Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Dirkje  
...

Allround medium
Break up & Relatie
Financiën & Welvaart
14 beoordelingen
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met DirkjeNu niet beschikbaar
E-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
SMS-alertKrijg een sms als consulent online komt
Afspreken
Gratis afspreken

Over Dirkje

Energy reading & healing, heldervoelend/helderwetend, Tarot Expert, gespecialiseerd in het invoelen op relaties en tegelijk die als spiegel te gebruiken voor je eigen groei.

Hoi wat leuk dat je op mijn pagina komt kijken!

Hierbij een overzicht van de dingen waarvoor je bij mij kunt komen voor een consult, ik kijk er naar uit je hier te ontmoeten!

Spiritueel Coach: Ondersteuning bij spiritueel ontwaken en spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Begeleiding in het aanvoelen van en werken met de eigen energie, hiervoor transformatie tools aandragen die dit makkelijker maken. Ontdekken en loslaten van patronen en overtuigingen en oude vastzittende emoties en daardoor healing laten plaatsvinden.

Relatie Coach: Aanvoelen van de actuele energie in een relatie en van wat er speelt bij de (beoogde) partner, hierbij gebruik ik kaarten en voel ik in op de energie. Tijdens een lezing vindt transformatie en healing plaats bij beide partijen en kunnen blokkades in beweging komen. Ook als je geen relatie hebt maar dit wel graag wilt kunnen we kijken met de kaarten naar de toekomst en ook naar wat je (onbewust) tot nu toe tegenhoudt en naar de kansen die er liggen en wat je eventueel zelf kan doen.

Tarot legging, Tarot en Osho kaarten gebruik ik voor relaties, werk, liefde en spirituele ontwikkeling. We kunnen deze gebruiken om dieper in te gaan op een specifiek onderwerp of vraag of een algemene reading doen.

Chakra en Energy healing, Tijdens een gesprek vind automatisch healing plaats door het uitspreken en blootleggen van energien en patronen worden deze getransformeerd en komt er meer ruimte. Waar nodig maak ik gebruik van de chakras of andere tools om dit proces te ondersteunen.

Laat al je ideeen over wie je denkt te zijn of denkt te moeten zijn los en ontdek wie je echt bent, gun het jezelf in in pure vrijheid te leven en ontdek hoe dit in de praktijk te brengen.

In elk gesprek luister ik met mijn hart en laat ik de antwoorden en adviezen in het moment doorkomen, zo wordt iedere sessie een heel persoonlijke en verassende ervaring.

Zo krijg je een heldere spiegel van wat voor in jou speelt en kunnen we de dingen opruimen die je tegenhouden. Ook gaat de energie weer beter stromen door het opruimen van de vastzittende patronen en verhalen en zal je weer dichter bij jezelf en lekkerder in je vel komen te zitten.

Alles wat ik doe is vanuit het hart en gebeurt in het moment, graag help ik bij het opruimen van alles wat ons tegenhoudt om meer ruimte te maken voor liefde.

Ik geloof 100% dat alles wat gebeurt uiteindelijk een `goede` reden of uitkomst heeft (die wij niet altijd kunnen zien maar achteraf vaak pas) en daarin vertrouw ik 100% in het universum en zie ik altijd alles al nu al helemaal perfect zoals het is - en zo zie ik jou ook!

Namaste,
DirkjeSpecialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands

Beoordelingen (14)

Dank je Dirkje Was en aangename gesprek Fijn weekend Rita
★★★★★ Anonieme gebruiker 18-03-2023
Fijn gesprek gehad, Lieve vrouw
★★★★★ Anonieme gebruiker 16-03-2023
Dank je wel voor het fijne consult!
★★★★★ Anonieme gebruiker 23-02-2023
fijn
★★★★★ Anonieme gebruiker 20-02-2023
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Dirkje om een beoordeling te kunnen schrijven!

Meer beoordelingen lezen  

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten