Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Nathalie  
...

Allround medium
Contact Overledenen
Heldervoelend
186 beoordelingen
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met NathalieNu niet beschikbaar
E-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
SMS-alertKrijg een sms als consulent online komt
Afspreken
Gratis afspreken

Over Nathalie

Ik geef inzichten in situaties waarin jij vast zit. Ik geef je het zonnetje achter de wolken. Samen zoeken we naar antwoorden en verheldering. ❤️

Het leven gaat snel, de tijd gaat snel, veranderingen gaan snel en alles stopt snel. Het leven is een reis, een treinrit met opstappen en afstappen. Mensen komen en gaan. Alles gebeurt met een reden, alles volgens plan. Antwoorden waar iedereen naar zoekt, vragen die onbeantwoord blijven. Ik help je met zoeken en bied je een helpende hand.

Heb je vragen over liefde, vriendschap, familie, werk, een overleden dierbaar... Daar kan ik je zeker bij helpen, ik krijg informatie door van engelen, gidsen & overleden personen, ik typ dit dan automatisch neer. Het kan mij zeker helpen als je een foto of een volledige naam met geboortedatum meegeeft. Als hulp kan ik ook pendelen of een kaartje trekken voor jou. Daarnaast ben ik ook mindfulness coach waarbij ik jou ook wel tot rust kan brengen.

Weet dat alles een momentopname is en dat energie kan veranderen. Het universum kent geen tijd dus dat is een moeilijk gegeven, als ik iets van tijd door krijg zal ik dat zeker meedelen met jou maar neem het wel als een korreltje zout. Uit privacy en geen toestemming van andere personen mag ik geen vragen over derde personen beantwoorden zoals hoe verloopt het verder tussen x & x persoon of met mijn dochter, zoon, ... ? Deze mag je niet stellen vermits het geen betrekking heeft tot jezelf. Stel geen medische vragen, ik ben helaas geen dokter.

Ik ben helder en zuiver in mijn antwoorden, zowel positief als negatief. Voel je welkom! Als ik offline ben kan je een gratis afspraak maken zodat we een geschikt moment vinden samen, je kan ook een e-mailconsult aanvragen!

Met liefde, licht en kracht help ik jou graag verder! ❤️


Specialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands

Beoordelingen (186)

Wat fijn en vertrouwd om je weer te spreken! Dank je wel, je bent een topper❤️
★★★★★ Anonieme gebruiker 29-04-2023
een lieve dame die echt behulpzaam is
★★★★★ Anonieme gebruiker 13-04-2023
❤️
★★★★★ Anonieme gebruiker 13-04-2023
Heel erg rustgevend , en antwoorden gekregen op mijn vragen!
★★★★★ Anonieme gebruiker 11-04-2023
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Nathalie om een beoordeling te kunnen schrijven!

Meer beoordelingen lezen  

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten