Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Debjani  
...

Allround medium
Break up & Relatie
Business coaching
1 recensie
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met DebjaniNu niet beschikbaar
E-mail consultNu niet beschikbaar
SMS-alertKrijg een sms als consulent online komt
Afspreken
Gratis afspreken

Over Debjani

Expert in de tweelingzielenreis en zakenlijk advies ik help je met liefde zodat jij weer veder kan gaan op jou reis

ACHTERGROND
Ik ben Debjani. Ik ben geboren met alles wat ik kan. Daarnaast is het leven mijn grootste leerschool geweest. Zie mij maar als de ervaringsdeskundige die alles wel heeft meegemaakt. Geen situatie is mij dan ook te gek, en geen uitdaging mij te groot. Ik heb drie bijna dood ervaringen overleefd.

Naast dat ik sterk helderziend en voelend ben en het vermogen heb om in vorig levens te kijken ben ik een expert als het gaat om zakelijk advies en de tweelingzielen reis. Ik ben economisch opgeleid en heb een specialisatie in rechten behaald.

Naast mijn werk als spiritueel coach, geef ik ook business coaching en mindset trainingen.

Je mag mij alles vragen, geen vraag is mij te gek. Ik sta bekend om mijn open en eerlijkheid. Ik begeleid je op een liefdevolle manier, maar mijn eerlijke inzichten zullen jou brengen daar waar jij wilt komen.

Werkwijze
Door de jaren heen heb ik mijn eigen manier van werken ontwikkeld, hierin maak ik een unieke mix van Tarot, coaching en energetische healing. Ook kijk ik heel erg naar wat jij nodig hebt in dit moment. Is het een tarot legging? Loop je vast met jezelf? ben je opzoek naar diepere antwoorden uit je ziel of heb je inzichten nodig in een bepaalde situatie? Jij staat centraal bij mij, en we gaan heel erg in het moment kijken wat je nodig hebt, soms kan een goed gesprek ook voldoende zijn.
Specialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands

Beoordelingen (1)

Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Debjani om een beoordeling te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten