Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Cheyenne  
...

Aura & Chakra's
Coaching
Healing
8 beoordelingen
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met CheyenneNu niet beschikbaar
E-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
SMS-alertKrijg een sms als consulent online komt
Afspreken
Gratis afspreken

Over Cheyenne

Soulguidance, Empowerment, Soul-Activations, Energy-Healing & Inzichten op jouw spirituele ontwaking/groei en op al jouw levensvragen.

Welkom Divine Soul❣

Je kunt mij vragen stellen over jouw persoonlijke & spirituele groei/ontwikkeling, een specifieke (terugkerende) situatie(s), healing en (zelf)liefde/relatie met het oogpunt om heelheid en balans te ervaren in jezelf en in jouw leven!

Als je behoefte hebt aan een luisterend oor of het gevoel hebt dat je vastloopt in je leven, dan ben ik er ook voor jou!

Het is altijd mijn intentie om je te empoweren en om je te helpen met het versterken van de connectie met jezelf en met het Universum .

Tijdens onze gesprekken zul je altijd de boodschappen, inzichten, duidelijkheid, healing en guidance ontvangen die je op dit moment in jouw Soul`s journey en leven nodig hebt, dit kan dus mogelijk afwijken van wat je graag wilt horen.

Ik ben ook beschikbaar voor het geven van Energy-Healing/Lightlanguage Healing & Activation, voor het in beeld brengen en opheffen van blokkades en voor het opschonen en in balans brengen van je energiecentra (chakra`s) & jouw energieveld (aura). Dit is helend en activerend op een spiritueel, emotioneel, energetisch, fysiek en mentaal niveau.
Daarnaast ondersteunt het ook jouw zelfhelend vermogen en draagt het bij aan het vergroten van jouw bewustwording/bewustzijn en zul je afhankelijk van hoe open jij staat voor je Zelf en de healing-energy, ook veranderingen in je leven ervaren.

Naast het ontvangen van de healingsessie(s) krijg je messages die je ondersteunen in jouw Healing- & Integratie proces.

Ik stem me altijd alleen af jouw eigen energie, jouw Hogere Zelf en de energie van de situatie waar je meer over wilt weten!
Ook ben ik afgestemd en in verbinding met mijn Hogere Zelf, mijn gidsen en pure Source Energy.

Door mij af te stemmen op jouw energie en Hogere Zelf help ik je graag op een empowerende, straight to the point, luchtige & eerlijke -soms triggerende- manier om je inzichten te geven, vragen te beantwoorden en om je bij te staan waar nodig.

Omdat ik het belangrijk vind dat ook jij jouw eigen inzichten kunt verkrijgen en openstaat voor jouw eigen groei en heling proces, stel ik in de chat ook regelmatig vragen aan jou ter reflectie en bewustwording van jezelf (en jouw leven).

Ben je er klaar voor om jouw persoonlijke reading, healing en activering te ontvangen?
Let`s chat!

Veel liefs,
Cheyenne


Specialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands
English

Beoordelingen (8)

Ik ga doen wat je zegt
★★★★★ Anonieme gebruiker 01-04-2023
Super gesprek en zeker snel was dat kom zeker terug bedankt
★★★★★ Anonieme gebruiker 29-01-2023
Bedankt voor de info
★★★★★ Anonieme gebruiker 06-01-2023
Mooi duidelijk gesprek via de chat ben er blij mee.
★★★★★ Anonieme gebruiker 31-12-2022
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Cheyenne om een beoordeling te kunnen schrijven!

Meer beoordelingen lezen  

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten