Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Brenda.  
...

Break up & Relatie
Carrière & Werk
Coaching
1 recensie
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met Brenda.Nu niet beschikbaar
E-mail consultNu niet beschikbaar
SMS-alertKrijg een sms als consulent online komt
Afspreken
Gratis afspreken

Over Brenda.

Haiiii, mijn naam is Brenda en ik heb door de vele lessen ik zelf in mijn leven heb mogen krijgen de gave ontwikkeld om helder te mogen voelen waar de ander mee worstelt en zal daarbij graag helpend zijn voor wie vast lijkt te lopen in bijv relatie tot partner, kinderen , familie , vrienden , etc.

Al heel vroeg in mijn leven ervaarde ik dat ik altijd anders was dan veel mensen om mij heen, ik dacht en voelde situaties altijd anders en beleefde emoties heviger dan bijv mijn broer en zus...Pas op oudere leeftijd en na een hobbelig pad te hebben gelopen met vele soms pittige levenslessen werd ik me pas bewust van het feit ik heldervoelend ben en kregen mijn emoties een andere betekenis en begon ik er meer en meer trots op te worden omdat bleek dat ondanks de weerstand die ik vaak ik mijn leven ervaarde ik het naderhand altijd bij het rechte eind gehad bleek te hebben.. Kortom ik kwam tot het besef dat ik heldervoelend ben en vanaf dat moment begon mijn leven een andere wending aan te nemen en kwamen mensen juist vaak bij me voor raad en wist ik vaak feilloos de juiste knopen in te drukken..
Nadat ik veel zelfwerk heb gedaan en steeds bewuster ben geworden van alle patronen waar we vaak in vast kunnen zitten voelde ik enorm de behoefte andere mensen hierin te gaan helpen en dat was het moment dat ik als spiritueel coach te werk wilde gaan.
ik voorspel geen toekomst maar wel kan ik je helpen met vraagstukken in bijv de liefde en relatie tot familie of partner of waar je dan ook tegenaan loopt en zal met mijn heldere blik samen met jou kijken door middel van met elkaar op een liefdevolle empathische manier in gesprek te gaan waarin ik jou energie goed kan voelen waar je staat mbt tot de ander...

Ik hoop wat voor jou te mogen betekenen omdat juist dat voor mij zo waardevol blijkt te zijn, helpen waar ik kan.

lieve groet,
Brenda....


Specialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands

Beoordelingen (1)

Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Brenda. om een beoordeling te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten