Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Kelly  
...

Break up & Relatie
Business coaching
Carrière & Werk
7 beoordelingen
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met KellyNu niet beschikbaar
E-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
SMS-alertKrijg een sms als consulent online komt
Afspreken
Gratis afspreken

Over Kelly

Vind jouw kracht en sta weer sterk in het leven! Ik help jou met behulp van kaartlegging, pendelen en mijn eigen kracht om antwoorden en inzichten te geven zodat jij de touwtjes weer in handen kan nemen.

Heb jij vragen, sta je op een splitsing in het leven of is er iets gebeurd waarbij jij steun en antwoorden zoekt? Mijn naam is Kelly.

Door gebruik te maken van mijn kracht, kaartlegging en pendelen help ik jou de antwoorden en inzichten te vinden waar jij naar op zoek bent.

Ik ben een open persoonlijkheid en zal niemand veroordelen op de moeilijkheden die mensen ervaren in het leven. Je kunt en mag mij alles voorleggen en vragen, ik zal altijd eerlijk en open antwoorden. Wat jij mij vertelt blijft tussen ons. Ik zal ,ongeacht hoe moeilijk het misschien is om iemand te vertrouwen, onze gesprekken en alles bij mij houden.

Al op jonge leeftijd heb ik emoties en situaties kunnen voelen. Energie is een belangrijke bron voor mij. Elke persoon draagt een energie met zich mee, deze energie verandert constant door gesprekken, ervaringen en gebeurtenissen. Jouw energie kan samenlopen met de energie van anderen om jou heen. Dit heeft invloed op jouw welzijn en kracht.

Gebalanceerde energie is erg belangrijk voor geest en lichaam. De kracht die je hiervan krijgt straal jij ook uit. Je zult je zelfverzekerder voelen, maar ook gezonder in het leven staan. Zelf heb ik een passie voor edelstenen en meditatie om deze balans te krijgen en te houden. Mijn kaarten en pendel helpen mij om jou te helpen.

Ik neem mijn eigen ervaringen en mijn kracht om jouw zoektocht te begeleiden. Je bent niet alleen, ik bied graag de hulp die jij nodig hebt in dit stadium van jouw leven.

Ik hoop je snel te spreken! Een foto zou leuk zijn om een gezicht te hebben bij de persoon, maar wil jij anoniem blijven is dat ook geen probleem.

Geniet van jouw leven, je hebt er maar 1.

Groetjes
Kelly


Specialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands
English

Beoordelingen (7)

Dankjewel Kelly, heel diep. Bedankt voor je uitleg.
★★★★★ Anonieme gebruiker 24-08-2023
Fantastisch, eerlijk, open en direct
★★★★★ Anonieme gebruiker 25-07-2023
Behulpzaam
★★★★★ Anonieme gebruiker 25-07-2023
Top
★★★★★ Anonieme gebruiker 25-07-2023
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Kelly om een beoordeling te kunnen schrijven!

Meer beoordelingen lezen  

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten