat je oud zeer en negatieve ervaringen mag gaan loslaten.

Het nummer 1212 heeft meerdere boodschappen. Als je veel 1212 in je leven ziet verschijnen is de boodschap dat je meer vertrouwen mag hebben in de nieuwe ontwikkelingen. Je zal oude patronen los gaan laten waardoor het nieuwe intrede kan doen. 


Het cijfer 1212 heeft een betekenis voor jou als:

  • Als je vaak 12:12 op de klok ziet.
  • Veelal het bedrag van 12,12 moet afrekenen
  • Speciale datums met 1212

Angel number 1212

Omdat 1212 en andere dubbele getallen tot de engelen getallen horen zit er een bijzondere boodschap in verborgen. Als je 1212 ontvangt vanuit de engelen dan zeggen zij tegen je dat je jouw dromen met vertrouwen achterna mag gaan. Als je nu voor de keuze staat om verandering aan te brengen in jouw leven dan, is dit het moment


12:12 op de klok zien, wat betekent het?

Wanneer je vaker getallen als 12:12 ziet op de klok, is het geen toeval meer. De engelen willen je aangeven dat ze je ondersteunen om negatieve ervaringen los te gaan laten. Om nieuwe stappen te kunnen zetten in je leven. Loslaten is niet makkelijk, en valt soms zwaar doordat oude emoties dan juist weer naar boven komen, wat veel onzekerheid kan meebrengen. De engelen geven via het getal 12:12 aan dat het belangrijk is om je emoties toe te laten zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe kansen.


Persoonlijke groei

Het engelennummer 1212 geeft aan dat je persoonlijk aan het groeien bent, en boven oude ervaringen gaat stijgen. Je kunt verwachten dat je bij het zien van het engelen getal 1212 al snel het grotere geheel gaat leren zien. Eerdere ervaringen zijn er geweest om van te groeien, daardoor weet je steeds beter wat je wilt in jouw leven, en laat je los wat niet langer dient.


Ingevingen en invoelen

Als je op dit moment ingevingen ontvangt vanuit het universum bij het zien van het getal 1212 dan wilt dit zeggen dat je meer op je eigen gevoel mag vertrouwen, ook als oude ervaringen in het verleden opspelen, waar je wellicht te maken hebt gehad met neerbuigende opmerkingen of bewijsdrang. Vertrouw op je eigen visie, en kwaliteiten. Gebruik deze, en laat je niet weerhouden door negatieve of sceptische mensen.

Lees meer over de betekenissen van cijfers: numerologie


1212 in de liefde

Als je het getal 1212 veel ziet, betekent dat op liefdesgebied dat je oude pijnlijke liefdes ervaringen eerst dient los te laten. Als vertrouwen op dit moment een opgave is in jouw relatie of in het daten, dan zal dit spoedig veranderen. Heb vertrouwen, het universum steunt je.


1212 angel number
Vragen over dubbele getallen?

Heb je vragen over dubbele getallen zoals 1212? Onze ervaren mediums en paragnosten geven antwoord en inzichten mee op al jouw levensvragen. 

Start jouw reading ✨ ⟶ 


 



Datum: 11-08-'22

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten