Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Jaarhoroscoop leeuw 2024

Jaarhoroscoop leeuw» Horoscopen » Jaar » Leeuw

23 juli - 22 augustus

Leeuw heeft graag leiding over situaties. Leeuw is oplossingsgericht maar kan ook zeer impulsief uit de hoek komen. Leeuw neemt geen blad voor zijn mond en is recht voor zijn raap.


Leeuw Algemeen

In het jaar 2024 sta je voor grote beslissingen. Het kan zijn dat je bepaalde oude activiteiten zal moeten herzien en eventueel zelfs moet loslaten. Het begin van 2024 kan gepaard gaan met intense emoties omtrent je doelen. Loslaten is namelijk nooit leuk maar biedt op langere termijn duidelijke kansen die je niet altijd direct kunt overzien. Geloven in je geestelijke kracht en kwaliteiten staat dan ook centraal in 2024. Je hebt meer in je mars en dat zal je gaan laten zien ook!


Wat staat jou te wachten dit jaar?

Wil je meer weten wat jou te wachten staat in het aankomende jaar? Wij zijn er om jou te helpen de kansen te herkennen zodat jouw wensen in vervulling gaan. Start jouw gratis proefchat met een van onze spirituele coaches.

 ➜ Start Gratis Voorspelling  jaarhoroscoop liefde 2024

Liefde & relatie

In een bestaande relatie zal je in 2024 merken dat je meer individueel bezig bent dan dat je echt hebt gefocust op elkaar. Door belangrijke inzichten in je relatie kun je hier mee aan de slag en zal je tot je verbazing al snel veranderingen zien. Door je meer te richten op de essentie van waarom je zo gek bent op elkaar krijg je beide weer die sprankel terug. Voor een single leeuw is het moeilijk om een gelijkwaardige partner te vinden. Tenslotte zijn er zoveel potentiële liefdes dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wie er echt bij je past? Dat ligt eraan waar je de focus op legt. In Augustus heb je een grote kans dat je hopeloos verliefd bent. Verlies jezelf niet…  


 

jaarhoroscoop carriere 2024

Carrière & financiën 

Op het gebied van je carrière merk je al gauw in 2024 dat je het roer moet omgooien. Je hebt een langere tijd kunnen bedenken wat je nou eigenlijk wilt en vanuit die visie kun je duidelijk aanpassingen maken. Hierdoor veranderd de energie wat positief effect heeft op je zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Laat je hoofd dus niet hangen wanneer je nog niet direct de gewenste koers kunt varen! Op financieel gebied merk je rond April dat het je beter afgaat, maar wees ook behoudend met geld wat je ontvangt…  Meer horoscopen voor Leeuw

Wil je meer weten over jouw horoscoop? Bekijk dan onze horoscopen voor jouw sterrenbeeld.

» Sterrenbeeld Leeuw
» Weekhoroscoop Leeuw
» Maandhoroscoop Leeuw
  

Jaarhoroscoop andere sterrenbeelden

 


 Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten