Alle coachesUitlegEmail Consult Thema's Horoscoop KaartleggenContact

Heidi  
...

Break up & Relatie problemen
Business coaching
Carrière & Werk
4 recensies
bellen met creditsNu niet beschikbaar
Chatten met HeidiNu niet beschikbaar
E-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
Afspreken
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt

Over Heidi

Ik voel in op jouw verhaal en sla de brug tussen het weten en het voelen, wat is de spiegel die het leven jou geeft met de situatie waar jij een vraag in hebt. Ik doe geen toekomstvoorspellingen!

Hallo PrachtigKrachtig mooi mens, welkom op mijn profiel.
Heb jij vragen omtrent een specifieke situatie of persoon op één van de levensgebieden liefde, werk, gezin, financiën, vriendschap of een ander gebied?
Wil jij inzichten ontvangen en tips over hoe jij zelf HIER en NU kunt handelen in de situatie? Dan kun je met mij in gesprek!

Ik stem volledig af op jouw situatie en deel wat ik doorkrijg vanuit mijn ervaring, kennis, kunde en vooral mijn zeer sterke intuïtieve vermogen. Ik werk vanuit en HIER en NU en doe geen (toekomst)voorspellingen.
Ik geef jou handvatten hoe jij zelf het stuur weer in handen kunt nemen om van daaruit te koersen op dat wat jij voor ogen hebt voor een ONBEVANGEN, VRIJ leven vol LEVENSLUST.

Alles zit al in jou en elke situatie of persoon is een spiegel voor een levensles voor jou. Ik kijk met jou mee in die spiegel en vertaal voor jou in heldere, duidelijke taal wat jij HIER en NU hebt te doen.

Wat wil het Universum jou vertellen met de situatie of de persoon op jouw pad? Welke boodschap of les ligt er voor jou verborgen in dat waar jij de vragen over stelt?

Voel je welkom, ik ontvang je met alle liefde in de chat of via email.

Hartegroet, HeidiSpecialismes, gaven & methodes:Talen:

Nederlands

Recensies (4)

Ah lieve vrouw, voelt juist aan. Bedankt lieverd ❤️
★★★★★ Anonieme gebruiker 25-10-2021
Toppertje!
★★★★★ Anonieme gebruiker 21-09-2021
nee
★★★★★ Anonieme gebruiker 01-09-2021
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Heidi om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten