Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Vien  
...

Aura & Chakra's
Coaching
Droomuitleg
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met VienNu niet beschikbaar
E-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
SMS-alertKrijg een sms als consulent online komt
Afspreken
Gratis afspreken

Over Vien

Mijn leven lang ben ik bekend met het spirituele. Ik ben hier mee opgegroeid want in mijn cultuur ( ik ben half Indisch ) is dit heel normaal. Mijn oma en tante hebben mij veel ondersteuning gegeven op het gebied van het spirituele en het magnetiseren. In mijn tijd was het allemaal raar en zweverig of werd er al gauw een stempel op mijn gedrukt “want jij was of bent anders”. Ik zie,hoor en voel namelijk dingen aan. (helderhorend-voelend-wetend) In mijn leven is dit best lastig geweest, ook door het stukje HSP(hoog sensitief persoon). Want ik zeg altijd, “ik zie wat ik zie en ik voel wat ik voel” en heel vaak komt dit niet overeen met de mensen die niet eerlijk tegen mij waren. Er was een periode dat ik het blokkeerde maar toch kwamen er altijd dingen weer op mijn pad. Waardoor mijn verlangen naar het spirituele groter was, dan dat wat mensen er van vonden. Een lange tijd heb ik mensen mogen helpen d.m.v. spirituele coaching & life coaching, maar ik liep toen zelf vast in bepaalde patronen en denkwijze. Het bleek dat ik PTSS had en omdat ik eerst mijzelf lief moest hebben, ben ik het proces aangegaan van trauma-verwerking. En mede door het feit dat ik me altijd ben wezen verdiepen in het spirituele en diverse cursussen heb gevolgd. Heb ik mijn verleden een plekje mogen geven, en zo nog meer wijsheden mogen ontwikkelen. Ook ben ik bekend met nieuwetijdskinderen.

Ik werk intuïtief, en kan invoelen op jouw energie mits jij je hiervoor openstelt. Door middel van kleur aanduiding die ik op dat moment mag waarnemen in jouw energieveld, kan ik jouw doorgeven waar op dat moment jouw blokkades zitten. Ik werk soms met kaartendecks ter bevestiging tijdens onze gesprekken. Heel soms mag ik een boodschap ontvangen van een dierbare overledenen, die op dat moment voor jouw van toepassing is.

Ik zou jouw de handvaten willen aanreiken en de adviezen willen geven, maar vooral een luisterend oor aan bieden, en ik oordeel niet. Want uiteindelijk bepaal je altijd nog jouw eigen koers, en ben je kapitein van jouw schip. Echter, kan deze soms uit koers raken en is het fijn om wat bijsturing te krijgen d.m.v. spirituele of life-coaching.


Specialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands

Beoordelingen (0)

Helaas geen beoordelingen gevonden! Wellicht is deze consulent recent toegevoegd aan de website.

Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Vien om een beoordeling te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten