Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Handlezen

» Handlezen
 
Handlezen is ontstaan in India. Het handlezen in India is nog steeds een begrip. Waarzeggerij of handlezen is in India z’n 5000 jaar geleden ontstaan. Vanuit India waaide het over richting andere landen en werd handlezen bekender. Een stad waarbij je spiritualiteit ademt is Risikesh. Handlezen wordt veelal gebruikt om de toekomst te voorspellen. Echter staat de toekomst nooit geheel vast. Mensen hebben altijd vrije keuzes waardoor hun toekomst verandert. Wel kan handlezen meer inzicht geven in wat je kunt verwachten of hoe je op dit moment in het leven staat.
 
 

Handlezen en astrologie

Astrologie en handlezen worden vaak gecombineerd. Op deze manier krijg je een compleet plaatje en kun je de vraagsteller nog beter aanduiden wat hem of haar staat te wachten. Astrologie kan meer vertellen over karaktereigenschappen en handlezen geeft meer informatie over wat je te wachten staat in de nabije toekomst. Ben je benieuwd wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk je horoscoop.

 

Handlezen voor beginners
handlezen

Wanneer je meer inzicht wilt hebben in je toekomst kan handlezen een uitkomst zijn. Vaak wordt de rechterhand gebruikt om meer inzicht in de toekomst te verkrijgen. Je linkerhand verteld meer over je karaktereigenschappen en waar je talenten liggen. Wanneer je inzicht wilt hebben in je talenten en welke je gaat benutten in je leven kunnen beide handpalmen gelezen worden. In combinatie met astrologie kun je een nog duidelijker beeld krijgen wat je hebt, en waar je naartoe gaat in het leven. Wat zijn is je streven in het leven? Welke levensdoelen behoren bij jouw ziel? Doormiddel van handlezen kom je tot een inzicht, en kun je meer rust krijgen in je leven.

 

De hartlijn

De hartlijn die vaak net tussen je wijsvinger en je middelvinger loopt richting je pink verteld meer over hoe jij in relaties staat. Een diepere of duidelijkere hartlijn geeft aan dat je betrokken bent in relaties, terwijl een lichtere minder goed zichtbare lijn duidt op een afstandelijkere houding binnen relaties. Wanneer er een duidelijke maar korte lijn zichtbaar is ben je loyaal in relaties. Korte kleine lijntjes in de hartlijn naar boven zijn vaak zeer positief op relatievlak, en lijntjes die naar beneden zichtbaar zijn duiden op teleurstellingen rondom relaties. De lengte van de lijn bepaald de interesse in relaties. Een langere lijn geeft meer interesse en diepte aan dan een kortere hartlijn. 

 

De hoofdlijn

Bij handlezen ligt de hoofdlijn tussen je wijsvinger en duim. Deze lijn loopt over het midden van je handpalm. Deze lijn zegt meer over je wijsheid, en intelligentie. Over hoe je in het leven staat of welke kwaliteiten je benut, of juist minder benut. Een duidelijke lijn geeft aan dat je onderzoekend bent en je potentie benut. Een minder duidelijke lijn kan duiden op gebrek aan zelfverzekerdheid of doelgerichtheid. Zelfliefde en aandacht kan dan juist bevorderend voor je zijn. Wanneer de hoofdlijn en de levenslijn verbonden zijn kan dit duiden op voorzichtigheid of juist teruggetrokkenheid. Door meer uit je comfortzone te treden help je jezelf verder op je levenspad.

 

De levenslijn

De levenslijn bevindt zich onder de hoofdlijn. De lijn die richting de pols afloopt. Een langere of korte levenslijn bepaald niet zozeer de levensduur. De levenslijn kan wel vitaliteit weergeven, en hoe betrokken en gedreven je in het leven staat. Wanneer de levenslijn lang is duidt dit op betrokkenheid richting mensen om je heen. Je staat altijd klaar voor anderen wanneer ze hulp nodig hebben. Wanneer de lijn korter is kan het zijn dat je eenvoudig omgaat met anderen, en minder moeite doet om gezien te worden door anderen. Een onduidelijkere levenslijn kan aangeven dat je assertiever mag gaan worden en meer voor jezelf op mag komen in het kader van zelfliefde.
 
 

Dikkere en duidelijkere lijnen

Een dikkere en duidelijkere lijn geeft vaak betrokkenheid, empathie en visie weer. Een duidelijke lijn kan ook betekenen dat je emotionele onderdrukking kent, of jezelf probeert te weren voor teleurstellingen. Of stress gerelateerde problematiek kent. Wanneer de lijnen minder goed zichtbaar en minder diep liggen in je handpalm kan dit duiden op een oppervlakkige houding, en dat je minder begrip kunt hebben voor anderen. 
 

handlezen levenslijn
Antwoord op jouw levensvragen

Wil je meer inzichten in je persoonlijke - en spirituele ontwikkeling?
Onze mediums en paragnosten geven eerlijk antwoord op jouw levensvragen.
Start een gratis proefchat geheel vrijblijvend met ervaren coaches.

Erkende mediums
Gratis gesprekverslag
Gratis proefchat
Gratis registeren  ⟶ 

Start jouw reading ⟶ 

 
 

Dit vind je vast ook interessant:

 


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten