Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoopKaartleggenContactVacature

Deze sterrenbeelden zijn het gelukkigst

Er zijn mensen die altijd klagen, en er zijn mensen die altijd optimistisch zijn zelfs wanneer het moeilijk wordt. Welke sterrenbeelden zijn het meest positief? Welke sterrenbeelden zien vaker beren op de weg? Je leest in dit blog welke 4 sterrenbeelden het gelukkigst zijn.


Alle 12 sterrenbeelden hebben verschillende eigenschappen die dat sterrenbeeld kenmerken. Dit is natuurlijk niet altijd hetzelfde. Lees hieronder of jij tot de 4 gelukkigste sterrenbeelden behoort. De bovenste 4 zijn de gelukkigste sterrenbeelden, en daaronder vind je alle andere sterrenbeelden, die wellicht net zo positief kunnen zijn maar vaak wat valkuilen hebben waardoor zij zich minder gelukkig kunnen voelen.

 

#1: Ram (21 maart – 19 april)

Op de 1e plek staat het sterrenbeeld Ram. De ram is het gelukkigste sterrenbeeld doordat het echte doorzetters zijn en elk probleem proberen aan te pakken. Wanneer ram ziet dat er geen resultaten worden geboekt blijft ram niet doordrammen maar zoekt een andere weg om alsnog zijn verlangens waar te maken. Ram is optimistisch en inspireert anderen, en staat op nummer 1 in de gelukkigste sterrenbeelden.
 
Lees hier jouw horoscoop vandaag ram of alles over het sterrenbeeld ram.


 

#2: Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De goed gezinde Leeuw staat met stipt op nummer 2! Leeuw is liefdevol en zorgzaam. Leeuw neemt altijd de verantwoordelijkheid om niet alleen zichzelf te verrijken maar ook een ander. Leeuwen zijn gedreven in wat ze doen, maar zorgen ervoor dat de taken die zij op zich nemen vol dosis humor en plezier zitten. Leeuw ziet overal kansen liggen en grijpt deze dan ook. Leeuwen houden rekening met andere en hun behoefte, en dit maakt ze één
van de gelukkigste sterrenbeelden. 
 
Lees hier jouw horoscoop vandaag leeuw of alles over het sterrenbeeld leeuw.


 

#3: Waterman (20 januari – 18 februari)

De altijd vrije Waterman weet zichzelf goed te behagen. Waterman houdt van avontuur en dit maakt het leven spannend, en leerzaam. Waterman neemt het leven niet al te serieus, en obstakels zijn er notabene om te overwinnen. Het liefst gaat een Waterman een confrontatie uit de weg, wat heeft het voor zin om je zo op te winden? Terwijl je de wereld kunt rondreizen, en je het gelukkigste mens op aarde te voelen. Waterman staat op nummer drie in de top 4 van gelukkigste sterrenbeelden. 
 
Lees hier jouw horoscoop vandaag waterman of alles over het sterrenbeeld waterman.


 

#4: Boogschutter (22 november – 21 december)

Op de vierde plek van de gelukkigste sterrenbeelden staat de altijd goedgemanierde Boogschutter. Boogschutters zijn empathisch en streven naar de balans en harmonie in het leven. Boogschutter is optimistisch en zoekt altijd de zin van het leven. Boogschutter zoekt graag gelijkgestemden op in het leven, die dezelfde positieve kijk hebben als boogschutter zelf. Boogschutter bewaakt zijn eigen grenzen en vermijd mensen die sceptisch of negatief in het leven staan. Boogschutter wil vooruit en niet achteruit!
 
 
 
 
 

 #5: Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen staat niet in de top 4 doordat ze soms meer moeite hebben om hun emoties te uiten. Waardoor er onverwachte fricties en confrontaties ontstaan in de omgang met andere mensen. Tweelingen kan zich dan snel onbegrepen en ongehoord voelen. Tweelingen is positief, en empathisch, maar heeft ook moeite om de confrontaties aan te gaan waar ze toch wel eens in belanden, doordat ze iedereen tevreden willen houden. Tweelingen streeft echter wel naar eerlijkheid en harmonie en daar slagen zij vaak genoeg in waardoor ze wel op plek 5 staan! 
 
Lees hier jouw horoscoop vandaag tweelingen of alles over het sterrenbeeld tweelingen.


 

#6: Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschaal is bijzonder gemotiveerd en heeft een oog voor detail. Weegschaal focust zich veel op zichzelf, en houdt niet van roddelen en zal hier liever ook niet aan meedoen. Weegschaal probeert heftige discussies te vermijden, maar als het niet anders is mengen zij zich hier toch in. Weegschaal kan zich dan moeilijk inhouden en kan driftig worden, waardoor er sneller een ruzie ontstaat. Weegschaal doet er alles aan om de controle te behouden maar als dit niet lukt voelen zij zich falend, en trekken ze zich terug in hun schulp.
 
Lees hier jouw horoscoop vandaag weegschaal of alles over het sterrenbeeld weegschaal.


 

#7: Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbok legt de lat voor zichzelf heel hoog waardoor er meer obstakels ontstaan dan nodig, en steenbok door de bomen het bos niet meer ziet. Steenbok is dan sneller geneigd de handdoek in de ring te gooien. Steenbok zoekt dan ook mensen om zich heen die positief ingesteld zijn wat een steenbok juist motiveert dit ook te zijn. Steenbok heeft er wel een handje van om zichzelf niet volledig te tonen in zijn of haar emoties, dat maakt het ingewikkeld voor mensen om te zien of het goed gaat met een Steenbok. 
 
Lees hier jouw horoscoop vandaag steenbok of alles over het sterrenbeeld steenbok.


 

#8: Stier (20 april – 20 mei)

Stier geeft zichzelf niet zo snel bloot, maar wilt altijd alles weten van de mensen om zich heen. Wanneer er een ruzie ontstaat en de stier zijn of haar vertrouwen beschadigd is, is het een opgave voor de Stier de ander te vergeven. Stier gaat dan een langere periode verdrietig en geïrriteerd door het leven waardoor Stier andere mensen ook buitensluit. Als Stier de tijd heeft gehad om het te verwerken pakt Stier de zaken weer op. Tenslotte wil een Stier genieten van het leven. 
 
Lees hier jouw horoscoop vandaag stier of alles over het sterrenbeeld stier.


 

#9: Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen is vriendelijk en empathisch en kan zichzelf snel wegcijferen waardoor zij achterblijven. Vissen heeft moeite met het evenwicht vinden tussen geven en ontvangen, zeker omdat er misbruik van kan worden gemaakt. Dit kan een Vissen enorm veel verdriet doen. Vissen kan niet begrijpen dat sommige mensen hun behoefte niet zien, terwijl zij zoveel geven. Vissen die zichzelf op #1 zet, zal ervaren veel gelukkiger te zijn, en gelijkgestemde sneller te ontmoeten waarbij de balans wel is. 
 
Lees hier jouw horoscoop vandaag vissen of alles over het sterrenbeeld vissen.
 


 

#10: Maagd (23 augustus – 22 september)

De creatieve Maagd vindt vaak oplossingen voor zichzelf en anderen in zijn of haar omgeving. Maagd heeft een scherpe tong en verteld direct wat zij of hij vindt. Waardoor de Maagd soms onbedoeld mensen kwetst. Maagd begrijpt niet dat de eerlijkheid niet gewaardeerd wordt, soms is de waarheid namelijk hard vindt Maagd. Maagd stelt hoge eisen aan zichzelf en weet dit vaak ook waar te maken, hoe zwaar de weg ook is, Maagd zet altijd door, ook als Maagd ongelukkig is.
 
Lees hier jouw horoscoop vandaag maagd of alles over het sterrenbeeld maagd.


 

#11: Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeft is enorm gevoelig en kan niet tegen de harde meningen van een ander waardoor zij zich terugtrekken. Kreeft wil met respect en liefde worden behandeld. Kreeft is veelal overbezorgd of ziet sneller beren op de weg, om zichzelf te beschermen. Kreeft kan gelukkig worden van de kleine dingen in het leven, zoals een verrassing van een geliefde hoe klein dan ook. Kreeft vindt sneller het geluk door zich niet te focussen op zijn of haar angsten.
 
Lees hier jouw horoscoop vandaag kreeft of alles over het sterrenbeeld kreeft.


 

#12: Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioen staat als laatste op de lijst, niet om dat Schorpioen zo ongelukkig of vervelend is maar doordat een Schorpioen een strever is en zeer gevoelig is. Niet dat een Schorpioen dat laat zien, want een Schorpioen vertrouwd niet zomaar iedereen. Vertrouwen moet je verdienen. Schorpioen is soms zo gedreven dat ze vergeten plezier te maken, waardoor alles zo serieus is, en een opgave is. Niet alleen voor de Schorpioen zelf, maar ook voor zijn of haar omgeving.
 
Lees hier jouw horoscoop vandaag schorpioen of alles over het sterrenbeeld schorpioen.


 

welke sterrenbeelden zijn het gelukkigst?

Vragen over de toekomst?

Wat staat jou te wachten in de toekomst? Je kunt je soms onzeker voelen, of niet gehoord. 
Onze spirituele coaches geven niet alleen inzichten mee, maar bieden ook een luisterend oor.
Onze mediums en paragnosten staan klaar met antwoorden, zodat je weer verder kunt. 
Start proefchat ➞   

         
 [ 2 minuten gratis testen ]

 

 

Datum: 06-05-'22

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten