Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoopKaartleggenContactVacature

Healing

Wat is healing eigenlijk? Hoe kom je in contact met een healer, en wat kan hij of zij betekenen? Lees hieronder wat healing kan betekenen in jouw leven.

Een healing kan op verschillende manieren plaatsvinden. Zoals een fysieke healing, of een healing op afstand. Een healing zorgt ervoor dat je het oude loslaat, waardoor je weer door kunt gaan zonder ballast. Een healing wordt vaak gegeven wanneer mensen nog oud ballast meedragen, die ervoor zorgt dat ze niet goed verder kunnen. Een healing kan helpen bij angsten en onzekerheid, en zorgt ervoor dat je weer rust ervaart.


 

Healing op afstand

Een healing op afstand is een veel voorkomende manier om een healing sessie aan te gaan. Hiervoor ga je dus niet fysiek naar een afspraak, maar dit gebeurt bijvoorbeeld via een chat sessie. De healer zal blokkades kunnen verlichten of zelfs kunnen oplossen doormiddel van zijn of haar energie. Door een energetische behandeling en tips mee te krijgen (die je thuis kunt oefenen) voelen sommige mensen zich als herboren.


 

Fysieke healing

Bij een healing die thuis of op een praktijk plaatsvindt wordt er ook gebruik gemaakt van energie. Bijvoorbeeld bij reiki healing. De healer zal zijn of haar handen in een rustige beweging over je lichaam laten glijden zonder aanraking. De twee handen zullen zich boven het oppervlak bewegen zonder enige fysiek contact. Reiki healing wordt gezien als energie begeleiding die de healing in gang zet. Levensnergie die door het lichaam stroomt wordt als het ware geleid door de reikibehandeling om blokkades op te lossen.


 

Sterke energie

Een healing bevat een sterke energie waardoor je meer rust ervaart in je energie, in je lichaam en in je geest. We maken in het leven ervaringen mee die er soms voor zorgen dat we bepaalde blokkades ontwikkelen en hier kunnen we last van hebben in ons dagelijkse bestaan. Een healing sessie kan vaker herhaald worden om diepere blokkades op te lossen, maar soms is ook één sessie al voldoende om verlichting te ervaren. De energie die vrijkomt tijdens een healing heeft vaak nog een nawerking. Je kunt tijdens een healing sessie verschillende emoties ervaren. Bijvoorbeeld verdriet, frustratie, maar ook bepaalde tintelingen in je lichaam. Dit is de energie die zijn werk doet, en de healing wordt in gang gezet. 
 
 

Healing op Spiritchat

Loop je tegen onzekerheden of angsten aan? Of heb je het gevoel dat je bepaalde blokkades ervaart in jouw leven? Onze specialisten kunnen een healing op afstand doen waardoor je weer rust ervaart in je leven. Al onze specialisten zijn gescreend en hebben ervaring in het geven van readingen. Start jouw healing sessie op afstand met erkende mediums, reiki meesters, of paragnosten. Start jouw reading.


 

Is mediteren helend?

Mediteren is een bron van krachtige energie. Zo zijn er verschillende manieren die een healing sessie verzorgen waaronder een healing meditatie. Toch hebben sommige mensen baat bij een combinatie van een healing op afstand en onderhouden deze energie met sterke healing meditatie om tot rust te komen. Het is vaak van tevoren niet te zeggen waar de persoon in kwestie het meeste effect van zal hebben. Tijdens een persoonlijke reading kan de healer hier advies over geven. Start een meditatie healing
 


Effecten van gezond leven

Een gezonde levensstijl, zoals gezond eten en bewegen is altijd aan te raden. Een healing sessie is een energetische behandeling om oude patronen, blokkades te verwijderen zodat positieve energie die ook wel levensenergie wordt genoemd door je lichaam kan stromen. De effecten van een healing zijn positief doordat je het gevoel hebt dat hetgeen wat je eerder belemmerde weinig of geen impact meer heeft. Een healing sessie kan inzichten geven in je gevoelens en ervoor zorgen dat je meer focust op het nu. Chakra's kunnen geblokkeerd zijn waardoor een chakra healing van toepassing is. Lees meer over chakra healing
 


Energie verbeteren

Door je energie te verbeteren of beter gezegd te laten stromen ervaar je vernieuwing binnen je zelf. Deze healing energie kan ook in voorwerpen worden gebracht. Bijvoorbeeld in een kaars of in een ketting. Edelstenen zijn ook zeer krachtig tijdens het geven van een healing sessie. Vraag welke edelsteen op dit moment het beste bij jou past tijdens je healing sessie. Het is van belang dat je datgeen kiest wat je aan trekt, en wat prettig voelt. Kom weer terug in je eigen kracht, en ontvang inzichten in combinatie met een healing. 
 

energetische healing
Ondersteuning in jouw proces

Bij Spiritchat kun je gescreende, en ervaren reikimeesters, healers, mediums en paragnosten vinden. Start jouw reading of healing sessie vandaag met erkende specialisten.

Erkende healers
Gratis gesprekverslag

Start jouw reading ⟶ 

  
Datum: 28-12-'22

Terug naar overzicht

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten