Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Welk element ben ik?

We kennen verschillende elementen in astrologie. De elementen hebben allemaal zo hun eigenschappen.

Zo kennen we in de Westerse astrologie vier elementen. De vier elementen die worden toegeschreven aan de twaalf dierenriemtekens zijn: Vuur, Water, Lucht en Aarde. Elk element heeft zo zijn goede eigenschappen maar ook minder goede eigenschappen. Doormiddel van je geboortedatum weet je al vrij snel welk sterrenbeeld je hebt, en kun je eenvoudig te weten komen tot welk element dat sterrenbeeld behoort. 
 
 

Element Vuur

sterrenbeeld ram sterrenbeeld leeuw sterrenbeeld boogschutter

De dierenriemtekens Ram, Leeuw, Boogschutter behoren tot het element vuur. Sterrenbeelden die behoren tot het vuur element zijn vaak: gedreven, gepassioneerd, en leiders. Sterrenbeelden met het element vuur streven naar eerlijkheid, communicatie en zorgen graag voor bescherming. Echter kunnen ze een beetje dominant en betweterig overkomen op anderen. Ook zijn ze in relaties vaak wat jaloerser aangelegd. Op carrièregebied zijn mensen met het element vuur vooral op zoek naar verantwoordelijkheid, uitdagingen en leidinggevende posities. Een baan die te snel of te lang eentonig wordt zal dan snel vervangen worden. Vuur types zijn niet snel geneigd in patronen vast te roesten ondanks een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebben. 
 
 

Element Water

sterrenbeeld vissen sterrenbeeld schorpioen sterrenbeeld kreeft
De dierenriemtekens Vissen, Schorpioen en Kreeft behoren tot het element water. Sterrenbeelden die behoren tot het element water zijn vaak: eerlijk, gevoelig, doelgericht en empathisch. Daarnaast zijn sterrenbeelden met het element water vaak vriendelijk en zorgzaam. Ze kunnen goed met andere opschieten en hebben vaker een charismatische uitstraling. Water types streven naar verbinding en oprechte gelijkgestemde mensen. Sterrenbeelden met het element water kunnen sneller impulsievere keuzes maken en daardoor ondoordacht handelen. Daarnaast kunnen ze zichzelf te snel wegcijferen om anderen te ondersteunen of te helpen. Op carrièregebied heeft een watertype juist behoefte aan creativiteit. Een uitlaatklep en een goede werkomgeving. Mensen met het element water zijn harde werkers die anderen goed kunnen begeleiden.
 
 

Element Lucht

sterrenbeeld tweelingen sterrenbeeld weegschaal sterrenbeeld waterman
De dierenriemtekens, Tweelingen, Weegschaal en Waterman behoren tot het element lucht. Sterrenbeelden die behoren tot het element lucht zijn vaak: vrijgevochten, onafhankelijk, creatief, intelligent en communicatief. Dierenriemtekens met het element lucht hebben behoefte aan openheid en vrijheid. Ze kunnen op andere oppervlakkig overkomen doordat ze niet snel een diepgaande verbinding aangaan. Daarnaast kunnen ze onverschillig en mysterieus overkomen. Ze streven naar gelijkheid en authenticiteit. Op carrièregebied zoekt een lucht type vooral genoeg uitdaging en erkenning voor zijn kwaliteiten. Het is belangrijk dat mensen met het element lucht gezien worden en hierbij vrijheid krijgen om creatieve gedachten ook tot uiting te laten komen.  
 
 

Element Aarde

sterrenbeeld stier sterrenbeeld maagd sterrenbeeld steenbok
De dierenriemtekens, Stier, Maagd, en Steenbok behoren tot het element aarde. Sterrenbeelden die behoren tot het element aarde zijn vaak: kalm, behulpzaam, oplossingsgericht, zachtaardig en hardwerkend. Aarde types hebben behoefte aan goede gesprekken die meer inzicht en diepgang in relaties creëren. Aarde types zijn vaak perfectionistisch ingesteld en kunnen soms op anderen betweterig overkomen wanneer zij met passie hun levensvisie uitleggen. Aarde types helpen en ondersteunen anderen mensen graag maar halen echt voldoening uit prestaties door hun hard geleverde werk. Op carrière gebied streven ze naar posities waarbij zij al hun kwaliteiten kunnen laten zien. Ze houden ervan om zich te omringen met mooie spullen. Echter hebben ze meer behoefte aan een ‘echt thuis’ 
 
 

Sterrenbeelden vertellen meer over je karaktereigenschappen

Door je geboortedag en geboortemaand te weten reken je eenvoudig je sterrenbeeld uit. Bij je sterrenbeeld behoren bepaalde goede – en slechte eigenschappen. In combinatie met je ascendant en horoscoop ontdek je meer over jezelf, je partner, je familie of vrienden. Een persoonlijke reading kan je meer inzichten geven op je levensvragen. Chat met erkende mediums en ontvang eerlijke antwoorden.
Start proefchat ⟶ 
 

Dit vind je vast ook interessant:

 
Datum: 14-08-'23

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten