Alle coachesUitlegEmail Consult Thema's Horoscoop KaartleggenContact

Deze 6 sterrenbeelden zijn het meest zelfverzekerd

Ben je vanuit nature heel zelfverzekerd, dat kan maar zo aan je sterrenbeeld liggen. Ben je volgens jouw sterrenbeeld juist zelfverzekerd of onzeker? Lees hieronder de 3 sterrenbeelden die het meest stevig in hun schoenen staan! Of klik direct op jouw sterrenbeeld.

Lente horoscoop ram Ram  (21 maart / 19 april)

lente horoscoop stierStier  (20 april / 20 mei)

lente horoscoop tweelingenTweelingen  (21 mei / 20 juni)

lente horoscoop kreeft Kreeft  (21 juni / 22 juli)


 
 
  
 

#1: Ram (21 maart – 19 april)

Ram staat op nummer #1 van de meest zelfverzekerde sterrenbeelden. Ram is gepassioneerd, en steekt dit niet onder stoelen of banken. Ram is loyaal maar ook avontuurlijk aangelegd en laat zich niet snel afschrikken door mensen of situaties. Ram pakt graag een uitdaging aan om zich verder te kunnen ontwikkelen. Voor sommige mensen komt een Ram arrogant over, maar de Ram zelf weet dat dit pure zelfverzekerdheid is. 
 
Lees meer over het sterrenbeeld ram of lees jouw weekhoroscoop ram.
 

 

#2: Waterman (20 januari – 18 februari)

Waterman is vrij en laat dit ook zien aan iedereen om zich heen. Waterman houdt er niet van als mensen jaloers zijn of waterman willen claimen. Mensen in de omgeving van Waterman moeten begrijpen dat je een Waterman juist de ruimte moet geven. Waterman reist graag de wereld over, en is echt niet bang om nieuwe dingen te ontdekken. Het liefst samen, maar als dit niet gaat is alleen prima. Zelfverzekerd zijn zit in de aard van een Waterman. Waterman stapt zo op iemand af die hij/zij leuk vindt!
 
Lees meer over het sterrenbeeld waterman of lees jouw weekhoroscoop waterman.
 
 
 

#3: Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuw is beschermend, en loyaal. Leeuw is helemaal in zijn of haar element bij vrienden en familie, en kan hier echt zichzelf zijn! Leeuw heeft een enorme doorzettingsvermogen waardoor het voor anderen lijkt of het soms allemaal maar is komen aanwaaien, maar een Leeuw vecht heel hard voor wat hij/zij bereikt. Leeuw wordt onzeker wanneer zijn of haar partner twijfelt, of wanneer zij nog niet de erkenning krijgen die ze willen en volgens hun zelf verdienen. 
 
Lees meer over het sterrenbeeld leeuw of lees jouw weekhoroscoop leeuw.
 
 
 

#4: Schorpioen (23 oktober - 21 november)

Schorpioen weet richting te geven aan zijn/haar leven. Schorpioen deinst niet zo snel terug, tenzij Schorpioen weet dat het een verlies gaat opleveren. Ze proberen ten alle tijden zichzelf te beschermen tegenover jaloezie, afgunst, roddel, en negatieve energie. Over het algemeen is een Schorpioen vol vertrouwen dat het goed komt, als zij maar wel mensen om zich heen hebben die dezelfde passie, en doelen hebben als zij zelf. Schorpioen zal vaker mensen met zich meekrijgen als ze de mening van de ander ook wat ruimte geven. Het lijntje tussen arrogant en zelfverzekerd kan heel dun worden op dat gebied.
 
Lees meer over het sterrenbeeld schorpioen of lees jouw weekhoroscoop schorpioen.

 
 

#5: Boogschutter (22 november – 21 december)

Een boogschutter straalt kalmte en liefde uit. Boogschutter wil voor eenieder het beste, maar treft in zijn of haar leven ook mensen die misbruik maken van hun goedheid, waardoor ze onzeker kunnen worden in hun eigen leven, maar zodra de Boogschutter het doorheeft pakken zij de draad zo weer op, en staat Boogschutter weer stevig in zijn of haar schoenen. Boogschutter laat zijn vertrouwen niet keer op keer beschadigen, eens het klaar is zal het definitief klaar zijn. 
 
Lees meer over het sterrenbeeld boogschutter of lees jouw weekhoroscoop boogschutter.
 
 
 

#6: Stier (20 april -20 mei)

Stier weet precies wat hij/zij al wil zeggen alvorens de ander is uitgesproken. Stier heeft een hele sterke mening, en kan heel zelfverzekerd overkomen. Stier kan zijn of haar visie goed overbrengen, maar soms komt het ook wat verkeerd binnen bij de ander, doordat Stier wel heel overtuigd is van zijn of haar gelijk. Stier kan last hebben van hun koppigheid die in de weg staat. Als Stier geen gelijk heeft, geven ze dit liever niet toe, en blijven zij bij hun standpunt, tot grote ergernis van mensen om hen heen.
 
Lees meer over het sterrenbeeld stier of lees jouw weekhoroscoop stier.
 
 
 

#7: Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagd is perfectionistisch aangelegd, zolang alles volgens het plan verloopt is Maagd in zijn nopjes. Zodra het een andere koers aanneemt wordt de Maagd toch wel onzeker over het verloop van zijn of haar plannen. Een Maagd kan zich redelijk goed aanpassen aan veranderingen om zich heen, maar als een situatie aan het hart ligt, is dit moeilijk voor ze om de verandering klakkeloos te accepteren. Zonder slag of stoot gaat het niet, en dat levert spanningen op. Maagd wil controle behouden, en probeert dit zo snel mogelijk terug te krijgen.
 
Lees meer over het sterrenbeeld maagd of lees jouw weekhoroscoop maagd.
 

 

#8: Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweeling wil graag zelfverzekerd overkomen, maar doordat er vaak twijfel is betreft keuzes maken is dat toch wel lastig voor een Tweeling. Tweelingen houdt van plezier maken met mensen die hem of haar dierbaar zijn, maar een confrontatie daar schrikt een Tweeling van, dat maakt ze enorm onzeker. Tweelingen kan zijn of haar vertrouwen in zichzelf aansterken door balans te creëren tussen het denken en voelen.
 
Lees meer over het sterrenbeeld tweelingen of lees jouw weekhoroscoop tweelingen.
 

 

#9: Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbok is niet altijd even uitgesproken, ze kunnen ook hun emoties uit onzekerheid voor zich houden. Vooral als zij niet exact kunnen inschatten hoe de ander gaat reageren. Steenbok omringt zich graag met zelfverzekerde mensen, en dit bevordert ook hun eigen zelfvertrouwen. Steenbok mag leren dat hij of zij niet altijd iedereen tevreden kan houden. Steenbok is soms zo gefocust op de harmonie te behouden dat zij zichzelf wegcijferen.
 
Lees meer over het sterrenbeeld steenbok of lees jouw weekhoroscoop steenbok.
 
 
 

#10: Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschaal heeft moeite om zichzelf echt stevig neer te zetten tegenover anderen. Het is voor een Weegschaal namelijk belangrijk wat een ander van hem of haar denkt. Wanneer een Weegschaal boos wordt maakt ze dit minder uit, en kunnen ze een ander echt kwetsen, maar daar hebben ze dan vaak later weer spijt van waardoor ze nog onzekerder worden over de relatie met de ander. Weegschaal kan leren om zichzelf meer te laten zien, waardoor zijn of haar zelfvertrouwen groeit.
 
Lees meer over het sterrenbeeld weegschaal of lees jouw weekhoroscoop weegschaal.
 

 

#11: Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen is erg empathisch en betrokken bij zijn medemens. Vissen zijn gevoelig en intuïtief, maar ook snel op hun teentjes getrapt. Vissen kan erg onzeker worden van mensen die alleen maar met zichzelf bezig zijn. Vissen wilt wel graag erkenning ontvangen voor zijn of haar liefdevolle intenties. Als Vissen die erkenning en waardering niet ontvangt van de mensen die hem of haar dierbaar zijn voelen zij zich erg gekwetst en onzeker. 
 
Lees meer over het sterrenbeeld vissen of lees jouw weekhoroscoop vissen.
 

 

#12: Kreeft (21 juni – 22 juli)

Het laatste sterrenbeeld, en het meest onzekere sterrenbeeld is Kreeft. Gedreven, en zeer intens betreft hun gevoelens. Kreeft wil het liefst alle aandacht, maar wel positieve aandacht. Kreeft kan niet goed met afwijzingen overweg, en is ook een tikkeltje jaloers aangelegd. Ze leven voor gepassioneerde liefde, en de bescherming die zij willen bieden. Kreeft kan leren om zijn of haar emoties vroegtijdig uit te spreken zodat er geen bom barst, en zodoende hier meer controle over te krijgen. Waardoor Kreeft toch meer zelfvertrouwen krijgt.
 
Lees meer over het sterrenbeeld kreeft of lees jouw weekhoroscoop kreeft.
 

 

6 meest zelfverzekerde sterrenbeelden

Vragen over jouw persoonlijke ontwikkeling?

Heb je vragen over je persoonlijke ontwikkeling? Of wil je graag meer inzichten op het gebied van de liefde?
Onze relatie coaches, mediums, en paragnosten geven eerlijke antwoorden op al jouw levensvragen.  
Start gratis proefchat  

         
 [ 2 minuten gratis testen ]

 

 

Datum: 18-05-'22

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten