Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Sas  
...

Allround medium
Coaching
Contact Overledenen
3 beoordelingen
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met SasNu niet beschikbaar
E-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
SMS-alertKrijg een sms als consulent online komt
Afspreken
Gratis afspreken

Over Sas

Wat fijn dat je mijn profiel hebt gevonden. Ik ben Saskia, maar de meesten noemen me gewoon Sas. Het is mijn passie en vreugde om liefdevol te assisteren en spirituele verbindingen te leggen, zodat ik jou kostbare inzichten en boodschappen kan overbrengen. Voel je vrij om een kijkje te nemen en als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Als kind ontdekte ik al snel dat mijn waarnemingen en gevoelens dieper reikten dan die van de mensen om me heen. Op latere leeftijd begon ik aan mijn spirituele reis, een ontdekkingsreis naar mijn roeping.

Het is mijn passie om anderen te begeleiden in hun groei en ontwikkeling, en om inzichten en boodschappen door te geven met de hulp van verlichte wezens zoals Engelen en Gidsen. Ik maak graag gebruik van tools zoals orakelkaarten, de pendel en automatisch schrift. Soms openen beelden, woorden of gevoelens een venster naar diepe inzichten en boodschappen.

Met geduld en een luisterend oor sta ik klaar om met jou in gesprek te gaan. Ik kijk er naar uit om jou te verwelkomen in onze ontmoeting.

Hopelijk tot snel :)


Specialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands

Beoordelingen (3)

Goedemorgen consult
★★★★★ Anonieme gebruiker 08-01-2024
top dankjewel
★★★★★ Anonieme gebruiker 04-01-2024
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Sas om een beoordeling te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten