Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Wat is jouw maanteken?

Bekijk alle eigenschappen

Jouw maanteken verwijst naar het astrologische teken waar de maan in reisde op het moment dat je geboren werd. Je kunt jouw maanteken opzoeken op het internet of in de efemeriden. 

 

Maan in Ram

Als het eerste teken van de dierenriem kunnen mensen met maan in Ram wat egocentrisch zijn. Ze leggen voornamelijk de focus eerst op hun eigen behoefte alvorens ze bekijken welk effect dit op hun medemens heeft. Ze zijn vaak impulsief. Ze kunnen snel boos of verliefd worden. Ze zijn veranderlijk in hun gevoelens. Mensen met maan in Ram zijn eerlijk maar niet altijd subtiel. Daarnaast zijn mensen met maan in Ram erg enthousiast en geven zij zich 100% wanneer zij ergens voor gaan. De les is dan ook om zich eerst te bedenken wat ze voelen alvorens in actie over te gaan.

Lees meer over het sterrenbeeld ram

Maan in Stier

Mensen met maan in Stier willen zich graag veilig voelen. Ze zijn over het algemeen rustig en niet erg direct. Wel zijn mensen met maan in stier standvastig als zij eenmaal een keuze hebben gemaakt of een mening ergens over hebben. Het zijn geduldige mensen die zich niet zomaar op iets storten. Mensen met maan in Stier zijn goede planners en nemen de gevoelens van andere serieus. Op het moment dat mensen met maan in Stier alle emoties opkroppen kun je na een verloop van tijd een explosieve en vernietigende (woede) uitbarsting verwachten. De les voor maan in Stier is om meer op zijn intuïtie te vertrouwen en niet teveel in het hoofd te blijven zitten.

Lees meer over het sterrenbeeld stier

Maan in Tweelingen

Iemand met maan in Tweelingen komt oppervlakkig over. Ze zijn vooral geneigd vanuit hun eigen ervaring en perspectief te kijken. Maan in Tweeling leidt vaak tot een vragende, intellectuele benadering in de omgang met gevoelens van naasten. Mensen met maan in tweelingen zijn vaak fysiek aangetrokken tot mensen die niet perse emotioneel het beste bij hun passen. De les hierin is om emotioneel een verbinding aan te gaan, en dieper te graven in eigen emotie.

Lees meer over het sterrenbeeld tweelingen

Maan in Kreeft

De maan is ook de planeet die verbonden is als regerende planeet van de Kreeft. Ze voelen zich vaak goed over hun gevoelens en zijn erg instinctief. Ze kunnen heel beschermend zijn en soms defensief. Ze hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel over het welzijn van andere en hebben een sterke behoefte om hun medemens en of geliefde te verzorgen. Mensen met maan in Kreeft streven ook naar een stabiele en harmonieus familie leven. Ze zijn vastberaden en weten wat ze willen. Voor maan in kreeft mensen kan het dan ook lastig zijn om iets op te geven als iets aan het hart ligt.  Een les voor de maan in Kreeft is dat emotionele behoeftes zullen veranderen in de loop der tijd. En dat zij niet krampachtig moeten vasthouden aan ideeën wat zij ontgroeid zijn.

Lees meer over het sterrenbeeld kreeft

Maan in Leeuw

De emotionele reactie van de Leeuw is vaak de leiding te willen nemen. Eventueel op een dramatische manier. Ze staan graag in het middelpunt en brengen soms een flinke dosis aan drama met zich mee. Al is het alleen maar om de opwinding op te krikken. Ze hebben veel liefde te geven maar ontvangen ook graag waardering terug. Op het moment dat het gevoel van de liefde, waardering en loyaliteit wederzijds is dan zullen zij met hun grote hart veel liefde en licht kunnen verspreiden. Mensen met maan in Leeuw mogen leren dat zij niet te vaak adviezen in de wind moeten slaan maar hier juist hun kennis mee vergroten.

Lees meer over het sterrenbeeld leeuw

 

Maan in Maagd

Mensen met maan in Maagd zijn emotioneel vrij verlegen maar willen hun gevoelens wel delen op het moment dat zij zich bij andere veilig voelen. Ze voelen zich graag gewaardeerd en nodig, en tonen dan ook affectie voor degenen waar zij van houden door ze op allerlei manieren te helpen. Op het moment dat iemand met maan in Maagd gestrest is worden zij vaak kritischer en kunnen zij zich te veel terugtrekken. Wanneer mensen met maan in Maagd iemand leuk vinden dan zijn ze vaak te verlegen om aan het gevoel toe te geven maar wanneer er meer vertrouwen ontstaat stellen ze zich meer open en zijn ze romantischer. De les voor iemand met maan in maagd is dat zij niet altijd alles kunnen oplossen voor een ander.

Lees meer over het sterrenbeeld maagd

Spiritchat ©

Registreer je gratis en kies een voordelig creditpakket
Bij registratie ontvang je 2 gratis minuten om een proefchat te starten.
Kies een specialist en start jouw persoonlijke reading.
Spiritchat is geen abonnement.
Je kunt een chat starten vanaf 0.96 p/m

✔ Erkende mediums
✔ Gratis gesprekverslag
✔ Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 


Maan in Weegschaal

Iemand met maan in Weegschaal heeft behoefte aan mensen om zich heen en zodoende begrip te leren krijgen voor de wereld waar in hij leeft. Hun emotionele reacties hangen veelal samen met dat wat hun geliefde en mensen om hun heen denken en voelen. Ze nemen dan ook vaak een sterkere mening van anderen aan. Mensen met maan in Weegschaal gaan confrontaties liever uit de weg en zijn gevoelig voor onenigheid. Het zijn mensen die streven naar vrede, en harmonie. Ze zijn hierin vaak geneigd zichzelf op te offeren. De les van mensen met maan in Weegschaal is dat zij niet bang hoeven te zijn om alleen tijd door te brengen, dit brengt juist veel inzichten met zich mee.

Lees meer over het sterrenbeeld weegschaal

Maan in Schorpioen

Mensen met maan in Schorpioen kunnen zich anders voor doen dan zij zich daadwerkelijk voelen. Ze houden deze sterke gevoelens vaak liever voor hunzelf, omdat zij bang zijn dat dit tegen hun gebruikt zou kunnen worden. Ze hebben moeite om volledig te vertrouwen en hun ware ik te laten zien. Wanneer mensen met maan in Schorpioen zich veilig voelen zullen zij dit belonen met loyaliteit en onvoorwaardelijke liefde. Mensen met maan in Schorpioen doen er goed aan om zichzelf meer te laten zien ook in hun emoties, in plaats van dit altijd te verbergen.

Lees meer over het sterrenbeeld schorpioen

Maan in Boogschutter

Iemand met maand in Boogschutter is open en eerlijk. Ze zijn vaak erg enthousiast maar blijven zeker niet lang in hun emoties hangen. Ze zijn vooral gericht op actie en geloven dat daden meer zeggen dan woorden. Als een vuurteken dat van vrijheid houdt hebben deze mensen zeker niet graag het gevoel dat zij vast zitten aan bepaalde regels. Vooral niet in de jongere jaren. Ze zijn vriendelijk en kalm wanneer zij zich gewaardeerd voelen en op waarde worden geschat. Ze kunnen leren om tactvoller om te gaan met gevoelens van anderen.
Lees meer over het sterrenbeeld boogschutter

Maan in Steenbok

Mensen met maan in Steenbok kunnen emotioneel koel overkomen. Ze kunnen hierin afstandelijk lijken tegenover anderen. En vooral in de liefde. Ze zijn graag productief bezig en willen hierbij het liefst in rust kunnen werken. Ze nemen hun verantwoording serieus en zijn vanuit nature het liefst gebonden aan een serieuze partner die te vertrouwen is. Mensen met maan in Steenbok kunnen leren om zichzelf meer in hun emoties te omarmen en zich open te stellen richting anderen. Ze zijn onzeker wanneer andere hen kritiek geven en voelen zich dan minder.

Lees meer over het sterrenbeeld steenbok

Maan in Waterman

Maan in Waterman levert charismatische personen op. Zij zullen hun emoties eerder vanuit verstand benaderen. Ze geven zich niet graag bloot en over aan sterke gevoelens. Ze kunnen goed omgaan met situaties die voor anderen om heen ongebruikelijk zijn. Mensen met maan in Waterman zijn hierin open minded. Passie en warmte is niet vanzelfsprekend, maar mensen met maan in Waterman zetten zich graag in voor een betere wereld voor andere en henzelf. Mensen met maan in Waterman mogen leren een diepgaande verbintenis aan te gaan zonder dat zij zich aangetast voelen in hun vrijheid.

Lees meer over het sterrenbeeld waterman

Maan in Vissen

Mensen met maan in Vissen zijn zeer empathisch en gevoelig. Sterk intuïtief. Ze reageren graag op uitdagingen door zich te richten op gevoelens van anderen. Het is moeilijk om hun eigen gevoelens te onderscheiden van die van de mensen om hen heen. Het is zeer belangrijk dat de mensen om hun heen goede intenties hebben anders kunnen zij snel te negatieve energie opnemen. Wanneer iemand met maan in Vissen zich ongelukkig voelt is het belangrijk niet in een ongezonde gewoonte te vluchten maar zichzelf juist te uiten in creatieve bezigheden. Mensen met maan in Vissen mogen leren dat zij zichzelf kunnen verliezen in de gevoelens van anderen, en daarbij grenzen mogen stellen zodat zij zich kunnen concentreren op hun eigen behoefte.
Lees meer over het sterrenbeeld vissen

    Datum: 10-12-'21

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten