Alle coachesUitlegEmail Consult Thema's Horoscoop KaartleggenContact

Clare  
...

Break up & Relatie
Coaching
Contact Overledenen
3 beoordelingen
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met ClareNu niet beschikbaar
E-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
Afspreken
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt

Over Clare

Mensen nemen mij altijd in vertrouwen. “Je kunt zo goed luisteren”, hoorde ik al als kind. Hierdoor heb ik altijd veel gehoord over wat er speelt voor mensen. Koppel dit aan mijn intuïtieve gaven en mijn hoog sensitieve natuur en je krijgt een Spirituele coach met een heleboel levens ervaring en wijsheid.

Ik heb altijd interesse in Spriritualeit en het onbekende gehad. Ik heb veel healing modaliteiten geleerd en op vershillende manieren mensen helpen.

Met Spiritchat kan ik je door middel van Tarot kaarten en mijn intuïtie inzichten geven. Op verschillende gebieden van je leven. Ik kan je ook praktische tips geven die je in je dagelijkse leven kunt gebruiken. Vooral als je door de bomen het bos niet meer ziet. Waar zou jij meer duidelijkheid over willen?

Ik heb ook een gave om met overleden mensen te spreken. Ze komen vaak even `hallo` zeggen. Wat zou jij willen weten? Met wie zou jij in contact willen komen?

Ik ben ook een heler (healer) en kan over afstand heling naar je sturen.

Ik zie er naar uit van je te horen!


Specialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands
English

Beoordelingen (3)

Een heel warme persoon dank je voor de mooie babbel
★★★★★ Anonieme gebruiker 07-02-2022
een hele fijne en vriendelijke vrouw die me inzichten geeft. Dankjewel voor het gesprek en ik spreek je graag weer opnieuw, tot snel.
★★★★★ Anonieme gebruiker 23-01-2022
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Clare om een beoordeling te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten