Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Lien  
...

Aura & Chakra's
Coaching
Droomuitleg
1 recensie
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met LienNu niet beschikbaar
E-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
SMS-alertKrijg een sms als consulent online komt
Afspreken
Gratis afspreken

Over Lien

Mijn naam is lien en ik ben hier om jou te helpen met al je levensvragen en inzichten. Met jarenlange ervaring in tarot, pendelen, hekserij en lenormand, ben ik er zeker van dat ik je kan begeleiden op jouw spirituele reis.

Welkom op mijn chat consult pagina!

Als spiritueel adviseur geloof ik sterk in de kracht van intuïtie en het universum. Door middel van mijn gaven en technieken kan ik je helpen antwoorden te vinden op vragen over liefde, carrière, gezondheid en meer. Samen kunnen we blokkades identificeren en nieuwe mogelijkheden ontdekken.


Ik begrijp dat het soms moeilijk kan zijn om vertrouwen te hebben in online consulten, maar laat me je geruststellen. Ik heb al talloze mensen geholpen bij het vinden van duidelijkheid en richting in hun leven. Mijn doel is om een veilige ruimte te creëren waarin jij je vrij voelt om alles te delen wat je bezighoudt.


Dus neem een ​​kijkje rond op mijn pagina en voel je vrij om contact met mij op te nemen voor een persoonlijk consult. Laten we samen werken aan het bereiken van jouw ware potentieel en het ontdekken van de magie die in jou schuilt.


Ik kijk ernaar uit om met jou te spreken!
Meer informatie over mezelf vindt je op mijn website : https://www.lilithmoon.be/

Veel liefs,

Lien
Specialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands

Beoordelingen (1)

Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Lien om een beoordeling te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten