Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Bettina  
...

Allround medium
Aura & Chakra's
Break up & Relatie
3 beoordelingen
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met BettinaNu niet beschikbaar
E-mail consultNu niet beschikbaar
SMS-alertKrijg een sms als consulent online komt
Afspreken
Gratis afspreken

Over Bettina

Hallo ik ben Bettina! Ik woon in Valkenswaard met mijn vriend. Ik voel je energie en kan je dan tips geven, duwtje in de rug of overzicht geven. Natuurlijk ook een luisterend oor.

Bettina Verweij geboren op 1 januari 1978. Ik zag als kind mensen, maar dat vond ik eng en er was geen goede begeleiding, dus heb ik me ervoor afgesloten. Ik ben op een gegeven moment in een slechte relatie gekomen waarin ik geestelijk en lichamelijk mishandeld werd en toen werd ik ook zoek en kwam in een rolstoel terecht. Dit is het moment dat ik terug op het pad kom van spiritualiteit door aan een mandala cursus te beginnen, numerologie, van alles wat cursus en toen ben ik vooral op de energie, met kleuren en de lenormand kaarten gaan werken. Chakra en aurahealing. Ik ben heel vereerd dat ik dit mag en kan doen. Ik help je graag om je weer op pad te krijgen, om inzicht en of antwoorden te geven en overzicht. Ook om je weer in jou kracht te zetten en in balans. Een dierbaren die overleden is kunnen jou ook mooie boodschappen geven. Een foto met ogen open kan ik voor je lezen.Je kunt alles aan me vragen en ik zal zuiver en eerlijke antwoorden geven, waar je mee vooruit kan!


Specialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands

Beoordelingen (3)

Heldere en duidelijke antwoorden wat kloppend is met dat wat ik voel.
★★★★★ Anonieme gebruiker 11-07-2022
duidelijke antwoorden en voelt scherp in op de situatie. Tot snel
★★★★★ Anonieme gebruiker 09-07-2022
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Bettina om een beoordeling te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten