Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Linda  
...

Aura & Chakra's
Break up & Relatie
Business coaching
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met LindaNu niet beschikbaar
E-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
SMS-alertKrijg een sms als consulent online komt
Afspreken
Gratis afspreken

Over Linda

In de praktijk ben ik werkzaam als Energetisch Therapeut en daarnaast kan ik u als ervaringsdeskundige op diverse vlakken advies geven.

Mijn naam is Linda Verweij en ik ben 48 jaar.
Zoals aangegeven ben ik een ervaringsdeskundige op diverse vlakken. Denk hierbij aan pesten, seksueel- en machtsmisbruik, scheiding, tweelingzielen, etc.. Je zult misschien wel denken wat heeft dit met het spirituele te maken?! Nou, eigenlijk alles want door deze ervaringen ben ik in staat om anderen te helpen omdat ik als geen ander weet hoe het is en voelt. Daarnaast heb je allerlei overtuigingen vanuit je trauma`s of van anderen overgenomen en bepaalt dit je leven. Wist je dat ik door middel van toverspreuken deze overtuigingen gewoon zo weg kan halen? Mijn missie is om het leven van anderen zo makkelijk mogelijk te maken en als ik daarbij alleen al een luisterend oor voor je kan zijn dan ben ik al blij. Mocht dit je aanspreken dan hoop ik je snel te zien via de chat ;-)


Specialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands
English

Beoordelingen (0)

Helaas geen beoordelingen gevonden! Wellicht is deze consulent recent toegevoegd aan de website.

Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Linda om een beoordeling te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten