Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Wat is de spirituele betekenis van vlinders?

Bijzondere vlinders die ineens op je hand zitten of heel dichtbij komen? Soms na het overlijden van iemand zie je ineens een bijzondere vlinder die heel dichtbij komt. Of zelfs even blijft...

Wanneer je erover nadenkt kom je erachter dat deze persoon veel van vlinders hield en aangaf zich kenbaar te maken in aanwezigheid doormiddel van een vlinder. Vanuit spiritueel oogpunt gezien heeft een vlinder de betekenis van vrijheid en groei. Veel vlinders zien of een bijzondere gebeurtenis met een vlinder weergeeft ontwikkeling, balans, en vrijheid.
 
 

Vlinders weerspiegelen kracht

Een vlinder is niet alleen heel mooi om te zien maar geeft ook een bepaald gevoel. Vaak hebben mensen het over een krachtig, bijzonder gevoel. Dit heeft met je eigen ziel te maken die hierin ook zeer krachtig is en zich verbindt met de vlinder, de natuur. Vlinders representeren wilskracht, bereik en verbinding. Wanneer je bepaalde keuzes moet maken en plots een vlinder ziet kan dit juist betekenen dat je meer in verbinding mag komen te staan met je eigen hartenwens en je hart meer mag openstellen voor jezelf en je eigen dromen.
 
 

Gele vlinder zien

Een gele vlinder zoals bijvoorbeeld een citroenvlinder weerspiegelt heling en transformatie. Het kan zijn dat je op dit moment door een moeilijke periode heengaat waarbij je veel emoties ervaart. Deze vlinder wijst je op een transformatie. Na regen komt zonneschijn. De groei ligt echter altijd in jezelf en het leren omgaan met teleurstellingen, verdriet, of zelfs bedrog. Een gele vlinder wijst je op je innerlijke wijsheid en kracht. De boodschap luidt bij een gele vlinder zien: zachter zijn voor jezelf, en jezelf de liefde bieden die je verdient!
 
 

Roze vlinder zien

Een roze vlinder weerspiegelt warmte en liefde. Een roze vlinder kan ook een bevestiging zijn op een nieuwe relatie of flirt. Het kan zijn dat je oude patronen achter je laat en een heel nieuw begin treft. Roze vlinders zijn een bevestiging op je doen en laten. Je mag meer leren genieten van alles wat je hebt en bent.
 
 

Klein koolwitje 

Wanneer je een witte vlinder ziet wil een dierbare je liefde sturen. Puur en uit zuiverheid. Een witte vlinder geeft aan dat energie verder gaat en de witte vlinder representeert het oneindige. Een witte vlinder kan je een bevestiging geven op een bepaald gevoel die je ervaart. Bijvoorbeeld een groot gemis naar een dierbare. Wanneer je op dat moment een witte vlinder ziet is de bevestiging dat hij/zij er nog is in energie.

 

Atalanta vlinder

De atalanta vlinder is een vlinder die zwart en oranje van kleur is. Een trekvlinder die je vaker ziet en ook de gehele zomer in de tuin te vinden is. Deze prachtige vlinder weerspiegelt verbinding en connectie met alles om je heen. Je bent in balans en je maakt bewuste keuzes om jezelf te motiveren. In het kader van zelfliefde geeft deze vlinder een bevestiging op je groei!

 

Signalen vanuit het universum

Doordat we altijd druk zijn en allerlei verantwoordelijkheden dragen verbinden we minder met ons zelf, met elkaar en de natuur. Bepaalde natuurlijke ritmes die verstoort raken zorgen ervoor dat we signalen niet ervaren, of juist angstig zijn voor hetgeen nauwelijks tastbaar is. Toch ontvangen we verschillende signalen die een boodschap met zich meedragen. Bijvoorbeeld wanneer je vaak de engelengetallen 11:11 ziet. 
 


betekenis vlinder
Antwoord op je levensvragen

Wil je meer inzichten in je leven?
Onze mediums en paragnosten geven eerlijk antwoord op jouw levensvragen.
Start een gratis proefchat geheel vrijblijvend met ervaren coaches.

Erkende mediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

 
 

Dit vind je vast ook interessant:

Datum: 01-01-'24

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten