Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Rachella Danique  
...

Break up & Relatie
Coaching
Foto Lezen
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met Rachella DaniqueNu niet beschikbaar
E-mail consultNu niet beschikbaar
SMS-alertKrijg een sms als consulent online komt
Afspreken
Gratis afspreken

Over Rachella Danique

Nieuw op Spiritchat! Welkom op mijn pagina! Wat leuk dat je een moment neemt om hier rond te kijken. Je bent hier op de juiste plek voor (energie) readings, healings, inzichten en tools voor steun bij persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Ook beantwoord ik met liefde al jouw vragen over liefde en relaties.

Ook zit je hier goed als je voelt behoefte te hebben aan:

Persoonlijke en spirituele coaching: Ik ben gediplomeerd coach, systemisch coach, meditatie lerares en zeer ervaren met energie- en schaduwwerk. Hier heb ik eveneens een praktijk in.

Door samen met jou de diepte in te duiken, soms met behulp van handige tools en de juiste vragen, ontstaat er transformatie en inzicht.

Liefdes-en relatiecoaching: Wanneer je tegen bepaalde (misschien wel herkenbare?) stukken aanloopt tijdens het daten of wanneer je al lang of nog maar kort samen bent, verteld dit niet alleen iets over de ander, maar ook over jou. Graag kijk ik samen met jou wat er ten grondslag ligt aan problemen, triggers en blokades binnen jouw relaties. Dit kan ook met behulp van tarotkaarten en andere inzichtskaarten. Hierdoor komt er inzicht, transformatie, healing en beweging in de energie wat zeer positief kan uitwerken voor jou en de ander!

Tijdens ons gesprek sta jij altijd op 1 en luister ik met mijn hart, zonder oordeel. Niets is te gek. Aan de hand van het invoelen van de energie komen er inzichten en antwoorden op jouw vragen. Tegelijkertijd loopt er een helende energie mee, die erdoor zorgt dat alles weer gaat stromen.

Wanneer jij bereidt bent om met mij naar jezelf te kijken, kunnen er blokkades worden opgeruimd.

Samen kijkend naar oude patronen (misschien wel hele bekende en vertrouwde, maar niet dienend meer!) en het gedrag wat hier uit voortvloeit, leer ik jou dit te doorbreken, doordat ik een spiegel en klankbord voor jou ben. Waar nodig is, leer ik je handige en simpele tools die het proces ondersteunen.

Zodra dat wat jou tegenhoudt doorbroken wordt, ontstaat er verlossing en ruimte. Vaak kan je dit in en na een gemiddelde sessie meteen voelen.

Doordat er weer verbinding met jezelf is en jij in jouw kracht komt te staan, heeft dit niet alleen een positieve invloed op jezelf, maar ook op anderen om jou heen. Situaties kunnen shiften, en verandering ontstaat!

En jij, voelt je lekkerder in je vel. Rustig en verbonden. Met jezelf en met de wereld om je heen.


Specialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands

Beoordelingen (0)

Helaas geen beoordelingen gevonden! Wellicht is deze consulent recent toegevoegd aan de website.

Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Rachella Danique om een beoordeling te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten