Alle coachesUitlegEmail Consult Thema's Horoscoop KaartleggenContact

Edelstenen kaarsen

Edelstenen kaarsen tijdens volle maan

 Edelstenen hebben natuurlijk een krachtige werking op ons, tijdens de volle maan is de werking van een edelsteen nog krachtiger.
Een spirituele healing kaars kan de rust versterken in huis, in je eigen energie.
Hoe kan dit? Dat lees je in dit blog over edelstenen kaarsen, ook wel crystal infused candles genoemd. 


Edelstenen werking

In een eerder blog lees je betekenissen van verschillende edelstenen. Bijvoorbeeld heeft een Amethist: zuiverend en beschermend, vergroting van je spirituele vaardigheden. Contact te maken met het hogere. Geeft inzicht in gevoel. Brengt verlichting in trauma en verlies. Goed voor hoofdpijn, migraine en slaapproblemen. Heeft een positieve werking op je zenuwstelsel en de hersenen. En heeft een Lapis lazuli de betekenis:  Voor spirituele ontwikkeling en zuivere communicatie. Geeft innerlijke rust en wijsheid. Is bevorderend voor spiritueel reizen. Helpt bij het uiten van je eigen emoties en heeft de werking direct op je keel chakra. De steen Lapis Lazuli staat bekend als de vriendschapsteen en draagt positief bij in vriendschappen en in de liefde. Helpt voor oprechtheid en waarheden te vinden en te accepteren. De steen helpt je met de weg terug richting jezelf , de kern. Helpt bij klachten zoals aften stembanden, strottenhoofd en schildklier ,migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress, het immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk. Ook kan de steen positief bijdragen aan het stoppen met nagel bijten.

Edelstenen kunnen een positieve bijdrage leveren in het versterken van bijvoorbeeld innerlijke rust, harmonieuze energie in huis, en kunnen ook op de algemene vitaliteit van de mens versterken. De Spiritkaars is geschikt voor iedereen die deze mooie kracht uit edelstenen wilt ontvangen in combinatie met een healing energie die verwerkt wordt in de Spiritkaars. Ze worden gemaakt door Medium Selina bij Volle maan. De kaars kun je ook geheel op jouw energie laten afstemmen door de Persoonlijke Spiritkaars te bestellen.
Daarnaast zullen er ook een beperkt aantal energie kaarsen tijdens volle maan worden gemaakt die al klaar zijn, en direct op voorraad zijn.

Edelstenen reiniging:
De edelstenen uit de kaars kun je wassen en bewaren. Leg ze bij volle maan bij het raam, of in een glas water om te reinigen. 
Zo behouden ze hun juiste werking.

 

Healing op afstand

Healing op afstand is bekend, en kan worden gegeven op Spiritchat door onze Spirituele coaches. Niet elke coach kan healing op afstand geven maar de meeste mediums en paragnosten geven tijdens een reading ook deels healing mee. Veel klanten ervaren hierdoor meer rust en voelen zich krachtiger. In Spirit kaarsen zit een meditatie healing, afgestemd op de behoefte van de klant. Deze healing energie zal worden vrijgegeven tijdens het branden van de kaars. De Spiritkaars heeft z'n 40 uur brandtijd!

 

Antwoorden en inzicht

Voor een eerlijke reading, of healing kun je terecht bij onze
top mediums en paragnosten. Zij geven eerlijke antwoorden op vragen.

✔ Kies een medium of paragnost
✔ Gratis proefchat + gesprekverslag

Kies een consulent ⟶ 


 


NieuwetijdskinderenNiet alleen voor volwassenen wordt er gewerkt met edelstenen, maar ook voor kinderen zijn edelstenen en of crystal infused candles een uitkomst.
Bijvoorbeeld bij slaapproblemen, kun je voordat je kind gaat slapen deze spirituele kaars een uurtje branden in de ruimte waar het kindje slaapt. 
De edelsteen, de energie/healing zal ervoor kunnen zorgen dat de ruimte rustgevender wordt in energie waardoor het kind eenvoudiger in slaap kan komen.
Het is een bekend feit dat nieuwetijdskinderen enorm gevoelig zijn en baat hebben bij edelstenen in combinatie met healing energie.
Ze absorberen namelijk veel harde energie van anderen, waardoor zij sneller vermoeid zijn of overprikkeld
Niet alleen kinderen maar ook dieren kunnen hier baat bij hebben. Gebruik het altijd onder toezicht, en let op brandgevaar.

Lees meer over nieuwetijdskinderen

Datum: 20-12-'21

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten