Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Pyta  
...

Allround medium
Break up & Relatie
Carrière & Werk
1 recensie
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met PytaNu niet beschikbaar
E-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
SMS-alertKrijg een sms als consulent online komt
Afspreken
Gratis afspreken

Over Pyta

Ik ben Pyta, lief en een betrouwbaar medium, toekomstvoorspelling, fotoanalyse. Heldervoelend, raadgeefster. Je kan met mij alles bespreken en samen zorgen we voor duidelijke antwoorden op al jouw vragen.

Ik ben Pyta, ik wil graag mensen helpen met hun relatieproblemen, liefdesbreuk op te lossen Ik ben een ervaren relatiedeskundige , dus met welk probleem je ook zit, je kunt ze allemaal stellen. Geen oordeel of veroordeel. Mijn missie is om jou op liefdevolle wijze inzichten te geven en tools aan te reiken, zodat jij weer verder kunt op je liefdespad. Ook kan ik jou bijstaan in het doorbreken van herhaalde negatieve relatie-patronen of blokkades in je leven. Ik help je bij je zoektocht naar eerlijke antwoorden. Mijn services zijn: invoelen persoon, fotoanalyse, praten met overledenen, persoonlijk, relaties, werk, familie, kinderen en andere zaken.
Ik ben heldervoelend, helderziend en helderwetend. Je kan met mij alles bespreken. Ik ben een luisterend oor en geef raad en daad. Ik voel situaties van mensen sterk aan en ervaar dit sinds mijn kinderjaren. Ik probeer een klare kijk op je leven en problemen te geven. Mijn sterkste kant is Relatiegebied. Huwelijksproblemen, nieuwe relatie, narcisme, intimidatie, relatiebemiddeling, relatieherstel, Chat anoniem en ik help je met alles waar je mee zit.


Specialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands

Beoordelingen (1)

Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Pyta om een beoordeling te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten