Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Jaarhoroscoop leeuw 2023

Jaarhoroscoop leeuw» Horoscopen » Jaar » Leeuw

23 juli - 22 augustus

Leeuw is gul en zeer gedreven in wat ze ondernemen. Leeuw is naast creatief ook zeer beschermend naar zijn of haar gezin. Leeuw pakt de taken die er liggen op, als het moet ook die van een ander.


Leeuw Algemeen

De connectie met jezelf wordt in het jaar 2023 aangesterkt. Je weet je eigen dromen en visie te volgen, en je kunt oude negatieve ervaringen loslaten. Je staat in het jaar 2023 meer in je persoonlijke kracht, en anderen in jouw omgeving zullen dit ook gaan opmerken. Zelfverzekerdheid is mooi, anderen moeten het alleen niet gaan verwarren met arrogantie. Probeer jezelf open te stellen voor anderen die toenadering zoeken.


Wat staat jou te wachten dit jaar?

Wil je meer weten wat jou te wachten staat in het aankomende jaar? Wij zijn er om jou te helpen de kansen te herkennen zodat jouw wensen in vervulling gaan. Start jouw gratis proefchat met een van onze spirituele coaches.

 ➜ Start Gratis Voorspelling  jaarhoroscoop 2023 liefde

Liefde & relatie

In een bestaande relatie dient zich de mogelijkheid aan om nader tot elkaar te komen. Het is belangrijk dat je werk en privé gescheiden houdt. Je kunt soms emotioneel of juist baldadig overkomen op jouw partner, wat er tevens ook voor zorgt dat er onderzoek binnen jezelf zal plaatsvinden. Een leeuw die vrijgezel is zoekt een partner die gelijkgestemd is. Hoge verwachtingen zorgen voor redelijk wat teleurstellingen. De maand September is een maand waarbij er veel romantiek in de lucht hangt.


 

jaarhoroscoop 2023 carrière

Carrière & financiën 

Op het gebied van carrière ga je als je een speer. Je staat volledig in je eigen vertrouwen, en je bent bereid om nieuwe aspecten binnen je werk te gaan leren. Toch kun je wat bazig overkomen op anderen, omdat je het liefst zelf alle touwtjes in handen hebt. Delegeer vaker wat taken, zodat anderen het gevoel van vertrouwen krijgen. Je hoeft niet alles zelf te doen. Samenwerkingen brengen nieuwe kansen. Op het gebied van financiën heb je dit jaar niets te klagen. Je deelt dan ook graag met iedereen die je lief is. Je gulle karakter wordt gewaardeerd.Meer horoscopen voor Leeuw

Wil je meer weten over jouw horoscoop? Bekijk dan onze horoscopen voor jouw sterrenbeeld.

» Sterrenbeeld Leeuw
» Weekhoroscoop Leeuw
» Maandhoroscoop Leeuw
  

Jaarhoroscoop andere sterrenbeelden

 


 Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten