Alle coachesUitlegEmail ConsultBlogHoroscoop vandaagKaartleggenContactVacature

Jaarhoroscoop stier 2023

Jaarhoroscoop stier

» Horoscopen » Jaar » Stier

20 april - 20 mei 

Stier is liefdevol maar ook iemand die geduld kan opbrengen. Stier omringt zich graag met loyale mensen. Stier streeft naar harmonie en gelijkwaardigheid.  Stier Algemeen

Het jaar 2023 zal voor Stier wat emotioneel kunnen beginnen, doordat je jezelf niet voldoende erkenning geeft. Je verwacht niet veel van anderen, maar waardering is voor jou heel belangrijk. Je eigen grenzen bewaken is daarom ook een belangrijk onderdeel in het begin van 2023, zodat je leert assertiever op te treden tegen hetgeen je te veel energie kost. Door jezelf meer te durven laten zien, voelt stier zich snel beter waardoor zaken weer soepeler in de opvolgende maanden verlopen.  


Wat staat jou te wachten dit jaar?

Wil je meer weten wat jou te wachten staat in het aankomende jaar? Wij zijn er om jou te helpen de kansen te herkennen zodat jouw wensen in vervulling gaan. Start jouw gratis proefchat met een van onze spirituele coaches.

 ➜ Start Gratis Voorspelling  jaarhoroscoop 2023 liefde

Liefde & relatie

Voor een stier in relatie zijn de maanden Maart en Mei harmonieuze maanden waarbij diepgang centraal staat. Jij en je partner openen zich meer naar elkaar toe waardoor er mooie gesprekken ontstaan die voor geborgenheid en diepgang zorgen. Voor een single stier kan het moeilijk zijn om potentiële liefdespartners te peilen tijdens het daten. Stel je eigen verwachtingen iets bij, en zorg voor een open houding tijdens het daten. De maand Augustus is een maand waarbij er veel geflirt wordt. 


 

jaarhoroscoop 2023 carrière

Carrière & financiën 

Wanneer de lente periode zich aandient is stier meer zoekende dan ooit om voldoening in zijn of haar carrière te krijgen. Doordat je geneigd bent meer te geven dan je hebt, loop je tegen jezelf aan. Nieuwe cursussen of studies zijn een prima plan om weer leven in te brouwerij te krijgen, en hierdoor zoek je ook een passende uitdaging. Een carrière switch ligt gunstig in de maanden April of Juni.Meer horoscopen voor Stier

Wil je meer weten over jouw horoscoop? Bekijk dan onze horoscopen voor jouw sterrenbeeld.

» Sterrenbeeld Stier
» Weekhoroscoop Stier
» Maandhoroscoop Stier
 


Jaarhoroscoop andere sterrenbeelden


 


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten